cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.431
- Πόντοι
- 3.556
Έχουν όλοι άγνοια κινδύνουΔημήτρης σε mode ultra delulu!!! Θα φαει την χυλοπιτα και δεν θα εχει καταλαβει απο που του ηρθε
Έχουν όλοι άγνοια κινδύνουΔημήτρης σε mode ultra delulu!!! Θα φαει την χυλοπιτα και δεν θα εχει καταλαβει απο που του ηρθε
Γιαννιτσών εγγύησηΑ δεν έχω ιδέα....μένω σαλουγκα από το 12
Τύπε, με μεγάλη μου χαρά θα σε απαλλάξω εγώ, στείλε την εδώ.πολυ μουναρος αλλα δεν μπορω την φατσα της...
μου θυμιζει το Γκολουμ...
τα ψευτικα που κουβαλαει μου τη σπανε πανω τηςπολυ μουναρος αλλα δεν μπορω την φατσα της...
μου θυμιζει το Γκολουμ...
Ειναι τόσο IQ σοκοφρέτα που θα πει και ναι για 2ο ραντεβου. Τα παιδια πήγαιναν σχολειο με κιτρινο λεωφορειο λέμε δεν έχουν σωτηρία.Δημητράκη. ΛΑΡΩΣΕ ΛΙΓΟ!
Έχεις μεγαλύτερο διπλοσαγονοπήγουνο από του μαλάκα του Χαγιάτε!
Ιωάννα δεν βλέπει την ώρα να φύγει. Της έχει μπει η κλειτορίδα εντός της μήτρας, από την ξενέρα της κακομοίρας.
Ανασφάλεια λέγεται τύπε. Η Ιωάννα βρωμάει από αυτήν. Κρίμα. Γιατί αν εξαιρέσεις τα αυτιά του Έλροντ και τα δόντια του Σμίγκολ. Είναι φουλ αξιοπηδίσημο.τα ψευτικα που κουβαλαει μου τη σπανε πανω της
ματια, χειλια, νυχια
εχει χαρακτηριστικα καθαρα μοντελου
Αν τη δεις το πρωί αβαφτη μπορεί και να τρομάξειςτα ψευτικα που κουβαλαει μου τη σπανε πανω της
ματια, χειλια, νυχια
εχει χαρακτηριστικα καθαρα μοντελου
Μπορεί;Αν τη δεις το πρωί αβαφτη μπορεί και να τρομάξεις
Εργοστασιάρχης πλάκα είχε. Εναποθέτω, όλες τις ελπίδες μου για γλέντι στο τελευταίο ζευγάρι γι' απόψε.Όλα βλαμμένα σήμερα δεν έδωσαν ψωμί όσο θα έπρεπε
Πηδάς χύνεις μάπα και φεύγεις . Αλλιώς το πρωί θα είναι δυσκολοΜπορεί;