urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.569
- Πόντοι
- 1.706
Σημερα ,παρολο που κανει ψιλοκρυο, εχει εξορμηση-εξερευνηση στο συγκεκριμενο ναο της ηδονης.
Ειναι λιγο μπερδεμενο το πραμα κ παμε ως πορνοερευνητες να το ξεμπερδεψουμε.
Στο σαιτ τους αλλα κ στο τηλεφωνο ,μου ειπαν πως εχει παει εκει ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ απο το fkk acapulco(Velbert).
Ενω οταν μπαινεις στο σαιτ του acapulco σε στελνει αυτοματα στο great palace.
Υποθετω πως ο επιχειρηματιας ανοιξε το great palace κ ισως πουλησε το acapulco γιατι κ εκεινο συνεχιζει να λειτουργει. Δεν εξηγειτε αλλιως η μετακομιση ολου του team.
Αν ο συναδερφος Dyvoir ξερει κατι παραπανω ,ας μας ενημερωσει αν θελει.
Τα φιλιά μου σε οσους πιστευουν ακομη πως το ψωμι της ξενιτειας ειναι πικρο και το νερο της θολό.
Οριστε κ το λινκ για φωτογραφιες και λοιπες πηλοφοριες
30€ η εισοδος και απο 30€ η καθε συνουσιασις. Ειναι λιγο φθηνοτερα απο αλλου γιατι μαλλον κανουν προσφορα να τραβηξουν κοσμο.
Στην τιμη: τζακούζι,σαουνα,εξωτερικη πισινα (φαινετε κ στο google maps), φαγητο, μπυρα
Αναλυση κ κριτική soon...
Ειναι λιγο μπερδεμενο το πραμα κ παμε ως πορνοερευνητες να το ξεμπερδεψουμε.
Στο σαιτ τους αλλα κ στο τηλεφωνο ,μου ειπαν πως εχει παει εκει ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ απο το fkk acapulco(Velbert).
Ενω οταν μπαινεις στο σαιτ του acapulco σε στελνει αυτοματα στο great palace.
Υποθετω πως ο επιχειρηματιας ανοιξε το great palace κ ισως πουλησε το acapulco γιατι κ εκεινο συνεχιζει να λειτουργει. Δεν εξηγειτε αλλιως η μετακομιση ολου του team.
Αν ο συναδερφος Dyvoir ξερει κατι παραπανω ,ας μας ενημερωσει αν θελει.
Τα φιλιά μου σε οσους πιστευουν ακομη πως το ψωμι της ξενιτειας ειναι πικρο και το νερο της θολό.
Οριστε κ το λινκ για φωτογραφιες και λοιπες πηλοφοριες
30€ η εισοδος και απο 30€ η καθε συνουσιασις. Ειναι λιγο φθηνοτερα απο αλλου γιατι μαλλον κανουν προσφορα να τραβηξουν κοσμο.
Στην τιμη: τζακούζι,σαουνα,εξωτερικη πισινα (φαινετε κ στο google maps), φαγητο, μπυρα
Αναλυση κ κριτική soon...