cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.444
- Πόντοι
- 3.556
Και όλα ακαποτα τύπεΈκφυλο πάντως, θα κάνει όλο το πρόγραμμα συν τα έξτρα.
Και όλα ακαποτα τύπεΈκφυλο πάντως, θα κάνει όλο το πρόγραμμα συν τα έξτρα.
Σίγουρα γλείφει μέχρι και ιδρωμενη αυγουστιατικη μασχάληΈκφυλο πάντως, θα κάνει όλο το πρόγραμμα συν τα έξτρα.
Δεν φαίνεται να έχει εμφανείς γρατζουνιές από τις δεκάδες γάτες της. Ψηφίζω όχι.
Έχει βαρεθεί τα πλαστικά κεσεδάκιαπρεζου μπορει να πηγε εκει μονο κ μονο για να φαει φαγητο σε πιατο...
Φαίνεται να εκτιμάει τους άντρες που «μαγειρεύουν». Πιο συγκεκριμένα την πρέζα.πρεζου μπορει να πηγε εκει μονο κ μονο για να φαει φαγητο σε πιατο...
5 χρονια σχεση ειχε ειπεΟ κάγκουρας έχει πάει μονο με πουτανες αλλά ντρέπεται να το πει
σουϊτα για παρτη τηςστο bill θα πας την Άρια ντροπή ρεε η κοπέλα είναι για four seasons σουίτα με σαμπάνια και φραουλίτσες να την ταΐζεις στο στοματάκι της
Ο τύπος ειπε έντεχνο τον Οικονομοπουλο ρε παιδια.
Αν σηκωνόταν η τύπισσα να φύγει εν ψυχρώ εκείνη την στιγμή εγώ δεν θα την έκρινα.
Την παντρεύομαι"Εγω ειμαι πολυ περιεργη σαν ανθρωπος" μετάφραση "Θελω να με φτύνουν στο στομα στο γαμησι και να γλειφω κωλοτρυπίδι μεχρι να παθω ασφυξια"
Μορτης, μαγκιτης από τον Περαία.πως καθεται ετσι σταυροποδι ο φρυδας λες και θα παιξει μπουζουκι ?