Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 21.249
- Πόντοι
- 6.946
Άντε τυπάρες μου, εγγραφείτε στην εκπομπή! Ο λαός μας έχει τεράστιο αριθμό άξιων ανδρών, στις τάξεις του.
Μάγκες ο Στέλαρας πού εμφανίζεται στο τελευταίο επεισόδιο, πέθανε πριν 40 μέρες τόν Οκτώβρη!!
Ναι!Ο χοντρός;
Δεν είμαι σίγουρος. Μάλλον ανακοπή. Τό είδα πού τό έγραψαν στην σελίδα του first date στο Facebook και ή σελίδα αφαίρεσε τα αποσπάσματα από την εκπομπή που συμμετέχει ο ίδιος!!!Από τι; κρίμα νέος άνθρωπος..
Αφού τό γράφω ρε άνθρωπε, στη σελίδα του first date στο Facebook, με τά αποσπάσματα από την εκπομπή!!Τι εννοείς; Στο σαιτ είναι όλη η εκπομπή
12.12.2024 - First Dates
Δείτε on demand ολόκληρο το έβδομο (7ο) επεισόδιο του First Dates, για τη σεζόν 2024-25, το οποίο μεταδόθηκε στις 12.12.2024. Δείτε on demand όλα τα επεισόδια, από το First Dates στο Star.gr/tv!www.star.gr
αμ το βιολογικο κοτοπουλο ?Η καριολα χοντρή ήθελε και λουλούδι
Μόλις ερχόμουν να γράψω ακριβώς το ίδιο. Γενικότερα έβλεπα πολλά σχόλια που λέγανε πως απεβίωσε ο Στυλιανός. Και έχουν διαγράψει όλα τα βίντεο, που φαινόταν ο ίδιος. Λογικά για να μην φάνε κάνσελ, διότι πολλοί στα σχόλια τους έκραζαν. Πιο συγκεκριμένα επειδή ανέβασαν το επεισόδιο ενώ αυτός πέθανε. Λες και το ξέρανε ας πούμε. Σιγά μην κρατάνε επαφή με όλους τους συμμετέχοντες της εκπομπής.Δεν είμαι σίγουρος. Μάλλον ανακοπή. Τό είδα πού τό έγραψαν στην σελίδα του first date στο Facebook και ή σελίδα αφαίρεσε τα αποσπάσματα από την εκπομπή που συμμετέχει ο ίδιος!!!