papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.459
- Πόντοι
- 27.261
μεχρι και η τονια σε καταλαβε ρε μπουσταρχε ?
θελει να της λεω και πετυχημενες ατακες...ξερει οτι ειμαι στο μπου...Η γυναικα σου ειδε και που σχολιάζεις ;
Μπραβο ρε φιλε σε χαίρομαι!θελει να της λεω και πετυχημενες ατακες...ξερει οτι ειμαι στο μπου...
δεν το καταλαβαμε ρε παιχτη, να'σαι καλα ναουμεΈζησα να το δω και αυτό.
Τύποι με αυτήν εδώ έχει τύχει να βγω. Σας υπόσχομαι, πως είναι πιο χαζή από χαρτοπετσέτα. Περιμένετε να δείτε. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Γαμώ την ζωή μου όλη. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
μηπως το "φριλανσερ" ειναι αλλη λεξη για το "ανεξαρτητη"?????η λιμνη ειναι χαμηλα χαμηλα της ρωσσοποντιας φριλανσερ.
Στα διάλα ρε ,πνίγηκα με το τσιγάρο διαβάζοντας το ποστ σου !Μωρέ ας περιμένει μια νεκροφόρα με αναμμένη την μηχανή, καλού κακού.
Ερώτηση τύπε. Την φτύνει πριν την πάρει στο στόμα?Έζησα να το δω και αυτό.
Τύποι με αυτήν εδώ έχει τύχει να βγω. Σας υπόσχομαι, πως είναι πιο χαζή από χαρτοπετσέτα. Περιμένετε να δείτε. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Γαμώ την ζωή μου όλη. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
Στο προσωπο τα παιρνει;Μασέρ με happy ending
παιζει να ειναι το πρωτο φαγητο σε πιατο που τρωει απο τα Χριστουγεννα....Ο Μητσαρας συνεχίζει να μασαμπουκωνει. Πουρε ήθελε η άλλη. Αυτος θα παει τουαλέτα και θα φυγει από την πίσω πόρτα. Αφραγκος και νηστικός για μέρες θαναι.