Νέα

FKK στην Αθήνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nefilim
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
N

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
ναι, ακριβώς έτσι, μόνο που τουλάχιστον στο εξωτερικό είναι πολύ καλή φάση και με συμμετοχές (παίζουν κλαμπ με 100 γκομενάκια...) ειδικά FKK Palace στη Φρανκφούρτη αλλά και OASE κλπ.

Το θέμα είναι τελικά παίζει εδώ ή ήταν επιστημονική φαντασία από τις βλαμμένες που συνάντησα στο Pforzheim???

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Φαντάσου φίλε kosfra ένα χώρο με 5 έως 10 κοπέλλες, μπαρ, σαλόνι, σάουνα, σαν μεγάλο σπίτι, όπου μπορείς να μπεις να πιείς το ποτό σου και εάν θέλεις επιλέγεις όποια κοπέλλα σου γυαλίσει και πάτε στο δωμάτιο

Αχ τι μου θυμίζεις!!! Τα στούντιο των '90s!!! Minimum 6 ανατολικά κουκλιά! Σουλτάνη, Νικοδήμου κλπ

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
ναι, ακριβώς έτσι, μόνο που τουλάχιστον στο εξωτερικό είναι πολύ καλή φάση και με συμμετοχές (παίζουν κλαμπ με 100 γκομενάκια...) ειδικά FKK Palace στη Φρανκφούρτη αλλά και OASE κλπ.

Το θέμα είναι τελικά παίζει εδώ ή ήταν επιστημονική φαντασία από τις βλαμμένες που συνάντησα στο Pforzheim???
Δεν νομιζω, το πολυ πολυ σε κανενα μασατζιδικο να δουλευαν και να παιρναγαν για κατι τετοιο. Εγω παντως δεν εχω ακουσει κατι παρομοιο εκτος εαν ειναι πολυ prive φαση για πολυ κλειστο κυκλο οποτε δεν σε βλεπω να μπανεις.

OP
OP
N

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
αργκκκκχχχχ ναι ρε φίλε, θυμάμαι ένα σε κάθετη της Πατησίων που είχε παρέλαση 10-12 αστέρια εκεί το '99, είχα πάρει μία θεά, ουκρανή που ήταν φτυστή η Traci Lords ''παλιά αρρώστια μου τσοντόβια.....'', μιλάμε για καταθέσεις,΄όχι μαλακίες όπως σήμερα.

OP
OP
N

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
ναι Kultur, sorry

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
αργκκκκχχχχ ναι ρε φίλε, θυμάμαι ένα σε κάθετη της Πατησίων που είχε παρέλαση 10-12 αστέρια εκεί το '99, είχα πάρει μία θεά, ουκρανή που ήταν φτυστή η Traci Lords ''παλιά αρρώστια μου τσοντόβια.....'', μιλάμε για καταθέσεις,΄όχι μαλακίες όπως σήμερα.

Στη Σουλτάνη είχες πάει?

OP
OP
N

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
δε θυμάμαι όνομα δρόμου καθόλου, το μόνο που θυμάμαι ήταν ότι ήταν στην πλευρά της πατησίων προς Αχαρνών και είχε 3-4 σκαλοπάτια, ξύλινη κοκκινωπή πόρτα, ανέβαινες στριφογυριστή σκάλα λες και ήσουνα σε αρχοντικό και στα δωμάτια τα οποία ήταν τεράστια, είχε απίστευτη κρεβατάρα και πλατύ καθρέφτη απέναντι για να θαυμάζει και να κάνεις επαλήθευση της καύλας.

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Όχι, δεν λέω αυτό, εννοώ τη Σουλτάνη στα Εξάρχεια, κοντά στη Στουρνάρα. Ονόματα εποχής: Λίντα, Ειρήνη...

OP
OP
N

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
δεν είχα εμπειρογνωμήσει όχι

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Θυμάμαι κι ένα ΡΤΟ κοντοπούτανο στη Νικοδήμου στο Σύνταγμα, με τρελλό βυζάκι...

loudowikos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
FKK είναι Frei Körper Kultur σε ελέυθερη μετάφραση Κουλτούρα ελεύθερου σώματος. 
Βέβαια τα μασατζήδικα των 90ς υπολείπονταν σε αξεσουάρ για να ονομαστούν FKK αλλά ήταν πολύ καλά, έβρισκες ωραίες περιπτώσεις, ιδίως στην Κυψέλη και στα πέριξ.  Θυμάμαι ένα στην Κυψέλη (κάθετος Δροσοπούλου προς Πατησίων) που είχε 8-10 ανατολικές, τις έπαιρνα δύο-δύο αλλά αυτή που ήταν αχτύπητη ήταν η τσατσά μια γαμιστερή ξανθιά, η οποία παρά τις γεναιόδωρες προσφορές μου δεν ενέδωσε (αν και έχω ακούσει μια περίπτωση τουλάχιστον που ενέδωσε, και ήταν λέει καταπληκτικό ρούφηγμα αρχιδιών).  Αλήτες όσοι τα έκλεισαν!  >:( Αχ, παλιές ιστορίες...  :rolleyes:

Επισκέπτης
γεια σου ρε καυλερε παλιε loudowiko!!!!!respect!!!!!πεσ μασ κιαλες ιστοριες!πεσ μασ κιαλα!!!!χεχε!

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Δηλαδη κατι σαν τα studio που λειτουργουσαν περιπου το 1996 και τα οποια ειχαν 5-6 κοπελες μεσα(οι παλιοτεροι θα τα θυμουνται) και τα εκλεισε ο Τριανταφυλλοπουλος με τα ρεπορταζ του. αχ βαχ.... Απο οτι ξερω κατι τετοιο ειναι παρανομο στην Ελλαδα. Σε καθε σπιτι πρεπει να εργαζεται μονο μια ιεροδουλος συμφωνα με τον νομο.

Καριολη Τριανταφυλοπουλε.
Εκατομυριουχε Αναρχοκομμουνιστη.
Υποστηριχτη της 17 Ν.
Φτου σου.

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Απλά για το εγκυκλοπαιδικό του θέματος,ο όρος FKK = Frei Körper Kultur αναφέρεται κανονικά στις κοινότητες των γυμνιστών, οι οποίες είναι πολυάριθμες και δημοφιλείς στη Γερμανία.. δηλαδή πάρκα όπου οι επισκέπτες διαμένουν και κυκλοφορούν γυμνοί, κάτι σαν μικρές κοινότητες. Είναι μια ολόκληρη στάση ζωής , εξ'ου άλλωστε και ο όρος, που σημαίνει κουλτούρα "ελεύθερων" σωμάτων, της ελευθερίας του σώματος. Ο όρος αν αναφερθεί στην Γερμανία σημαίνει πρώτα όλα τα παραπάνω.. Οι ναοί στους οποίους αναφερόμαστε είναι FKK CLUBS..

Προσοχή λοιπόν ώστε αντί να βρεθεί ανάμεσα σε γυμνές γυναίκες βρεθεί κανείς ανάμεσα σε τσίτσιδους 40άρηδες και 50άρηδες με τις οικογένειές τους..

loudowikos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Για τον φίλο τον pitsilisti...
Πήγα εκείνα τα χρόνια συστημένος σε ένα στούντιο κάθετος Πατησίων από την κάτω μεριά, αρκετά προς τα κάτω αλλά που να θυμάμαι οδό τόσα χρόνια μετά. Τέλος πάντων μπαίνω μέσα, ισόγειο, από έξω δεν το έκοβε το μάτι σου. Κάθομαι σαλόνι, μεσημέρι μόνος μου, περίμενε λέει η τσατσά, και βγαίνουν μπροστά μου παρατετεγμένες σε σειρά 10 (ολογράφως δέκα) μούναροι!  Διάολε σκέφτηκα είμαι στον εναλλακτικό παράδεισο! Όλες για εμένα!  Τι να διαλέξω? Και τότε έπεσε το μάτι μου σε μια μαύρη, γαμώ τα παιδιά, σαν μα είχε βγει από πορνοταινία. Εδώ είμαστε λέω, αυτή θέλω με ότι έξτρα υπάρχει! Μπαίνω δωμάτιο έρχεται η κοπέλλα, πολύ ωραία, είπε ότι είναι από Αγγλία (μπορεί, πάντως ό σωματότυπος και το στυλ ήταν υψηλού επιπέδου, καμπύλες, βυζιά, πρόσωπο) δεν μίλαγε ελληνικά, μετά τα προκαταρκτικά της λέω let me shove it up your ass, και κάναμε ένα θεικό πρωκτικό.  Αυτή να λικνίζεται στα τέσσερα με τις βυζάρες τις να πάλονται και το σεξουλιάρικο κορμί της.  Δεν το μετάνιωσα ποτέ και το θυμάμαι με καύλα.  Ήθελα να ξαναπάω, αλλά έλειπα στο εξωτερικό.  Όταν γύρισα και λέω να ξαναεπισκευθώ τον παράδεισο οι αλήτες τα είχαν κλείσει... Από τις λίγες στιγμές της ζωής μου που ένα δάκρυ κύλισε στο μάγουλό μου... :'(

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Πήγα εκείνα τα χρόνια συστημένος σε ένα στούντιο κάθετος Πατησίων από την κάτω μεριά, αρκετά προς τα κάτω αλλά που να θυμάμαι οδό τόσα χρόνια μετά. Τέλος πάντων μπαίνω μέσα, ισόγειο, από έξω δεν το έκοβε το μάτι σου. Κάθομαι σαλόνι, μεσημέρι μόνος μου, περίμενε λέει η τσατσά, και βγαίνουν μπροστά μου παρατετεγμένες σε σειρά 10 (ολογράφως δέκα) μούναροι!  Διάολε σκέφτηκα είμαι στον εναλλακτικό παράδεισο! Όλες για εμένα!  Τι να διαλέξω? Και τότε έπεσε το μάτι μου σε μια μαύρη, γαμώ τα παιδιά, σαν μα είχε βγει από πορνοταινία. Εδώ είμαστε λέω, αυτή θέλω με ότι έξτρα υπάρχει! Μπαίνω δωμάτιο έρχεται η κοπέλλα, πολύ ωραία, είπε ότι είναι από Αγγλία (μπορεί, πάντως ό σωματότυπος και το στυλ ήταν υψηλού επιπέδου, καμπύλες, βυζιά, πρόσωπο) δεν μίλαγε ελληνικά, μετά τα προκαταρκτικά της λέω let me shove it up your ass, και κάναμε ένα θεικό πρωκτικό.  Αυτή να λικνίζεται στα τέσσερα με τις βυζάρες τις να πάλονται και το σεξουλιάρικο κορμί της.  Δεν το μετάνιωσα ποτέ και το θυμάμαι με καύλα.  Ήθελα να ξαναπάω, αλλά έλειπα στο εξωτερικό.  Όταν γύρισα και λέω να ξαναεπισκευθώ τον παράδεισο οι αλήτες τα είχαν κλείσει... Από τις λίγες στιγμές της ζωής μου που ένα δάκρυ κύλισε στο μάγουλό μου... :'(

Α ρε φιλε να ημουν λιγο μεγαλυτερος και να τα προλαβαινα.

OP
OP
N

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Πήγα εκείνα τα χρόνια συστημένος σε ένα στούντιο κάθετος Πατησίων από την κάτω μεριά, αρκετά προς τα κάτω αλλά που να θυμάμαι οδό τόσα χρόνια μετά. Τέλος πάντων μπαίνω μέσα, ισόγειο, από έξω δεν το έκοβε το μάτι σου. Κάθομαι σαλόνι, μεσημέρι μόνος μου, περίμενε λέει η τσατσά, και βγαίνουν μπροστά μου παρατετεγμένες σε σειρά 10 (ολογράφως δέκα) μούναροι!  Διάολε σκέφτηκα είμαι στον εναλλακτικό παράδεισο! Όλες για εμένα!  Τι να διαλέξω? Και τότε έπεσε το μάτι μου σε μια μαύρη, γαμώ τα παιδιά, σαν μα είχε βγει από πορνοταινία. Εδώ είμαστε λέω, αυτή θέλω με ότι έξτρα υπάρχει! Μπαίνω δωμάτιο έρχεται η κοπέλλα, πολύ ωραία, είπε ότι είναι από Αγγλία (μπορεί, πάντως ό σωματότυπος και το στυλ ήταν υψηλού επιπέδου, καμπύλες, βυζιά, πρόσωπο) δεν μίλαγε ελληνικά, μετά τα προκαταρκτικά της λέω let me shove it up your ass, και κάναμε ένα θεικό πρωκτικό.  Αυτή να λικνίζεται στα τέσσερα με τις βυζάρες τις να πάλονται και το σεξουλιάρικο κορμί της.  Δεν το μετάνιωσα ποτέ και το θυμάμαι με καύλα.  Ήθελα να ξαναπάω, αλλά έλειπα στο εξωτερικό.  Όταν γύρισα και λέω να ξαναεπισκευθώ τον παράδεισο οι αλήτες τα είχαν κλείσει... Από τις λίγες στιγμές της ζωής μου που ένα δάκρυ κύλισε στο μάγουλό μου... :'(

αχχχ...!
Αυτή η φλωράντζα με το μούσι, ο μπαγλαμάς της ζούγκλας, η ξεφτίλα ...
που θα πάει, θα γυρίσει ο τροχός θα έρθει και η εκδίκηση του καραγκιόζη και για δαύτον.

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
FKK είναι Frei Körper Kultur σε ελέυθερη μετάφραση Κουλτούρα ελεύθερου σώματος. 
Βέβαια τα μασατζήδικα των 90ς υπολείπονταν σε αξεσουάρ για να ονομαστούν FKK αλλά ήταν πολύ καλά, έβρισκες ωραίες περιπτώσεις, ιδίως στην Κυψέλη και στα πέριξ.  Θυμάμαι ένα στην Κυψέλη (κάθετος Δροσοπούλου προς Πατησίων) που είχε 8-10 ανατολικές, τις έπαιρνα δύο-δύο αλλά αυτή που ήταν αχτύπητη ήταν η τσατσά μια γαμιστερή ξανθιά, η οποία παρά τις γεναιόδωρες προσφορές μου δεν ενέδωσε (αν και έχω ακούσει μια περίπτωση τουλάχιστον που ενέδωσε, και ήταν λέει καταπληκτικό ρούφηγμα αρχιδιών).  Αλήτες όσοι τα έκλεισαν!  >:( Αχ, παλιές ιστορίες...  :rolleyes:

Τά' πες ΄'ολα.
+1000000

Επισκέπτης
Freie Körper-Kultur= το επίθετο  freie= θηλυκό , στο  επίσης θηλυκό Kultur,
και το Körperkultur είναι κανονικά μία λέξη  απλώς
την χωρίζουν για την ακροστοιχίδα...
οπότε  κατά λέξη===  Ελεύθερη  Σωματική Καλλιέργεια (Καλλιέργεια)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom