papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.462
- Πόντοι
- 27.261
ο αστερομετρατος'Ενας είναι ο Player.
ο αστερομετρατος'Ενας είναι ο Player.
ερχεται σε λιγο αστερομετρατο αλα Ακροατης_Μέχρι στιγμής έχει τίμιαζευγάριαναυάγια της ζωής.
Ελπίζω να μην απογοητεύσουν τα υπόλοιπα δύοραντεβούτσιρκοθεάματα.
Αν ισχύει αυτό που λέει τύπος από πάνω. Εδώ πέρα είναι ανήλικη. Άλλα έχει δώσει ψεύτικη ηλικία η γαμιόλα.καποτε ηταν γαμευσιμη.....
Ο ένας τιμημένος. Ο άλλος ακόμα Γλομπέο-Μύστης.Ο Γιάννης σίγουρα μέλος. Για Γιώργο, παίζει.
Σίγουρα έπαιζε στα μασάζ κατ' οίκον.Αν ισχύει αυτό που λέει τύπος από πάνω. Εδώ πέρα είναι ανήλικη. Άλλα έχει δώσει ψεύτικη ηλικία η γαμιόλα.
Για να μην βρούμε τις αγγελίες με τα γραφεία που συνεργαζόταν. Η ΓΑΡΙΔΑ!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ο ένας τιμημένος. Ο άλλος ακόμα Γλομπέο-Μύστης.
Έχω την εντύπωση πως αν είναι σαν τα άλλα ναυάγια που γλεντάς, στα άλλα νήματα και μου την έχουν πει χωρίς λόγο.ερχεται σε λιγο αστερομετρατο αλα Ακροατης_
περιμενε λιγο...
Έφτιαχνε φραπέδες το κορίτσι??Σίγουρα έπαιζε στα μασάζ κατ' οίκον.
Για τον τύπο Αυστραλό εννοείΈφτιαχνε φραπέδες το κορίτσι??
Περισσότερες πιθανότητες και από το να μας πάει γαμιώντας η φετινή ζέστη του καλοκαιριού. Και ο λογαριασμός της ΔΕΗ, εξαιτίας του κλιματιστικού.Σίγουρα έπαιζε στα μασάζ κατ' οίκον.
Φραπέδες από ροφήματα, καλαμάκια και μπριζόλες από κρεατικά.Έφτιαχνε φραπέδες το κορίτσι??
Δώστε πιθανότητες να έχει γαμήσει καγκουρό ή στην χειρότερη κοάλα. Έχω ακούσει πως έχουν στάνταρ σύφιλη. Ο Αυστραλός θα μπορούσε να έχει και αυτός.Για τον τύπο Αυστραλό εννοεί
Λάθος μ μεγάλοΓια τον τύπο Αυστραλό εννοεί