Λοιπόν έχουμε και λέμε: Χτεσινή επίσκεψη με συναγωνιστή στο ίδρυμα. Τιμή εισόδου στα 90€ (πληρωμή με κάρτα) στο οποίο μια γλυκιά μαυρούλα με άφρο μαλλί σου βάζει στο χέρι ένα ηλεκτρονικό κλειδί σαν ρολόι και ένα βραχιολάκι σε περίπτωση που βγεις και επιστρέψεις. Από εκεί και πέρα έχεις δύο θυρίδες:1) μια μικρή για τα λεφτά και τα τιμαλφή και 2) ένας φοριαμός για να αλλάξεις. Να σημειώσω πως οι κοπέλες πληρώνονται μόνο με μετρητά, ενώ δίπλα από την θυρίδα για τα τιμαλφή έχει ΑΤΜ. Μας δώσανε μπουρνούζι και πλαστικές παντόφλες και αφού γδυθήκαμε και κάναμε ντουζάκι, τα φορέσαμε. Το μαγαζί χωρίζεται σε 4επιπεδα, υπόγειο με σινεμά-γυμναστηριο-σαουνα-τζακουζι-μπαρ-χαμαμ,χώρος μασάζ και δωμάτια για τον αγώνα, ισόγειο με μεγάλο μπάρ, αίθουσα καθιστικών και εστιατόριο και α'οροφος που έχει τα κυρίως δωμάτια για τον αγώνα. Στον β'οροφο είναι τα δωμάτια των κοριτσιών.
Το μαγαζί γύρω στις 8:30 που φτάσαμε είχε αρκετό κόσμο κυρίως Άραβες, Τούρκους, Ιρανούς και Γερμανούς με διαφορετικές ηλικίες 18-60. Λόγω Χριστουγέννων οι κορασίδες ήταν λίγες (30μαξ) και οι υπηρεσίες τους ξεκινούν από 70€ (πίπα με σκούφο και σεξ των 30'). Ότι παραπάνω ζητήσεις έχει έξτρα χρέωση. Πήρα μια κωλαρού μιλφ με πλαστικά μουνιά, χείλη, στήθη η οποία μου είπε για ερωτικό μασάζ στην ευαίσθητη περιοχή και φιλιά επιδερμικά χωρίς γλώσσα στα 100ευρω. Ανεβήκαμε επάνω, πήραμε δωμάτιο και ξεκίνησε με μια γρήγορη πίπα και μηχανικές κινήσεις μασάζ, να μου την παίζει και να χαϊδεύει τους όρχεις. Μια στάση στη συνέχεια, ιεραποστολικό και επειδή αργούσα να τελειώσω μου είπε δεν θέλω να σε αφήσω έτσι, θα σου τραβήξω μαλακία και κάπως έτσι ήρθε το τέλος. Καθώς ντυνόμασταν μου είπε πως έχει εμπειρία 10χρονια στο μαγαζί και ξέρει από κάθε φάση του ανδρικού μορίου οπότε ήταν η μόνη λύση. Δεν ξέρω αλλά αυτό το τελείως ρομποτικό και βιαστικό με ρίχνει οπότε δεν θέλησα να πάρω κάποιο άλλο κορίτσι. Κατεβήκαμε κάτω στο ισόγειο πήγαμε στην θυρίδα για την πληρωμή και περίμενα στο σαλόνι τον φίλο μου να τελειώσει με την δικιά του. Ωραίες γυμνές γυναίκες από βαλκανικές χώρες και ανατολικό μπλοκ ανάμεσα τους και μια Γερμανίδα μιλφ που έπαιρνε 150ευρω διότι έλεγε πως έβγαζε ερωτισμό και συναίσθημα στο σεξ (ότι να 'ναι δικαιολογία),οι περισσότερες με σιλικόνη και μπότοξ, και συχνά πυκνά κάνανε κάποιο στριπτίζ σε μια μικρή πίστα. Να προσθέσω πως η δικιά μού, μου είπε πως οι κοπέλες δεν είναι ευχαριστημένες με το 70€ και πάντα θα είναι πιο απελευθερωμένες όταν θα βάζεις το κάτι τι παραπάνω ώστε να πάει 100€.
Τις επόμενες ώρες καθίσαμε χρησιμοποιώντας τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, γνωρίσαμε κάποιους πιο έμπειρους παίκτες από Ισραήλ και γενικά ζήσαμε την όλη εμπειρία.
Το σίγουρο είναι πως δεν ευχαριστήθηκα για αυτό και έμεινα στην μια, σε αντίθεση με τον φίλο μου που πήρε 4 κοπέλες.
Τέλος, φύγαμε στο κλείσιμο του μαγαζιού και χαιρέτησαμε τα κορίτσια που έφευγαν με τα Mercedes suv τους! Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό