Νέα

First dates gr STAR

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.811
Πόντοι
456
Στο luben τι κάνουν; Κοιμούνται και δεν έχουν βγάλει ακόμη βίντεο;;
Απλά θέλουν πάλι το καντήλι τους για να πάρουν μπρος. Όπως την προηγούμενη εβδομάδα. Μετά από λίγο το έβγαλαν.

• Ουάου
Αντιδράσεις: trimis

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.811
Πόντοι
456
Εκεί στο Star channel αν είχαν χιούμορ, θα έβαζαν για τραγούδι στους τίτλους αρχής το 'Ψίθυροι Καρδιάς' του Μπάση. Πιο συγκεκριμένα το σημείο που λέει «καράβι το φεγγάρι», αλλά σε συνεχόμενη λούπα. Προφανώς αναφερόμενο στους συμμετέχοντες, γνωστούς σε όλους μας εδώ μέσα και ως ναυάγια.

Έστω το 'Ακυβέρνητο Καράβι' του Σαφέτη.

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.056
Πόντοι
1.056
Χωρίς τίτλο1.jpg
Χωρίς τίτλο2.jpg
Χωρίς τίτλο3.jpg

Dr Lecter

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2007
Κριτικές
32
Like
2.595
Πόντοι
6.495
Ηταν οτι ακριβως εψαχνε η 19χρονη..:confused::confused:

Felekis21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2022
Κριτικές
10
Like
541
Πόντοι
311
Παλικαρια , κατά την άποψη μου ο αυτοβελτιωσακιας , μόλις ντρόπιασε το αντρικό φυλο και συγχωρέστε με αν κάνω λάθος , η νταρντανα που είναι στριπερ/ καλλιτεχνηχαχαχαχαχαχα μου φαίνεται τραβελος , όσο για τον αλλήθωρο , ψιλό αδιάφορος . Αυτή ήταν η ανάλυση μιυ για τι επεισόδιο ( πάντα βάσει της δικιάς μου άποψης ) θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές φέτος με αυτό το contet που παράγει αυτό το ριάλιτι !!!

mudhoney

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2015
Like
1.244
Πόντοι
206
Καλησπέρα σε όλους.
Εκτιμώ ότι ο τύπος είναι δήθεν, πρέπει να ανήκει σε ομάδα τύπου Herbalife, ο τύπος με το στυλ που έχει & το τρόπο που μιλάει " απο τον λάρυγγα " δεν έχει σχέση με το κόσμο προσωπικής ανάπτυξης. Πολύ υπερόπτης, ωραιοπαθης & ξεπέτας, για εμένα δήθεν & ανώριμος.
Ο τύπος είναι Νάρκισσος και κατ επέκταση επικίνδυνος. Πάντως στο τέλος έπρεπε να τον ξεφτιλίσει γιατί εκεί πονάνε αυτοί... Στο εγώ....

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.669
Πόντοι
8.346
Παλικαρια , κατά την άποψη μου ο αυτοβελτιωσακιας , μόλις ντρόπιασε το αντρικό φυλο και συγχωρέστε με αν κάνω λάθος , η νταρντανα που είναι στριπερ/ καλλιτεχνηχαχαχαχαχαχα μου φαίνεται τραβελος , όσο για τον αλλήθωρο , ψιλό αδιάφορος . Αυτή ήταν η ανάλυση μιυ για τι επεισόδιο ( πάντα βάσει της δικιάς μου άποψης ) θα ζήσουμε μεγάλες στιγμές φέτος με αυτό το contet που παράγει αυτό το ριάλιτι !!!
Τι εννοείς μολις? 4 μέρες πέρασαν..

Felekis21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2022
Κριτικές
10
Like
541
Πόντοι
311

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.056
Πόντοι
1.056
Ηταν οτι ακριβως εψαχνε η 19χρονη..:confused::confused:
μολις τον ειδα, ειπα, οτι η γκομενα θα ξενερωσει με τη μια και δε θα γουσταρει με τιποτα......... αλλα μολις αρχησε να λεει οτι ειναι αυτο που περιμενε, και οτι της αρεσει γενικα.... τρελαθηκα... δε το πιστευα.... αν αυτος εχει ελπιδα, τοτε εχουν ολοι

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.669
Πόντοι
8.346
μολις τον ειδα, ειπα, οτι η γκομενα θα ξενερωσει με τη μια και δε θα γουσταρει με τιποτα......... αλλα μολις αρχησε να λεει οτι ειναι αυτο που περιμενε, και οτι της αρεσει γενικα.... τρελαθηκα... δε το πιστευα.... αν αυτος εχει ελπιδα, τοτε εχουν ολοι
Δεν καταλαβαίνω, τι είχε το παιδί κ τρελάθηκες?? Έχεις δει τι κυκλοφορεί εκεί έξω?? Ή να στο θέσω αλλιώς. Έχεις δει τι κυκλοφορεί εδώ μέσα?? Μια χαρά ήταν το παιδί. Κ να μιλήσει ήξερε κ τρόπους ειχε. Για μια νορμάλ κοπέλα ήταν οκ.

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.056
Πόντοι
1.056
Δεν καταλαβαίνω, τι είχε το παιδί κ τρελάθηκες?? Έχεις δει τι κυκλοφορεί εκεί έξω?? Ή να στο θέσω αλλιώς. Έχεις δει τι κυκλοφορεί εδώ μέσα?? Μια χαρά ήταν το παιδί. Κ να μιλήσει ήξερε κ τρόπους ειχε. Για μια νορμάλ κοπέλα ήταν οκ.
συνηθως κατι τετοιοι (δλδ μετριοι, συν την ατυχια του συγκεκριμενου που ειναι αληθωρος) ειναι αδιαφοροι και αορατοι για το γυναικειο φυλο. η μπαινουν friendzone κατευθειαν. αυτη, καλουτσικο μουνακι, (αν εξαιρεσεις τα δοντια του μπαγκς μπανι), περιμενα να εχει πιο ψηλα στανταρ, λογο της απειρης αποθεωσης που δεχετε -οπως καθε γυναικα-, στο ινστα, απο στρατιες μουνοδουλων.

xiachilles96

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2023
Like
407
Πόντοι
21
αυστραλεζικο ναυαγιο ο γιαννης μας και πρεπει να τον σαλιωνει λιγουλακι
ετσι μπραβο. η φιλοσοφια της ζωης εδω ειναι. Ειμα ο ταδε και στ'αρχιδια μου. απλο και αληθινο.

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.811
Πόντοι
456
Όχι απλά έβγαλε βιντεάρα το Λούμπεν. Αλλά ο μαϊντανός από την Λάρισα, απαντάει σε όλα τα σχόλια στο γκραμ που τον κράζουν. Τύποι μπείτε να γαμηθείτε στα γέλια.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.669
Πόντοι
8.346

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.811
Πόντοι
456
By the way. Παρατήρησα πως το Λούμπεν έχει δημιουργήσει ένα pattern επιτυχίας, τις δύο τελευταίες εβδομάδες.
Ανεβάζει Παρασκευή τα βίντεο από first dates, γνωρίζοντας πως μέσα στο Σαββατοκύριακο ο κόσμος θα τα δει σίγουρα και πιθανότατα να πιάσουν αλγόριθμο. Έξυπνοι καριόληδες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πιο πρόσφατο βίντεο/δημοσίευση στον λογαριασμό luben tv.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261
Όχι απλά έβγαλε βιντεάρα το Λούμπεν. Αλλά ο μαϊντανός από την Λάρισα, απαντάει σε όλα τα σχόλια στο γκραμ που τον κράζουν. Τύποι μπείτε να γαμηθείτε στα γέλια.
ελα εδω εισαι παιχτη
να μπουμε λιγο να τον γλεντησουμε και δαυτον η' θα αυτοκτονησει λες ? :think:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.897
Πόντοι
3.656
συνηθως κατι τετοιοι (δλδ μετριοι, συν την ατυχια του συγκεκριμενου που ειναι αληθωρος) ειναι αδιαφοροι και αορατοι για το γυναικειο φυλο. η μπαινουν friendzone κατευθειαν. αυτη, καλουτσικο μουνακι, (αν εξαιρεσεις τα δοντια του μπαγκς μπανι), περιμενα να εχει πιο ψηλα στανταρ, λογο της απειρης αποθεωσης που δεχετε -οπως καθε γυναικα-, στο ινστα, απο στρατιες μουνοδουλων.

Ρε φίλε...9,9 στις 10 ελλεεινίδες,μόλις έβλεπαν τον συγκεκριμένο ή θα τις έπιανε νευρικό γέλιο ή θα φεύγανε τρέχοντας

Τωρα αν ο τύπος πέτυχε συνδυασμό...παρθένας,εμφανίσιμης,χωρις σοσιαλ,που τις αρέσουν οι αλλήθωροι...μπράβο του

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom