Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.941
- Πόντοι
- 6.946
Ε πώς να μην έχει σαλτάρει η γυναίκα, δεν μπορεί να βρει άντρα να την γαμήσει, θέλουν να τους γαμάει αυτή!Και η βιγκαν θα σπρώξει τον crossfiter
Ε πώς να μην έχει σαλτάρει η γυναίκα, δεν μπορεί να βρει άντρα να την γαμήσει, θέλουν να τους γαμάει αυτή!Και η βιγκαν θα σπρώξει τον crossfiter
Μάλλον και με το Κυπριακι θα γίνει αυτό στον μασέρΚαι η βιγκαν θα σπρώξει τον crossfiter
Ο μασέρ έχει φάει άκυρο από τα αποδυτήρια. Απλά δεν το ξέρει.Η χαρτοπετσετα γουσταρει ψωλές χοντρες και μακρυες. Αλλά έψαχνε γιατρο δικηγορο η το πολύ πολύ μεγαλοξενοδοχο.
Μαλλον θα τον φυτεψουν οι μαυροι στο χωμα.ο αλλος νομιζει οτι θα φυτεψει στο μαυρο χωμα αλλα πηρε τ'αρχιδια του αλλη μια φορα.
Τι μασέρ μωρέ, θα σπάσει κανένα μανικιούρ ο τύπος. Πάει αυτός να του κάνουν μασάζ, αυστηρά άντρες.Ξαναρωτάω από αυτά που λέει τύπος μασέρ τι ποσοστό παίζει να είναι αλήθεια
Άσε, έχω νταλκα με Τζώρτζια, φίλε Νιμουπαγιδα ..Θέλω να πιστεύω πως κάνεις χαβαλέ. Αν σοβαρολογείς. Μπες ίνσταγκραμ firstdatesgr. Την ακολουθούν. Georgia κάτι την λένε. Την είχα ψάξει πέρυσι από περιέργεια.
Μου θυμίζει συγχωριανό γνωστό μου. Είχε γαμήσει όλο το χωριό μας. Απλά το χωριό δεν το ήξερε ακόμα.Ξαναρωτάω από αυτά που λέει τύπος μασέρ τι ποσοστό παίζει να είναι αλήθεια
Μα πως αφού έχει πολλές επιτυχίες ο κλόουνΟ μασέρ έχει φάει άκυρο από τα αποδυτήρια. Απλά δεν το ξέρει.
Δεν θα κατακρίνω. Εύχομαι μόνο να είναι κάτι προσωρινό. Μετά το χύσιμο να σου περάσει. Όλοι έχουμε βρεθεί εκεί.Άσε, έχω νταλκα με Τζώρτζια, φίλε Νιμουπαγιδα ..
Ναι σαν κλόουν..Μα πως αφού έχει πολλές επιτυχίες ο κλόουν
Τα σημερινά ναυάγια έχουν ξεπεράσει τις προσδοκίες μου. Που να τους πάρει και να τους σηκώσει.Μα πως αφού έχει πολλές επιτυχίες ο κλόουν