Backpacker
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 18
- Like
- 3.706
- Πόντοι
- 5.595
Υπεύθυνος μπαρίστα ο μπουκλάτος...υπάρχει και ανεύθυνος μπαρίστα ρε παιδια και δεν το ξέρω?
Μάλλον για να γαμηθει ψάχνει τύπεΛουκας ναρκισος. Ηρθε να γαμησει.
Ή και να τον γαμήσουν. Θα δείξει.Λουκας ναρκισος. Ηρθε να γαμησει.
Μην τη γαμησεις εσυ ρε φίλε. Ασ'τη για κανεναν σαβουρογαμηΜην τον υποτιμάς. Στην τελική η Λάμπρος δεν είναι και καμιά μουνάρα.
Δεν είπα πως είναι σαβούρα τύπε. Δεν μπορώ όμως να πω, πως είναι και μουνάρα. Είναι στην λίγκα του Θανασάκη. Αν το παίξει σωστά και δεν κλοουνιάσει για το Λούμπεν.Μην τη γαμησεις εσυ ρε φίλε. Ασ'τη για κανεναν σαβουρογαμη
Αυτά δεν τα λέω επειδή τον ξέρω προσωπικά. Σε λίγο άμα ξεκινήσει να λέει μαλακίες, θα πέσει πέλεκυς. Απλά βάση της δική μου άποψης. Μπορεί να παίξει μπαλίτσα την σεζονού.Δεν είπα πως είναι σαβούρα τύπε. Δεν μπορώ όμως να πω, πως είναι και μουνάρα. Είναι στην λίγκα του Θανασάκη. Αν το παίξει σωστά και δεν κλοουνιάσει για το Λούμπεν.
Ίσως την καταφέρει.
Ποντιακή αποικία τύπε. Μένουν πάρα πολλοί. Έχω άπειρους γνωστούς από εκεί.Άννα μωράκι 19χρονο. Τι κάνει στον Ασπρόπυργο;
αν γονατισει μαλλον για ποδολαγνεια θα παει.Θέλω η Άννα να μου παίρνει πίπα γονατιστή και να με κοιτάζει
Σε λίγο θα μάθουμε αν έχει πατέρα και πόσα father issues έχει.Η άλλη είναι Ρωσίδα και μένει Ασπρόπυργο, οποίος έχει αρχιδια ας πάει να την ζητήσει από τον πατέρα της