Νέα

First dates gr STAR

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.929
Πόντοι
9.297
Ρε μαλάκες εκεί στην διαλογή, ταιριάζετε χοντρές με κανονικούς / λεπτούς άντρες, συνεχώς. ΕΠΙΤΗΔΕΣ το κάνετε ή καμιά δικαιωματιτζού αρκούδα πιστεύει ότι "τα πάχη μου τα κάλλη μου;" Ρε ΠΑΠΑΡΕΣ, οι άντρες θέλουν ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ, όχι κώλους, να τελειώνει η λέξη σε - ΑΚΙΑ. Γκέγκε;

Όχι τίποτα άλλο, κάποια κορίτσια που φέρνετε είναι πολύ όμορφα, και κρίμα να πληγώνονται τζάμπα και άδικα με τέτοιο ταίριασμα ζευγαριών, λόγω απόρριψης(φυσικά, το ΙΔΙΟ ισχύει και με τους άντρες, μην φέρνετε ελέφαντες) .Πόσο ερωτικά να τις δεις όταν είναι 30-80 κιλά υπέρβαρες; ΕΛΕΟΣ.
Δεν ερεθίζεται ο εγκέφαλος με ότι βλέπει το μάτι, πόσο πιο απλά να πω;
O αλγοριθμος τον παίρνει από όλα τα bits και bytes...

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.771
Πόντοι
456
Βρήκα Κασσάνδρα σε ίνστα για όποιον ενδιαφέρει.
Πατήστε στο search kassandraisawake .
Έχει ένα αξιόλογο βιντεάκι στα χαϊλάιτς της, που χορεύει σε μία πισίνα με μαγιό. Έχει δυνατό σώμα. Κατά τα άλλα τίποτα αξιόλογο κατά την ταπεινή μου γνώμη. Η γκόμενα είναι «καμμένη».

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.771
Πόντοι
456
Ρε μαλάκες εκεί στην διαλογή, ταιριάζετε χοντρές με κανονικούς / λεπτούς άντρες, συνεχώς. ΕΠΙΤΗΔΕΣ το κάνετε ή καμιά δικαιωματιτζού αρκούδα πιστεύει ότι "τα πάχη μου τα κάλλη μου;" Ρε ΠΑΠΑΡΕΣ, οι άντρες θέλουν ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ, όχι κώλους, να τελειώνει η λέξη σε - ΑΚΙΑ. Γκέγκε;

Όχι τίποτα άλλο, κάποια κορίτσια που φέρνετε είναι πολύ όμορφα, και κρίμα να πληγώνονται τζάμπα και άδικα με τέτοιο ταίριασμα ζευγαριών, λόγω απόρριψης(φυσικά, το ΙΔΙΟ ισχύει και με τους άντρες, μην φέρνετε ελέφαντες) .Πόσο ερωτικά να τις δεις όταν είναι 30-80 κιλά υπέρβαρες; ΕΛΕΟΣ.
Δεν ερεθίζεται ο εγκέφαλος με ότι βλέπει το μάτι, πόσο πιο απλά να πω;
Ενώ δεν έχεις εντελώς άδικο σε αυτά που λες. Τα ταιριάσματα είναι αρκετά off στα τελευταία επεισόδια.
Ναυάγια όπως ο Κρητικός, σε εποχές «ξηρασίας» θα έμπαιναν νηφάλιοι εντός της φώκιας από Κύπρο. Οι καύλες ενός άνδρα, είναι επικίνδυνες για τέτοιου είδους «κατορθώματα».

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.323
Πόντοι
34.538

Kamigawa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
1.491
Πόντοι
201

Σκέψου να έμαθαν οι γονείς του μακαρίτη από το First Dates ότι ο γιος τους τον έπαιρνε.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.868
Πόντοι
6.946
Σκέψου να έμαθαν οι γονείς του μακαρίτη από το First Dates ότι ο γιος τους τον έπαιρνε.
Θα το ήξεραν ήδη. Πάνε τα χρόνια που ήταν αξιοπρεπείς και κύριοι. Τώρα μιλούν θηλυπρεπή, λικνίζονται, κ.λ.π.

Kaulas123

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2024
Like
282
Πόντοι
20
2IjSsr7.gif
Exoume kamia plhroforia via auth?

Παρόμοια θέματα

Stories