allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Τι ψαχνεστε ρε συναγωνιστες μεχρι να γινουν εδω αυτα αν γινουν ποτε εμεις θα ειμαστε τοσο
χουφταλα που θα ψαχνουμε που ειναι η πουτσα μας για να κατουρησουμε οχι να γαμησουμε
Τι ψαχνεστε ρε συναγωνιστες μεχρι να γινουν εδω αυτα αν γινουν ποτε εμεις θα ειμαστε τοσο
χουφταλα που θα ψαχνουμε που ειναι η πουτσα μας για να κατουρησουμε οχι να γαμησουμε
Δυστυχώς φίλε δυστυχώς!!! Εντο ινε Ε Λ Λ Α Ν Τ Ι Σ Τ Α Νμακαρι φιλε μου...δεν μπορει να γινει κατι τετοιο! δεν το επιτρεπει η νομοθεσια! επισης ο Ελληνας ειναι μου....νο! αν γινει κατι τετοιο ποιος θα ξανα παει σε μπουρδελα, studio, στριπιτζαδικα κλπ ???? ΚΑΝΕΝΑΣ! Ειναι ολοκληρο κυκλωμα!
Ενα ταξιδάκι αξίζει τον κόπο! Ευκολο είναι!Τι ψαχνεστε ρε συναγωνιστες μεχρι να γινουν εδω αυτα αν γινουν ποτε εμεις θα ειμαστε τοσο
σε αυτο που λες εχεις απολυτο δικιο! τα νουμερα ειναι απιστευτα! οταν με 100 ευρω(easyjet) αεροπορικα πας Γερμανια και οι διαμονες ειναι σχετικα φθηνες! μετα οτι φας οτι πιεις και οτι αρπαξει ο π....ς σου!Ενα ταξιδάκι αξίζει τον κόπο! Ευκολο είναι!
Και να σκεφτείς ότι κάποιοι όπως λένε τα σκανε τα 500 για δυο ωρίτσες με ct σε ένα δωμάτιο με στοιχειώδεις υπηρεσίες...
αδερφε εχω παει 3φορες κ πραγματικα αυτο δεν το ειχα ψαξει! σιγουρα θα υπαρχει!επειδη προκειται να ταξιδεψω για Βερολινο τον Μαϊο θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει καποιος για swinger club που ομως να δεχεται και αντρες μονους (γιατι πολλα εποτρεπουν την εισοδο μονο σε ζευγαρια). Οποιος εχει καποια πληροφορια ή εμπειρια για swinger club σρο Βερολινο ας γραψει... ευχαριστω
+ οτι καλα τα γαμησια αλλα το βερολινο ειναι κ μια εκπληκτικη πολη για τα παντα ολα κ σε παρα πολυ καλες τιμες!!!Τελειος προορισμος!!
τι εννοεις κοντα? στο ανατολικο η` στο δυτικο βερολινο? πιο κοντα ειναι στο δυτικο παντως!Παίδες αυτο το ARTEMIS πόσο κοντά είναι στο κέντρο της πόλης?
ευχαριστώ
Ποσυ ειναι η ταριφα απο κεντρο για το μαγαζι , γνωριζει καποιος?
Είναι λιγότερο από 15 λεπτά (χωρίς κίνηση) από κέντρο, alexanderplatz και το κόστος πολύ νορμάλ, κανα 10ευρω αν θυμάμαι καλά.Ποσυ ειναι η ταριφα απο κεντρο για το μαγαζι , γνωριζει καποιος?
καλα τα λες...Η wiki λεει οτι οι γκομενες στο Αρτεμις πληρωνουν 80 ευρω εισοδο... Οποτε εχουμε και λεμε... Αν δουλευεις εκει 8 ωρες τη μερα και γαμιεσαι τις 4 βγαζεις 4*120=480ευρω. Πλην 80 ευρω της εισοδου, 400 ευρω τη μερα. Επι 5 μερες, 2000 τη βδομαδα. Επι 4 βδομαδες, 8000 το μηνα...
Τωρα αν χαλας 3000 το μηνα για να ζησεις (πολυ καλα θα ελεγα), βαζεις στην ακρη 5000 το μηνα. Επι 10 μηνες, 50000 το χρονο στην ακρη... Τι διαολο??? Λεω μαλακιες???
[URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/Artemis_(brothel)[/url]
Δε το λεω για κακο ποσα λεφτα βγαζουν... Απλα το λεω. Και γενικοτερα στο παρακατω λινκ λεει οτι γενικα βγαζουν λεφτα οι πουτανες στη Γερμανια (τουλαχιστον αυτες που δεν ειναι ναρκομανεις και μακρυα απο νταβατζηδες...)στα παπαρια μας ομως! εμεις να περναμε καλα και αυτες να βγαζουν οσα λεφτα μπορουν!
εισαι πολυ τυχερος ρε φιλε!!! ζηλευω...καλα να περασεις!!!καλησπερα μαγκες.......εγω ειμαι ενας απο τους τυχερους που κερδισαμε απο την cosmote 4 μερες για το Final 4 στο Βερολινο....ολα πληρωμενα!!!! ηξερα για τα FKK σε αλλη πολη......και τωρα μου δινεται η ευκαιρια να παω.....αν και βαζελος το μυαλο μου ειναι στο Artemis......!!!! οταν γυρισω θα γραψω και εγω την εμπειρια μου!!!!