Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 2.726
- Πόντοι
- 456
Μαν, ήθελα να σε ρωτήσω από την προηγούμενη φορά. Εντελώς άκυρο. Σε λένε μήπως στο μικρό σου Γιώργο;Αυτές να δεις πως παρακαλανε να τις περιμαζέψει κάποιος γιατρός.
Μαν, ήθελα να σε ρωτήσω από την προηγούμενη φορά. Εντελώς άκυρο. Σε λένε μήπως στο μικρό σου Γιώργο;Αυτές να δεις πως παρακαλανε να τις περιμαζέψει κάποιος γιατρός.
ΟχιΜαν, ήθελα να σε ρωτήσω από την προηγούμενη φορά. Εντελώς άκυρο. Σε λένε μήπως στο μικρό σου Γιώργο;
Οκ. Δεν πάω να παίξω στοίχημα αύριο.
νομιζω οτι θα γινει εκρηξη μαλακιας εδω μεσα εντος ολιγου χιλιατακατοΠροσωπικά περιμένω να φανεί το αστέρι της βραδιάς.
Αυτόν ή αυτήν που το Λούμπεν θα επικεντρώσει τονσχολιασμόδιασυρμό, στο επόμενο βίντεο τους.
Γιατί εμείς σίγουρα θα το κάνουμε ώπα.
??Οκ. Δεν πάω να παίξω στοίχημα αύριο.
Και καλά επειδή δεν πέτυχα το όνομα στην τύχη. Μην μου δίνεις σημασία. Έχω πρόβλημα.
Καληνότσες ξέχασες τύπε.Ο Κωνσταντίνος είναι σίγουρα μέλος και μπαίνει στο νήμα της Αγγελικής για καλημέρα καλησπέρα καληνύχτα
Γτ μόνο στην Αγγελική??Ο Κωνσταντίνος είναι σίγουρα μέλος και μπαίνει στο νήμα της Αγγελικής για καλημέρα καλησπέρα καληνύχτα
η μιση Ελλαδα ειναι Γιωργηδες....Μαν, ήθελα να σε ρωτήσω από την προηγούμενη φορά. Εντελώς άκυρο. Σε λένε μήπως στο μικρό σου Γιώργο;
Φαντάσου πόσο ακατάλληλος είμαι για τζόγο. Μισή Ελλάδα και πάλι δεν τον πέτυχα.η μιση Ελλαδα ειναι Γιωργηδες....
Γιατί παντού τρώει άκυρα και η Αγγελική είναι νέο αίμα μόλις απογοητευτεί θα σταματήσειΓτ μόνο στην Αγγελική??
Αυτά είναι τα ωραία. Έξτρα βούτυρο στο γμμν το ψωμάκι μας.νομιζω οτι θα γινει εκρηξη μαλακιας εδω μεσα εντος ολιγου χιλιατακατο
Μην κοροϊδεύεις. Είναι ο Έλληνας Μπέντζαμιν Μπάτον.Γεράσιμος κάθε λεπτό
που περνάει μικραίνει κι ένα χρόνο