Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 39.057
- Πόντοι
- 10.411
Έχουμε να δούμε αρκετά κάρβουνα απόψεκαταλαβαινω οτι εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ.
Έχουμε να δούμε αρκετά κάρβουνα απόψεκαταλαβαινω οτι εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ.
Το έχουμε ανάγκη τυπεΈχουμε να δούμε αρκετά κάρβουνα απόψε
Δν υπάρχουν ρομαντικές σκέψεις. Στο κρεβάτι ολες βγάζουν την πουτανα απο μεσα τους. Όλοι το ξέρουν αυτόμέση ελληνίδα για την οποία έχει κάνει ρομαντικές σκέψεις και όνειρα ο μέσος έλληνας νομίζοντας ότι είναι "σεμνή" και "πιστή" στη σχέση.
και δεν είναι καθολου κακο αυτο. ίσα ίσαΔν υπάρχουν ρομαντικές σκέψεις. Στο κρεβάτι ολες βγάζουν την πουτανα απο μεσα τους. Όλοι το ξέρουν αυτό
Εννοείται. Οι σεμνές κ "ποια με περασες εμενα" καταλήγουν σαν την θειτσα απο Λευκάδα χθες. Ξεροκέφαλες με μεγάλη πιθανότητα να τις βρουν νεκρές με τις γάτες τους να τις μασουλανεκαι δεν είναι καθολου κακο αυτο. ίσα ίσα
και γεμάτες κομπλεξΕννοείται. Οι σεμνές κ "ποια με περασες εμενα" καταλήγουν σαν την θειτσα απο Λευκάδα χθες. Ξεροκέφαλες με μεγάλη πιθανότητα να τις βρουν νεκρές με τις γάτες τους να τις μασουλανε
εχω ακουσει οτι οι γατες πρωτα τρωνε τα χειλη και τα μαγουλα....Εννοείται. Οι σεμνές κ "ποια με περασες εμενα" καταλήγουν σαν την θειτσα απο Λευκάδα χθες. Ξεροκέφαλες με μεγάλη πιθανότητα να τις βρουν νεκρές με τις γάτες τους να τις μασουλανε
Ωραίο το κοκκινομάλικοΠου δουλεύεις μαναρι μου σερβιτόρα να ρχομαι να αφήνω τν μισθό μου
Ξερει κάνεις το Insta απο το πολυεργαλειο ????