Νέα

First dates gr STAR

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.301
Πόντοι
1.056
Από αυτό το μουνακι έχουμε ινστα?

Εξαρτάταται πόσο ανεκτικός είσαι στο κράξιμο. Αφενός το βίντεο θα είναι διαθέσιμο στο στο διαδίκτυο για πάρα πολλά χρόνια, αφετέρου αν η φάση είναι περίεργη θα σε κάνει βάιραλ το λούμπεν. Επίσης δεν θα πρέπει να έχεις πρόβλημα να σε αναγνωρίζουν στον δρόμο ή στην εργασία σου και άλλα πολλά.

Προσωπικά θα σου έλεγα να ΜΗΝ πας, εκτός αν καίγεσαι για κάποιον λόγο, γιατί τα πλην είναι μακράν περισσότερα από τα συν.
Η μονη απαντηση που με συμφέρει να κρατησω.Στ αρχιδια μ για την αναγνωρισιμότητα,ελ επαγγελματιας ειμαι,να προωθήσω τα σοσιαλ μ πιο πολυ αλλα το τίμημα των σχολίων δεν με ψήνει κ πολυ,εννοω στο ιντερνετ

magicgim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2021
Like
1.549
Πόντοι
201
Η μονη απαντηση που με συμφέρει να κρατησω.Στ αρχιδια μ για την αναγνωρισιμότητα,ελ επαγγελματιας ειμαι,να προωθήσω τα σοσιαλ μ πιο πολυ αλλα το τίμημα των σχολίων δεν με ψήνει κ πολυ,εννοω στο ιντερνετ
Στην πουτσα σου. Σε νοιάζει τι θα πει ο κάθε αυνάνας; Αν ναι, κακώς. Κάνε ότι γουστάρεις τυπε και μην σε νοιάζουν τα σχόλια του οχλου

magicgim

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2021
Like
1.549
Πόντοι
201
Όλοι θα θέλαμε να βγούμε ραντεβού με μια καυλοφωλλια. Και όλοι θα θέλαμε να μην είμαστε μαλακες σας αυτόν τον φλώρο που της πήγαν

• Χαχα
Αντιδράσεις: riding

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Να πας. Και εννοείται ότι :

- αν είσαι υπάλληλος, θα πεις ότι έχεις δική σου επιχείρηση,
- αν μένεις με τους γονείς σου σε μια γκαρσονιέρα στην πλατεία Αμερικής, θα πεις ότι μένεις από τα 18 σου, σε μεζονέτα, στο Ψυχικό,
- αν δεν έχεις πάει ούτε μέχρι τη Λούτσα για μπάνια, θα πεις ότι κάθε χρόνο, κάνεις τουλάχιστον 10 ταξίδια στο εξωτερικό,
- αν οι φίλοι σου έχουν να σε δουν από την αποφοίτηση της γ' λυκείου ενώ είσαι 45 χρονών και η μόνη παρέα που έχεις είναι η μαμά σου, θα πεις ότι είσαι πολύ κοινωνικός, ότι έχεις 120.000 followers στο Insta και κάθε βράδυ βγαίνεις για ποτάρες,
- αν δεν έχεις χρήματα ούτε για να πάρεις εισιτήριο για τα μέσα μαζικής μεταφοράς και σου έχουν βεβαιωθεί 5 πρόστιμα στο taxis από τον ΟΑΣΑ (αλλά στα αρχίδια σου γιατί δεν έχεις και τίποτα στο όνομά σου), θα πεις ότι οδηγείς ένα Porsche 911 turbo S. Αν σου ζητήσει να την πας βόλτα, θα πεις ότι το έχεις στο συνεργείο για να σου συμπληρώσουν φρέον.

Και ό,τι κατάλαβε, κατάλαβε.
Kαλησπερα Ωριων...να συμπληρωσω...
και αν σε ρωτησει ποτε ηταν η τελευταια σου σχεση πες της πριν 2 ωρες...πρωτου ερθω και ας εχεις να δεις μουνακι κανενα χρονο......κλπ

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.869
Πόντοι
6.236
Kαλησπερα Ωριων...να συμπληρωσω...
και αν σε ρωτησει ποτε ηταν η τελευταια σου σχεση πες της πριν 2 ωρες...πρωτου ερθω και ας εχεις να δεις μουνακι κανενα χρονο......κλπ
χαχαχα σωστός
επίσης, αν δεν θέλει να δει παιδί ούτε ζωγραφιστό, να της πει ότι θέλει να κάνει τρία, τουλάχιστον. Και να υιοθετήσει και άλλα τρία, μέσω της Action Aid.

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Να επισημάνω τι εστι καυλοφωλια

IMG_5727.jpeg
Η μασκοτ του φετινου καλοκαιρου :headbaning1::headbaning1::headbaning1:

Decipher

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2014
Like
1.352
Πόντοι
201
Τύπε είσαι οπισθοδρομικός :confused:

Αφού είμαι οπισθοδρομικός μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή και να μας ενημερώσεις όταν προβληθεί το επεισόδιο.

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.488
Πόντοι
3.556
Μαρία 36 τελευταία προσπάθεια πριν μείνει στο ράφι είχε μόνο τρεις σοβαρές σχέσεις στη ζωή της κλασικά

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.941
Πόντοι
6.946
Πάλι ο Τάσος θα μπηξει...

Η Ζεν της αρέσει πολύ το νούμερο 69, το τόνισε. Και εμένα καυλιαρα μου!

Η Μαίρη είναι 36, ερωτεύθηκε τελευταία φορά στα 26. Τι πινουν και δεν μας δίνουν;

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.932
Πόντοι
10.411
Ο άλλος είναι φύλακας σε κέντρο αποκατάστασης και ο ίδιος μοιάζει με χασίκλα της Ομόνοιας:confused:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.941
Πόντοι
6.946
Πρώην ζακι ο Ηλίας; περίεργα τικ έχει.
Ρε τυπαρα μου, ζεις με βασικό, πως να πας μπροστά;

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.488
Πόντοι
3.556
Ο άλλος είναι φύλακας σε κέντρο αποκατάστασης και ο ίδιος μοιάζει με χασίκλα της Ομόνοιας:confused:
Κλασικός πρώην χασικλας που θέλει να μπει στη σωστή γραμμή για οικογένεια

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom