kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.392
- Πόντοι
- 6.575
Τα μπλουζάκια τα διορθώσατε ???
Θα τα πω όλα στον κόσμο να σε μάθει....Σ'έψαχνα στα δωμάτια και στο ΚΙΝΟ κι εσύ με το κατάρτι όρθιο καταγαμούσες ότι κινούταν!!!
Τα μπλουζάκια τα διορθώσατε ???
Είδος προς εξαφάνισην. Mysterious xepatokalathous!!!Καλημέρα στους συναγωνιστές FKKάδες!
Αδέρφια ψάχνω εισιτήρια για το επόμενο ταξιδι , έχω βρει κάτι φτηνούτσικα τον Ιούλιο, any ideas?
Αγαπητέ agiana ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, τα αυτά και δυ υμάς, η γνωριμία βοήθησε πολύ στην διάθεση!
Αναμένω στας επάλξεις, με περιμένουν τα μωράκια μου στο Mainhattan (ξέρεις ποιό ε?) και ψάχνω δικαιολογία να ξαναμπώ στο αεροπλάνο, μήπως να κανονίζαμε τίποτα μαζί και με τον mysterious???
FKK Rules!!!
άσε τις ρουμάνεςΌπου παρεμβάλλει η Ρουμανία, η υπόθεση πάντα μυρίζει ξεπέτα, εκτός εξαιρέσεων πάντα!
Προσέχουμε για να έχουμε.
πότε θα πάμε στην Γιάννα αυτήν έχω στόχο τώρα !! Χαχαχαχα
Εγκαταστάσεις, υποδομή, service, καθαριότητα χώρου, φαγητό και ατμόσφαιρα σε πολύ υψηλό επίπεδο. Αν βέβαια πλακώσει το καψιμί, υποπτεύομαι ότι οι χώροι δεν επαρκούν για την κάλυψη αναγκών των θαμώνων. Το τζακούζι για παράδειγμα δε μπορεί να φιλοξενήσει άνω των 4 ψολών!άσε τις ρουμάνες
σαν υπηρεσίες λέω (χώρος φαγητό κλπ?)
επίσης πόσες γκόμενες είχε?
άσε τις ρουμάνες
σαν υπηρεσίες λέω (χώρος φαγητό κλπ?)
επίσης πόσες γκόμενες είχε?
πόσες τον αριθμό?Οι κοπέλλες λίγες νωρίς το μεσημέρι, πληθαίνουν όσο πλησιάζει το βράδυ.
πόσες τον αριθμό?
οκ, λίγεςΠαρασκευή απόγευμα στις 19.00, περίπου 20, μετά αυξήθηκαν κι άλλο.
Σάββατο στις 13.00 6-7, αλλά με συνεχόμενα αυξητικό αριθμό. Πρέπει να peekάρισαν κατά τις 8 (εμείς φύγαμε κατά τις 18.30 για να προλάβουμε την πτήση μας).
Είδος προς εξαφάνισην. Mysterious xepatokalathous!!!
Σα..σα..σασα...σαν πας στο Mainhattan και ψάξεις να την βρεις, το νού σου ωρέ σύντροφε μη πας και παντρευτείς!
Με το κορμί της το ψηλό και των ματιών την έλξη,
σε βλέπω αδερφάκι μου να έχεις ήδη μπλέξει!!!!
καλό βόλι φίλεΣυναγωνιστές, την Παρασκευή πετάω για τα μωράκια...
Τις Ευχές σας παρακαλώ...
Επιστρέφω Δευτέρα!!
καλα γαμισια man...καλα να περασεις...Συναγωνιστές, την Παρασκευή πετάω για τα μωράκια...
Επιστρέφω Δευτέρα!!
Συναγωνιστές, την Παρασκευή πετάω για τα μωράκια...
Επιστρέφω Δευτέρα!!