Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.652
- Πόντοι
- 8.346
Θα την δούμε σε λίγο εδώ μέσα.Αν αυτός ο δράκος είναι 18 χρόνων εγώ είμαι 11 τώρα...
Θα την δούμε σε λίγο εδώ μέσα.Αν αυτός ο δράκος είναι 18 χρόνων εγώ είμαι 11 τώρα...
Τι είναι εδώ@dimigoall τυπε δεν ειμαι ρουφιανος,αλλα για περνα μια βολτα απο εδω..........
Η Ρωσίδα τν θείο Συμεών ήθελε, να του φάει τα λεφτάΗ Ρωσίδα θέλει να πεθάνει τώρα
Για να δώσει κουλούρι η Ρωσίδα ο Συμεών πρέπει να γράψει διαμέρισμαΣυμεών θα της έπαιρνε κουλούρι της Ρωσίδας από σήμερα.
Ο μπαρμπασυμεωνοπιπακιας@Elganador ρε μάν, ο γεροξούρας είναι ο μπαρμπασυμεών ???
Σιγά ρε τυπε.Για να δώσει κουλούρι η Ρωσίδα ο Συμεών πρέπει να γράψει διαμέρισμα
έχει πάει με τριψήφιο αριθμό γυναικών είπε ο γλομπεοάρχης των ΣερρώνΟ μπαρμπασυμεωνοπιπακιας
Ψυλιαστηκε ότι δεν παίζει μπικικίνι, έχει και ο κόρη ο τυπάκος....Η Ρωσίδα θέλει να πεθάνει τώρα
Φίλε αλκοολα πως πήγε η ομάδα γάμησεΤι είναι εδώ
Τι είναι αυτό
Μαλάκες πάτε καλά ?
Παίζει Γη της ελιάς και εσείς βλέπετε αυτά τα τηλεσκουπίδια ?
( Την κοντοκώλα την ξανθιά με το πλαστικό κολάν που έδειξε πριν πάντως της την όργωνα τη κωλοτρυπίδα )
τονε βλέπω να τραβάει γλομπεοαρχικη μαλακια στο βεσε του πορνοχοτελ, ακούγοντας Πάριο και πιο καλή μοναξιά αλά Χάρρυ ΚλυννΘειος Συμεών εχει κουμπώσει ηδη μπλε χαπακι. Αν δν του κατσει η Κύπρια θα σουβλισει τν μπάρμαν
Χαχαχαχαχατονε βλέπω να τραβάει γλομπεοαρχικη μαλακια στο βεσε του πορνοχοτελ, ακούγοντας Πάριο και πιο καλή μοναξιά αλά Χάρρυ Κλυνν