Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.945
- Πόντοι
- 6.946
Η τύπισσα είναι απελπισμένο ναυάγιο, βρήκε τον ιδανικό στο πρόσωπο του Δημήτρη.
ναι αλλά άσχημο ντύσιμοΩραίο μουνετο η Αλεξάνδρα ρε τύποι!
Κάτσε να δούμε ποιος θα πληρώσει. Ο άνεργος ή η άλλη που την βγάζει με μπύρες στα παγκακιααυτη μπεκρου και ο αλλος την βγαζει με χυμο.....θα ταιριαξουν..
Της βγάζει γραμμές και την χαλάει. Αβανταρει μάλλον την χοντρή κι αυτός.Ο πουστης ο κάμεραμαν γιατί κάνει τόσο ζουμ στο πρόσωπο Αλέξανδρας;
Την απαξιωσες εντελώς τυπεΔεν φτάνει που είναι άσχημη η wanna be ναυαγοσωστρια έχει και τα μαλλιά πάνω ώστε να αναδεικνύεται η ασχήμια ακομα πιο πολύ...το επίσημο στυλ στο μαλλί την μάρανε.
Έχει το μοναδικό κατάλληλο προσόν... είναι βίζιτα;Αυτη σηγουρα θα παει στο επομενο GNTM!
Αυτό το πράγμα που τραβούν το μαλλί τέρμα μου την σπάει κι εμένα. Το κάνουν μόνο όταν έχουν ωραίο δέρμα για να βγάλουν φρεσκάδα υποψιάζομαι. Πάντως ο κότσος είναι καλό τιμόνι για πίπα.Δεν φτάνει που είναι άσχημη η wanna be ναυαγοσωστρια έχει και τα μαλλιά πάνω ώστε να αναδεικνύεται η ασχήμια ακομα πιο πολύ...το επίσημο στυλ στο μαλλί την μάρανε.
εγω περιμενω το date-pass να βγω με 9αρι μουνετο.... δυσκολοι καιροι....Κάτσε να δούμε ποιος θα πληρώσει. Ο άνεργος ή η άλλη που την βγάζει με μπύρες στα παγκακια
Ο κίνδυνος στα 4 είναι μη σε κλάση