Νέα

First dates gr STAR

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.117
Πόντοι
2.696
To insta της Βουλγαρας το έχει κανείς?
Έχεις σκεφτεί αν η Βουλγάρα είναι πρώην Βούλγαρος; :wink:
Και ο πατέρας της μικρής Άννυ, είχε διατελέσει Βούλγαρος τραβεστί ένα διάστημα...

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
6.210
Πόντοι
1.056
θυμηθηκα εναν αλλον coach πριν κατι χρονια.....

-645.jpg
Manager δεν ήταν αυτός;

DAMDIM100

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
4.117
Πόντοι
2.696
Όχι απλά έβγαλε βιντεάρα το Λούμπεν. Αλλά ο μαϊντανός από την Λάρισα, απαντάει σε όλα τα σχόλια στο γκραμ που τον κράζουν. Τύποι μπείτε να γαμηθείτε στα γέλια.
Όπου νεωτεριστική, μοντέρνα μαλακία, μέσα οι βλάχοι, μην χάσουν τις εξελίξεις και μείνουν στην απ΄έξω...

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.989
Πόντοι
456
Όπου νεωτεριστική, μοντέρνα μαλακία, μέσα οι βλάχοι, μην χάσουν τις εξελίξεις και μείνουν στην απ΄έξω...
Το πρόβλημα είναι πως ο καθένας έχει κάνει την μαλακία του δουλειά και την πουλάει ως επιστήμη.
Ο συγκεκριμένος ας πούμε, το παίζει επιστήμουνας.
Φωτιά και τσεκούρι σε τυχόν απελπισμένους που ζητάνε την βοήθεια του, για να γίνουν «άνδρες».
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το βράδυ εδώ για το νέο επεισόδιο. Θα σημειωθούν απουσίες.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.520
Πόντοι
27.261
Σωστά. Αλλά ήταν πολύ τίμια παρομοίωση. Κάπου είχα διαβάσει πως αυτός λάλησε άσχημα.
παίχτη τον έχω πετύχει τσάρκα στο Φιλιππίδου 11 όροφος με σορτσάκι και καπελάκι, παρέα με ένα "φίλο" του και να με ψήνουν να μπούμε παρτουζα όλοι μαζί με Σάρα.
που να'ξερε ο μπουσταρχος τη σχέση μου με την Σάρα τότε, που μου ήθελε και τσαχπινιες η σουφρα του :2funny::2funny::2funny:

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.989
Πόντοι
456
παίχτη τον έχω πετύχει τσάρκα στο Φιλιππίδου 11 όροφος με σορτσάκι και καπελάκι, παρέα με ένα "φίλο" του και να με ψήνουν να μπούμε παρτουζα όλοι μαζί με Σάρα.
που να'ξερε ο μπουσταρχος τη σχέση μου με την Σάρα τότε, που μου ήθελε και τσαχπινιες η σουφρα του :2funny::2funny::2funny:
Μπουρδελιάρης η νυφίτσα; Τι λες τώρα ρε μαν; Όχι πως πέφτω και από τα σύννεφα δηλαδή. Θυμάμαι που είχα διαβάσει, πως είχε κλειστεί σε μία τουαλέτα φαστφουντάδικου και απειλούσε να τελειώσει την ύπαρξη του.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.520
Πόντοι
27.261
Μπουρδελιάρης η νυφίτσα; Τι λες τώρα ρε μαν; Όχι πως πέφτω και από τα σύννεφα δηλαδή. Θυμάμαι που είχα διαβάσει, πως είχε κλειστεί σε μία τουαλέτα φαστφουντάδικου και απειλούσε να τελειώσει την ύπαρξη του.
κατοτακατο σου λεω.
το σκηνικο με την τουαλετα το ειχα διαβασει καπου και εγω οταν ειχε βγει οντως.
δε μου εβγαζε για στρεητ τυπος παντως, παρολο που καπου ειχε πει τοτε οτι ειχε και σχεση... με θηλυκο.
παπαρια δεν τον πιστεψα ποτε.
σιγουρα κρυφολουγκρας ειναι.

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.989
Πόντοι
456
κατοτακατο σου λεω.
το σκηνικο με την τουαλετα το ειχα διαβασει καπου και εγω οταν ειχε βγει οντως.
δε μου εβγαζε για στρεητ τυπος παντως, παρολο που καπου ειχε πει τοτε οτι ειχε και σχεση... με θηλυκο.
παπαρια δεν τον πιστεψα ποτε.
σιγουρα κρυφολουγκρας ειναι.
Οτιδήποτε και να είναι ο μαν. Τότε στο survivor που συμμετείχε, είχε καταφέρει να τον μισήσει η μισή Ελλάδα.
Τώρα τι κάνει στο κρεβάτι του ή μάλλον στα κρεβάτια των μπουρδέλων. Είναι λίγο αμφιλεγόμενο.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.520
Πόντοι
27.261
Οτιδήποτε και να είναι ο μαν. Τότε στο survivor που συμμετείχε, είχε καταφέρει να τον μισήσει η μισή Ελλάδα.
Τώρα τι κάνει στο κρεβάτι του ή μάλλον στα κρεβάτια των μπουρδέλων. Είναι λίγο αμφιλεγόμενο.
ναι ρε μαν, απλα μου ειχε κανει εντυπωση γιατι ηταν ακριβως πανω στη "διασημοτητα" του, με διαφημισεις απο καναλια και κωλοφυλλαδες.

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.989
Πόντοι
456
ναι ρε μαν, απλα μου ειχε κανει εντυπωση γιατι ηταν ακριβως πανω στη "διασημοτητα" του, με διαφημισεις απο καναλια και κωλοφυλλαδες.
Φαντάσου πόσο στα αρχίδια του ο τύπος. Φήμες λένε, πως έκανε όλους τους εβδομαδιαίους μισθούς του από το παιχνίδι μπουρδελότσαρκες.
Ρε τον Πανάρα τον τρελό.
Ας είναι καλά οτιδήποτε και αν αντιμετωπίζει με την ψυχική του υγεία.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.520
Πόντοι
27.261
Φαντάσου πόσο στα αρχίδια του ο τύπος. Φήμες λένε, πως έκανε όλους τους εβδομαδιαίους μισθούς του από το παιχνίδι μπουρδελότσαρκες.
Ρε τον Πανάρα τον τρελό.
Ας είναι καλά οτιδήποτε και αν αντιμετωπίζει με την ψυχική του υγεία.
ραντεβου το βραδυ τη σωστη ωρα για πολυ... φρυδι :2funny::2funny::2funny:

Νιμουπαγίδας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2024
Like
2.989
Πόντοι
456
Στο μεταξύ, μόλις παρατήρησα πως ο νηματοθέτης έκλεισε τον λογαριασμό του, όπως αυτός του φετινού survivor. Το έχουν μάλλον τα σόου εδώ μέσα. Σε αναγκάζουν να θες να διαγραφείς. Ας είναι καλά οι άνθρωποι, πέραν της πλάκας.

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
14.138
Πόντοι
3.556
Στο μεταξύ, μόλις παρατήρησα πως ο νηματοθέτης έκλεισε τον λογαριασμό του, όπως αυτός του φετινού survivor. Το έχουν μάλλον τα σόου εδώ μέσα. Σε αναγκάζουν να θες να διαγραφείς. Ας είναι καλά οι άνθρωποι, πέραν της πλάκας.
Μάλλον η γυναίκα του βρήκε τους κωδικούς του bourdela.com

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.909
Πόντοι
7.046

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
139
Like
52.520
Πόντοι
27.261
ρανια μπηκε δυναμικα, ετοιμη για κλωτσια με τετοια γαμπα αλα σαραβακος, σε περιπτωση φλωρετας.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom