cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.535
- Πόντοι
- 3.556
Μην βρίζεις τυπερε Αντωνη..εισαι λιγο σαν κακοχρονοναχει
Μην βρίζεις τυπερε Αντωνη..εισαι λιγο σαν κακοχρονοναχει
εγω πιστευω τα παιρνει μεσα στην κωλαρα της,μετα τα βγαζει πανω στον πουτσο του γκομενου της και απο κει στο λαρυγγιΘα την φάει ο μπάρμαν την Χριστίνα...
Τύποι: ξέρουμε αν η Ζενεβιέβ κάνει cim; Το υποψιάζομαι, μαστόρισα.
εχεις δικιο ρε Γρηγορη..παμε ανα λοιπον..ρε Αντωνη εισαι σαν της μαιμους τον κωλοΜην βρίζεις τυπε
ο τύπος χάνει ελαφρώς (μπορεί και βαρέως, μόλις τον γνωρίσαμεΗ ζουμπουρλού είναι του δόγματος " ο επιμένων νικά". Στο μεταξύ αυτός εγκεφαλικό έχει πάθει ?
τύπε και εγώ αυτό πιστεύω, πρέπει να κάνει πολύ πρόστυχο μαμήσι, θα βγάζει πολλά γούστα και φαίνεται ότι έχει γυαλίσει πολλά σπαθιά.εγω πιστευω τα παιρνει μεσα στην κωλαρα της,μετα τα βγαζει πανω στον πουτσο του γκομενου της και απο κει στο λαρυγγι
Αυτό. Δεν του είπε κανείς να την παντρευτεί. Έναν κρύο να ρίξει.ρε Αντωνη..εισαι λιγο σαν κακοχρονοναχει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η Σασα φαινεται καλο τσιμπουκι
Εύχαρος άνθρωπος με διάθεση και καλός χαρακτήρας μάλλον αλλά τι να την κάνεις ρε φίλε.έχει τον Γιάννη δίπλα δίπλα με τον μπάρμαν - Τζέισον Μομόα... πώς να του καθήσει μετά η Γιώτα;
Αν η Γιώτα έχανε 20 κιλά, θα ήταν καλή περίπτωση... 25 χρονών με χαμόγελο και διάθεση και ομορφούλα.
Μπάρμαν του First Dates με τις 2 σερβιτόρες backstageλετε ο μπαρμαν να ξεσκιζει την Ζεν;
λιγο ξινες αλλα σιγουρα τα κωλλοτρυπιδια τους εχουν να δωσουν πολλες συγκινησειςΜπάρμαν του First Dates με τις 2 σερβιτόρες backstage
Ο τύπος μοιάζει με τον Ross από τα Φιλαράκια σε έκδοση Αγίας Βαρβάρας...Σε πιστεύω
Γκαβλομυτα μου εσυ!!!!μου θυμιζει 1 γκομενα (την Βαγγελιω) που μου τον επαιρνε βαθια στο στομα σε σταση 69 και η μυτη της μου χτυπουσε τα αρχιδια