Νέα

First dates gr STAR

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (6 μέλη και 15 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.458
Πόντοι
27.261
Τι εμφάνιση πούλησε αυτή, που ήταν σαν γαμώ το κέρατό μου και είχε κάνει αφρόλουτρο με το γκλίτερ! Η ξινή!
αμ το πανακυρο μαλλί που ήταν σα βίδες μακαρονι και το πείραζε συνέχεια, που το πας??? :confused:
η' το πιο άκυρο ακόμα παπούτσι με το ροζ κουστούμι???
σαν παπουτσωμένος ροζ πάνθηρας ηταν το τσιρκο :confused::confused::confused:

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.784
Πόντοι
216
Τι εμφάνιση πούλησε αυτή, που ήταν σαν γαμώ το κέρατό μου και είχε κάνει αφρόλουτρο με το γκλίτερ! Η ξινή!
Νομίζω την πέτυχα να πλένει τζάμια σε φανάρι στην Πειραιώς....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.994
Πόντοι
9.297
Πάω στοίχημα ότι ο μπάρμαν, η παρουσιάστρια και οι δύο γκαρσόνες, εξασκούνται στη μουσική δωματίου... συγκεκριμένα, παίζουν συχνά σε κουαρτέτο...
Eχεις κάνα βιδεο;

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.941
Πόντοι
6.946
Δεν το έστειλε ο ακόμα ο μπάρμαν, πολύ μοναχοφάης ο τύπος.

Έχουν βάλει μετριοκατώτατες και εμμηνοπαυσούσες για υποδοχή και εξυπηρέτηση, και βάλαν τον μουσάτο, νεό μπάρμαν να το παίζει... γόης (! !! ) σε εκπομπή γνωριμιών.
Πάνε καλά οι τύποι στην παραγωγή ή ο μπάρμαν είναι γκόμενος κανενός σπόνσορα οπισθογάμη; Τόσο μακάκες είναι;;; Ή θα βάλεις αστέρια παντού ή μπάζα, ώστε να μην αποσπά κανείς τους προσκεκλημένους.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.994
Πόντοι
9.297
Δεν το έστειλε ο ακόμα ο μπάρμαν, πολύ μοναχοφάης ο τύπος.

Έχουν βάλει μετριοκατώτατες και εμμηνοπαυσούσες για υποδοχή και εξυπηρέτηση, και βάλαν τον μουσάτο, νεό μπάρμαν να το παίζει... γόης (! !! ) σε εκπομπή γνωριμιών.
Πάνε καλά οι τύποι στην παραγωγή ή ο μπάρμαν είναι γκόμενος κανενός σπόνσορα οπισθογάμη; Τόσο μακάκες είναι;;; Ή θα βάλεις αστέρια παντού ή μπάζα, ώστε να μην αποσπά κανείς τους προσκεκλημένους.
Εγώ λέω ότι δεν υπήρχαν υποψήφιοι άνω των 40 ,χωρίς μούσια...
Λίγο πολύ όλοι ίδιοι είναι ,φωτοτυπίες ο ένας του άλλου...

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Φλωράκος είναι, απλά η ξυνη ήθελε να γαμηθει με ένα μικρότερο της,πολύ ξινή και ξένε γκόμενα
Εμπαινα στην ξυνή αλλα μαλλον πουλαει φυκια . Πολύ ανετη το επαιξε σε 2 σκηνες που ειδα και νομιζω οτι ολο λογια ειναι
Μαλλον και αυτη για gay τον περασε τον Παντελη οποτε αρχισε να υποσχεται αχαλινωτο σεχ.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.852
Πόντοι
6.236
Νομίζω την πέτυχα να πλένει τζάμια σε φανάρι στην Πειραιώς....
Πώς γκρέμισες, σε μια στιγμή, την εικόνα της influencer, ananias; :bottom:

Της έδωσες κανένα ευρώ, τουλάχιστον;

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.928
Πόντοι
10.411
HUeBAhP.jpg

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.050
Πόντοι
216
ρε παίχτη ο μπαρμαναρεος με το νι και λι απο την Κρήτη, έφτασε το πυρφορινγκ στο θεό, για το τριπολιτσιωτικο ζαμπόν.
άρα τι περιμένεις να κάνουν οι γκόμενες με τέτοιους λουζερς ???
Ό ένας, δωμάτια airbnb στην Κρήτη (αρχικά) μετά δηλώνει "ότι έχει ξεκινήσει κάτι δικό του" και τέλος δηλώνει "κοσάλτινγκ μπάρ-τέντερ" η άλλη, στόρ μάναντζερ (γουάτ?) σε κατάστημα ένδυσης-υπόδησης (τύπου πουλ εντ μπέαρ,δηλαδή?)
Πιασ' το αυγό και κούρευ' το!!!

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.269
Πόντοι
5.006
Ό ένας, δωμάτια airbnb στην Κρήτη (αρχικά) μετά δηλώνει "ότι έχει ξεκινήσει κάτι δικό του" και τέλος δηλώνει "κοσάλτινγκ μπάρ-τέντερ" η άλλη, στόρ μάναντζερ (γουάτ?) σε κατάστημα ένδυσης-υπόδησης (τύπου πουλ εντ μπέαρ,δηλαδή?)
Πιασ' το αυγό και κούρευ' το!!!
αν πεταξεις ενα πεντάευρο στον δρομο, θα διαμελιστουν για το ποιος θα το πρωτοπάρει....
:confused::confused::confused:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.458
Πόντοι
27.261
ποια βιζιτα ειναι αυτη ρε που φευγει απο το... γαντεβου ???

Τελευταία τροποποίηση:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.941
Πόντοι
6.946
Κάποιος λακαμάς εκεί μέσα, θα σηκωθεί να φύγει αν τον προσβάλλουν τα γύναια ή η εκπομπή θα γίνει το όνειδος του ανδρικού φύλου;

doc_lin

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
17 Ιαν 2008
Κριτικές
64
Like
6.758
Πόντοι
28.335
Πληρώνονται τύπε, μια 300αρα

Σου γυάλισε ο Παντελής τύπε;
Ενας γνωστος μου πηγε σε γυρισμα... δεν εχει προβληθει ως τωρα.. μου ειπε οτι τους δινουν απο 100 ευρω... για να πληρωσουν το γευμα... οι τιμες συμβολικες στο εστιατοριο

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.029
Πόντοι
1.056
Ενας γνωστος μου πηγε σε γυρισμα... δεν εχει προβληθει ως τωρα.. μου ειπε οτι τους δινουν απο 100 ευρω... για να πληρωσουν το γευμα... οι τιμες συμβολικες στο εστιατοριο

Και γω από γνωστό τα έμαθα, όπως τα λες είναι απλά αυτός μου είπε ότι πήρε 300

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom