papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 142
- Like
- 52.769
- Πόντοι
- 27.261
εχει φαει και το τραπεζομαντιλο ο πειναλας ο κεργιακος και η αλλη εχει λιωσει να τον κοιταει ![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
δεν υποστηριζει τη μεθοδο αυτοβελτιωσης ζαπατα μαλλονΓυμναστηριακός πολύ ανάλατος δεν πιάνει μια μπροστά σε crossfiter και μασέρ από προηγούμενο επεισόδιο
με τεμαχιο??? δωσε κανα νουμερο...μην εισαι μονοφαγας...Έλα τύποι τι έχασα; Μιλούσα στο τηλέφωνο.
του κανει πασες να γινει κουβεντα ωραια και αυτος χαζογελαειεχει φαει και το τραπεζομαντιλο ο πειναλας ο κεργιακος και η αλλη εχει λιωσει να τον κοιταει![]()
Με τύπο με μαλλί Playmobil τι περιμένειςτου κανει πασες να γινει κουβεντα ωραια και αυτος χαζογελαει
θα του κατσει χαλαρα πιστευωτου κανει πασες να γινει κουβεντα ωραια και αυτος χαζογελαει
Θυμάμαι πως είσαι παντρεμένος. Όλα στην γυναίκα σου τύπε. Παντόφλα μέχρι να γυρίσει το παλιό ΠΑΣΟΚ. Προφανώς κάνω πλάκα. Μιλούσα με την ξαδέρφη μου. Της είπα στα ίσα, πως την κλείνω για να σχολιάσω το νέο επεισόδιο.με τεμαχιο??? δωσε κανα νουμερο...μην εισαι μονοφαγας...
Έκλεισες ραντεβού??Έλα τύποι τι έχασα; Μιλούσα στο τηλέφωνο.
Τύπε Insta ξαδέρφης παίζει;Θυμάμαι πως είσαι παντρεμένος. Όλα στην γυναίκα σου τύπε. Παντόφλα μέχρι να γυρίσει το παλιό ΠΑΣΟΚ. Προφανώς κάνω πλάκα. Μιλούσα με την ξαδέρφη μου. Της είπα στα ίσα, πως την κλείνω για να σχολιάσω το νέο επεισόδιο.
Πάνω απ' όλα ειλικρίνεια.
Πήρα τηλέφωνο. Άλλα δεν μου το σήκωναν ρε Μάικ. Μέχρι και αυτές με έχουν μπλοκάρει.Έκλεισες ραντεβού??
Θυμίζει χαζο_αυγενάκη, βαψομαλλιάς - μαύρο, φουντωτό.Με τύπο με μαλλί Playmobil τι περιμένεις
Καλά ρε τύπε.Τύπε Insta ξαδέρφης παίζει;
Πουτανες τύπε, τι περιμένεις..Πήρα τηλέφωνο. Άλλα δεν μου το σήκωναν ρε Μάικ. Μέχρι και αυτές με έχουν μπλοκάρει.
Ούτε οι πουτάνες δεν με θέλουν πια.