Για τον φίλο τον pitsilisti...
Πήγα εκείνα τα χρόνια συστημένος σε ένα στούντιο κάθετος Πατησίων από την κάτω μεριά, αρκετά προς τα κάτω αλλά που να θυμάμαι οδό τόσα χρόνια μετά. Τέλος πάντων μπαίνω μέσα, ισόγειο, από έξω δεν το έκοβε το μάτι σου. Κάθομαι σαλόνι, μεσημέρι μόνος μου, περίμενε λέει η τσατσά, και βγαίνουν μπροστά μου παρατετεγμένες σε σειρά 10 (ολογράφως δέκα) μούναροι! Διάολε σκέφτηκα είμαι στον εναλλακτικό παράδεισο! Όλες για εμένα! Τι να διαλέξω? Και τότε έπεσε το μάτι μου σε μια μαύρη, γαμώ τα παιδιά, σαν μα είχε βγει από πορνοταινία. Εδώ είμαστε λέω, αυτή θέλω με ότι έξτρα υπάρχει! Μπαίνω δωμάτιο έρχεται η κοπέλλα, πολύ ωραία, είπε ότι είναι από Αγγλία (μπορεί, πάντως ό σωματότυπος και το στυλ ήταν υψηλού επιπέδου, καμπύλες, βυζιά, πρόσωπο) δεν μίλαγε ελληνικά, μετά τα προκαταρκτικά της λέω let me shove it up your ass, και κάναμε ένα θεικό πρωκτικό. Αυτή να λικνίζεται στα τέσσερα με τις βυζάρες τις να πάλονται και το σεξουλιάρικο κορμί της. Δεν το μετάνιωσα ποτέ και το θυμάμαι με καύλα. Ήθελα να ξαναπάω, αλλά έλειπα στο εξωτερικό. Όταν γύρισα και λέω να ξαναεπισκευθώ τον παράδεισο οι αλήτες τα είχαν κλείσει... Από τις λίγες στιγμές της ζωής μου που ένα δάκρυ κύλισε στο μάγουλό μου... :'(