Backpacker
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.690
- Πόντοι
- 5.595
Αυτη η σερβιτορα μου βγαζει παρα πολυ vibes απο Αμιγιαμι.
ή κλανει πολυ και το συνηθισε ....Ο άλλος λέει ότι κλάνει και δεν βρωμάει;
Μονο τα πανω βαζουν φιλε μου τα κατω δεν φαινονται στο χαμογελο κατα 90%νικολαος απο ανω λιοσια προλαβε και εβαλε μονο πανω δοντια
γι'αυτο ακριβωςΜονο τα πανω βαζουν φιλε μου τα κατω δεν φαινονται στο χαμογελο κατα 90%
Ρε τραλαλακη γιατί δεν πας στο φιρστ ντειτ μπας και παρουν λιγη ανασα τα μπουρδελα?γι'αυτο ακριβως
μεταξουργειακο τονε κοβω, σιγουρα ο δημητρακης με το πατινι θα τον εχει δει καπουΦορτηγατζής ελεύθερος, έχει γυρίσει όλα τα στούντιο και δέλα του λεκανοπεδίου.
εσενα η κωλοτρουπιδα σου ποτε θα παρει ανασα ανεστακο ?Ρε τραλαλακη γιατί δεν πας στο φιρστ ντειτ μπας και παρουν λιγη ανασα τα μπουρδελα?
Ρε τραλαλακη στο φιρστ ντειτ θα σου βρουν ενα καλο αγορι αρρενωπόεσενα η κωλοτρουπιδα σου ποτε θα παρει ανασα ανεστακο ?
Τύπε μου δεν θα κεράσουμε κάτι τους καλεσμένους μας, ένα "υποβρύχιο" - βανίλια; Ένα σοκολατάκι, ένα γλυκό του κουταλιού;Γαμημενοι καριοληδες φονιάδες των μελών του μπου εκατόν σαράντα επισκέπτες γαμιεσται καί σήμερα όπως πάντα
Ένα αρχιδι θα τούς κεράσουμεΤύπε μου δεν θα κεράσουμε κάτι τους καλεσμένους μας, ένα "υποβρύχιο" - βανίλια; Ένα σοκολατάκι, ένα γλυκό του κουταλιού;
εχω βρει εσενα ανεστακο, εισαι η καλυτερη ανακουφιστρα της ψωλης μουΡε τραλαλακη στο φιρστ ντειτ θα σου βρουν ενα καλο αγορι αρρενωπό
Ο κοτσιδακιας γουστάρει κρέμαΠοιό λακαμάς από τον κοτσιδογυαλάκια, δεν υπάρχει στο μαγαζί.