Νέα

First dates gr STAR

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
138
Like
52.432
Πόντοι
27.261
Ξαναπάχυνε η Κατσαρίνη; Παραμένει μυθομανής.
ποια είναι αυτή παίχτη μου?
πιστεύω θα δώσει πολύ κόντεντ στο επόμενο επεισόδιο, μαζί με την κωλομπαρού προς απόσυρση με την καροτένια κόμη και το νέκλες από τελειώματα κόκκινης φλοκάτης.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.541
Πόντοι
5.595
Η καλύτερη ατάκα του επεισοδίου ήταν από την ξινοσερβιτόρα που όταν ο πρεζάκιας έβαλες τα γυαλιά για να σβήσει το κερί των ρωτάει "μήπως βλέπεις και κύκλους;;;;"
Οντως... φοβερη ατακα ειπε η τυπισα.... κ νόμιζα μονο εγω την καταλαβα.. κ γελαγα σαν χαζος μονος μου...:cheesy:

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.977
Πόντοι
456
ποια είναι αυτή παίχτη μου?
πιστεύω θα δώσει πολύ κόντεντ στο επόμενο επεισόδιο, μαζί με την κωλομπαρού προς απόσυρση με την καροτένια κόμη και το νέκλες από τελειώματα κόκκινης φλοκάτης.
Σταντ απ κομίντιαν. Ήταν αστείο, επειδή μοιάζει με αυτήν με το κολάρο. Έχουν και οι δύο φανερά πατρικά κατάλοιπα εγκατάλειψης. Απλά η Κατσαρίνη αδυνάτισε.

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.977
Πόντοι
456
Σε άλλα νέα, βρήκα Σοφία Σαλονικιά στο γκραμ. Μία απλή καθημερινή κοπέλα φαίνεται.

ladiesman

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2009
Like
94
Πόντοι
1

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
138
Like
52.432
Πόντοι
27.261
Σταντ απ κομίντιαν. Ήταν αστείο, επειδή μοιάζει με αυτήν με το κολάρο. Έχουν και οι δύο φανερά πατρικά κατάλοιπα εγκατάλειψης. Απλά η Κατσαρίνη αδυνάτισε.
δεν την ξερω, αλλα εχει να καει το πελεκουδι με αυτην τη λεοπαρ φωκια της ξηρας :rockon:
Screenshot (257).png

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.977
Πόντοι
456
δεν την ξερω, αλλα εχει να καει το πελεκουδι με αυτην τη λεοπαρ φωκια της ξηρας :rockon:
Screenshot (257).png
Μου τράβηξε τόσο την προσοχή η άλλη με το κολάρο, που δεν παρατήρησα αυτήν την μπαλότσα. Επόμενη Πέμπτη νιώθω, πως δεν θα ξέρουμε τι να πρωτοσχολιάσουμε.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
138
Like
52.432
Πόντοι
27.261

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.247
Πόντοι
2.546

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.977
Πόντοι
456
Βρηκες τιποτα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν γινοταν!
Έχουν ήδη δωθεί πληροφορίες για την μεγαλοκούτελη χαζογκόμενα. Πάρε και μερικές συμπληρωματικές, μέχρι να μάθεις να διαβάζεις καλύτερα τις σελίδες. Είναι βλαστάρι ευκατάστατης οικογένειας. Δεν έχει ανάγκη τις βίζιτες. Έχει όμως γαμηθεί με όλα τα Γλυκά Νερά και την μισή Παιανία και όποιον τράπερ, της δώσει δουλειά (να κουνήσει τον κώλο που δεν έχει σε βίντεο κλιπ του) φυσικά. Το γκραμ της:

SpermCountry

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
15.247
Πόντοι
2.546
Έχουν ήδη δωθεί πληροφορίες για την μεγαλοκούτελη χαζογκόμενα. Πάρε και μερικές συμπληρωματικές, μέχρι να μάθεις να διαβάζεις καλύτερα τις σελίδες. Είναι βλαστάρι ευκατάστατης οικογένειας. Δεν έχει ανάγκη τις βίζιτες. Έχει όμως γαμηθεί με όλα τα Γλυκά Νερά και την μισή Παιανία και όποιον τράπερ, της δώσει δουλειά φυσικά. Το γκραμ της:
Δεν με ενδιαφερει να διαβαζω καλυτερα διοτι θελω επιτοπου κατι οπως το δινω κι εγω επιτοπου χωρις να λεω να μαθουν να διαζουν καλυτερα.Ξερω?τα λεω χωρις εξυπναδες να γλυτωσει ο οποιοσδηποτε τον χρονο του.Κι εσυ που μου λες ''πληφοροριες'' ειναι παντελως αχρηστες αφου δεν περιλαμβανουν αυτο που ρωτησα και μου λες τα γενικα αχρηστα θεματα απλως για να τα ξερω να μην ψαχνω αδικα,απο αυτο με εσωσες και αυτο να κανεις να σωζομαστε χωρις να δινουμε περισσοτερη αξια σε καμια τους,σε ευχαριστω για το γκραμ.Θα της στειλω και οτι γινει,πιθανον θα με γραψει στην μουνα της.Tετοια κοριτσια ειτε εχουν την εμφανιση ειτε το στυλ δεν εχουν αναγκη τηλεπαιχνιδια για γκομενους.Αρα τα συμπερασματα ειναι πολλα και διαφορετικα,τζαμπα αξια της δωσαμε.Σε ευχαριστω.

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.977
Πόντοι
456
Δεν με ενδιαφερει να διαβαζω καλυτερα διοτι θελω επιτοπου κατι οπως το δινω κι εγω επιτοπου χωρις να λεω να μαθουν να διαζουν καλυτερα.Ξερω?τα λεω χωρις εξυπναδες να γλυτωσει ο οποιοσδηποτε τον χρονο του.Κι εσυ που μου λες ''πληφοροριες'' ειναι παντελως αχρηστες αφου δεν περιλαμβανουν αυτο που ρωτησα και μου λες τα γενικα αχρηστα θεματα απλως για να τα ξερω να μην ψαχνω αδικα,απο αυτο με εσωσες και αυτο να κανεις να σωζομαστε χωρις να δινουμε περισσοτερη αξια σε καμια τους,σε ευχαριστω για το γκραμ.Θα της στειλω και οτι γινει,πιθανον θα με γραψει στην μουνα της.
Τύπε, για να διαβάζεις μυνήματα ενός μήνα πριν. Λογικά εκεί στα κοντά, θα είχε τις πληροφορίες που σου λέω. Δεν ήταν εξυπνάδα αυτό που έγραψα για το διάβασμα, ήταν συμβουλή.
Στείλε της. Χάνεις το 100% των «σουτ», που δεν δοκιμάζεις.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.147
Πόντοι
10.411
Έχασα επεισοδιάρα

Τι φρούτο είναι αυτό ? :confused:

Giorgos H

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Φεβ 2023
Κριτικές
30
Like
2.975
Πόντοι
1.436
Μέσος Έλληνας γυπαετάκος. Ιντερνετικό πέσιμο και παπάτζα σε οτιδήποτε περπατάει και αναπνέει. Το τρελό είναι, πως αυτή ήθελε να βγεί μαζί του πάλι. Αν δεν ακολουθούν κάποιο σενάριο. Έχει ξεκάθαρο πρόβλημα.
Εδώ ο τύπος έσκασε μύτη σε ραντεβού πρώτης γνωριμίας με κοντομάνικο με τα φουσκωτά αγράμμωτα μπράτσα , τι να λέμε τώρα...

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.977
Πόντοι
456
Εδώ ο τύπος έσκασε μύτη σε ραντεβού πρώτης γνωριμίας με κοντομάνικο με τα φουσκωτά αγράμμωτα μπράτσα , τι να λέμε τώρα...
Από τα κορυφαία ναυάγια της ζωής ο θλιβερός φουσκωτέλας, που μας έχει προσφέρει αυτή η εκπομπάρα.

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.977
Πόντοι
456
έχουν ξεκινήσει ήδη το κόσκινο...

:tooth:
Που να δεις τι του έχουν φτιάξει στην σελίδα του σόου, στο φέισμπουκ όλα τα μπουμέρια. Του έχουν ανοίξει 5,6 επιπλέον κωλοτρυπίδες, με χιλιάδες αντιδράσεις. Πατάω σε όλα Τέλειο!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom