papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.463
- Πόντοι
- 27.261
μαγκακος ο μαριος
δεν σου αρεσουν οι αγκαλιες
οχι
δεν κανεια αγκαλιες
κανω.... οταν πρεπει
2-0 στα καπακια
μαγκακος ο μαριος
δεν σου αρεσουν οι αγκαλιες
οχι
δεν κανεια αγκαλιες
κανω.... οταν πρεπει
2-0 στα καπακια
Μωρέ πάει γυρεύοντας και αυτός να φάει αγνόηση. Αν έχει έλλειψη πουτσαμίνης D, ναπανατηνεπάρει. Να μην διαβάζουμε και εμείς τις μαλακίες του. Κρίμα είναι.ένας παρόμοιος κάτι ανάλογα έγραφε και έψαχνε για πουστηδες και τραβελια για να του πάρουν μόνο πίπα... έλεγε μόνο
νομιζω στο επομενο επεισοδιο θα εχουμε πεσιματικη απο γνωστους φανς της ντιντις και θα παμε σε αλλο λεβελΜωρέ πάει γυρεύοντας και αυτός να φάει αγνόηση. Αν έχει έλλειψη πουτσαμίνης D, ναπανατηνεπάρει. Να μην διαβάζουμε και εμείς τις μαλακίες του. Κρίμα είναι.
Αυτά μου αρέσουν. Να έρθουν θερμοίνομιζω στο επομενο επεισοδιο θα εχουμε πεσιματικη απο γνωστους φανς της ντιντις και θα παμε σε αλλο λεβελ
υπομονη, λιγες μερες μεινανε ακομαΑυτά μου αρέσουν. Να έρθουν θερμοίδούλοιθαυμαστές του αιδοίου στο νήμα και να μας δώσουν επιπλέον περιεχόμενο να σχολιάσουμε.
Είναι βρώμικη δουλειά, μα κάποιος πρέπει να την κάνουμε.
Έχουμε τουλάχιστον κάτι να περιμένουμε πλέον από τις Δευτέρες τύπε.υπομονη, λιγες μερες μεινανε ακομα
Βάση του τρέιλερ. Θα έχει φουλ ψωμί για σχολιασμό. Μόνο από τις φάτσες τους ρε.Νομίζω έρχεται δυνατό επεισόδιο την Δευτέρα
Ειλικρινα ομως, τι σοι ανθρωπος παει σε δημοσια εκπομπη για να βρει ταιρη? Η να μην ρωταω καν αφου διασκεδασω με το μπαχαλο που γινεται.ελα για να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα
δε ξερω να σου απαντησω ρε μαν, ναν καλα οι ανθρωποι παντως γιατι μας κανουν και γελαμε.Ειλικρινα ομως, τι σοι ανθρωπος παει σε δημοσια εκπομπη για να βρει ταιρη? Η να μην ρωταω καν αφου διασκεδασω με το μπαχαλο που γινεται.