Νέα

First dates gr STAR

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Wrc1000

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2024
Like
19
Πόντοι
0
Μανώλης σωματοφύλακας βασιλισσας. Μην κοιτάτε που ντύνεται σαν παλιάτσος. Τέτοιοι άνδρες κανουν χάρη όταν εμφανίζονται στην πλεμπα.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.441
Πόντοι
27.261
αυτη η επεισοδιαρα απαιτει επαναληψη και πολυ σχολαστικη μελετη συναμα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.684
Πόντοι
9.297
Μανώλης σωματοφύλακας βασιλισσας. Μην κοιτάτε που ντύνεται σαν παλιάτσος. Τέτοιοι άνδρες κανουν χάρη όταν εμφανίζονται στην πλεμπα.
Μήπως αυτοί που κυκλοφορούν σαν πλεμπαιοι είναι υψηλού επιπέδου που απλά δεν έμεινε άλλη κορυφή να κατακτήσουν;
Μήπως πρέπει να τους δείχνω λιγότερη περιφρόνηση;;;;
Νο fuckin'way όπως θα έλεγε κι ο Ozzy!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.684
Πόντοι
9.297
Βλέπω τώρα το χθεσινό επεισόδιο. Γιατί κανένας δεν σχολίασε τύπο ναυάγιο Μανωλάκη πρώην σεκιουριτά νυν διερμηνέα;; Ο τύπος βγάζει απόλυτα βάιμπς Μάνθου Φουστάνου, απλά χωρίς τις γκόμενες. Μόνο τα ψέματα. «Έχω πιει τσάι με την βασίλισσα Ελισάβετ». Χριστίνα ξανθιά, καγκουρολάγνα έχει μεγαλύτερο κούτελο και από την κατάθλιψη μου, της αξίζει στο έπακρο ο μαϊντανός που της έφεραν.
Eλπιζω το bou.να σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις ο,τι σε επιβαρύνει.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.684
Πόντοι
9.297
Ακαλαντάξει. Η Κύπρια σοβαρά ντάντι ίσιουζ. 57 χρονών στριπτιτζού, θα μπορούσε άνετα. Θέλει να εκπροσωπήσει και Κύπρο στην Γιουροβίζιον, εκπομπή της Αννίτας της Πάνιας και πολύ της είναι.
Πολυ άνετα την βοηθούσα να κάνει ένα ζεσταματακι στις φωνητικές της χορδές...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.687
Πόντοι
6.946
Ο Μανώλης πάντως, άκουσε μια τελείως ΜΙΣΑΝΔΡΗ ερώτηση, όσον αφορά το ύψος του. Πόσο σιχαμένη ψυχή μπορεί να έχεις, να ρωτάς κάτι τέτοιο και, αδιαφορώντας αν προσβάλλεις;

Όπως και Ρωσίδα γατομανα που δήθεν ήθελε καλή ψυχή, αλλά πρωτίστως ψηλό, μελαχρινό.

Αν ένας άντρας έλεγε, εγώ θέλω έτσι τον κωλο ή τα βυζια, αύριο θα ήταν στα κανάλια.

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.366
Πόντοι
456
Ο Μανώλης πάντως, άκουσε μια τελείως ΜΙΣΑΝΔΡΗ ερώτηση, όσον αφορά το ύψος του. Πόσο σιχαμένη ψυχή μπορεί να έχεις, να ρωτάς κάτι τέτοιο και, αδιαφορώντας αν προσβάλλεις;

Όπως και Ρωσίδα γατομανα που δήθεν ήθελε καλή ψυχή, αλλά πρωτίστως ψηλό, μελαχρινό.

Αν ένας άντρας έλεγε, εγώ θέλω έτσι τον κωλο ή τα βυζια, αύριο θα ήταν στα κανάλια.
Σεξιστής, παρτάκιας κ βάλε

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom