Νέα

First dates gr STAR

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.637
Πόντοι
12.056
Εν τω μεταξυ μας επρηξαν τα παπαρια για να περασουν την παχυσαρκια ως κατι το αποδεκτο, αλλα γινονται ρατσιστριες για κατι που ο αλλος δε φταιει και δε μπορει να αλλαξει, οπως το υψος.
και αυτος ρε παιδι μου πηγε σε επισημο γευμα με τζην και χωρις να βαλει εστω μια δεκαποντη γοβα

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.637
Πόντοι
12.056
Τι εννοείς τύπε μου; Υπάρχουν τύποι που πάνε στις κορασίδο-λαδοκόρες-στουντιοκόρες με λελούδια και σοκολατάκια; Μήπως κάθονται και 3ωρα και παραγγέλνουν πίτσες με τα κορίτσια; Μήπως τους κάνουν και δωράκια, κοσμήματα, λες;;;
εδω τις χρονομισθωνουν αυτοκινητα :wink: εσυ εχεις μεινει ακομη στα σοκολατακια :cool2:

Peptesla

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2022
Like
8.186
Πόντοι
1.056
εδω τις χρονομισθωνουν αυτοκινητα :wink: εσυ εχεις μεινει ακομη στα σοκολατακια :cool2:
Χρομισθώνουν?
Χαχαχα.
"Συνεισφέρουν" στην αγορά αυτοκινήτου. "Βάλε κι εσυ μωρο μου 2 χιλιάδες, να μην νιώθεις άσχημα". Έτσι μετά παίρνουν θέση στην καρδιά τους και αποσύρονται τα κορίτσια απ την ευρεία κατανάλωση.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.940
Πόντοι
6.946
Άμα μια χωριοτοπούλα μέσης εμφάνισης, καταγωγής ανατολικά του Λένινγραντ και βόρεια του Στάλιγκραντ, η Καρίνα, προορίζει, πιστεύει ότι αξίζει το μουνί της τόσο και ΑΠΑΙΤΕΙ για τον εαυτό της άνδρα αλά Τζέισον Μομόα, κάτι πάει ΠΟΛΥ στραβά στην κοινωνία.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.637
Πόντοι
12.056
Χρομισθώνουν?
Χαχαχα.
"Συνεισφέρουν" στην αγορά αυτοκινήτου. "Βάλε κι εσυ μωρο μου 2 χιλιάδες, να μην νιώθεις άσχημα". Έτσι μετά παίρνουν θέση στην καρδιά τους και αποσύρονται τα κορίτσια απ την ευρεία κατανάλωση.
μα εγω σου ειπα μου αρεσει σαν αυτοκινητο ...απο την αλλη δεν εχω διπλωμα.... δεν πειραζει θα σε πηγαινω εγω στην δουλεια :zfuck: για να μην ταλαιπωρεισαι :confused:και αφου θα εχεις πιει τα χυσια του γιαννη του γιωργου του μητσου οταν τελειωσουν αυτοι :cum: παμε να πιουμε και εμεις ενα κρασι :cheesy:

Peptesla

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2022
Like
8.186
Πόντοι
1.056
μα εγω σου ειπα μου αρεσει σαν αυτοκινητο ...απο την αλλη δεν εχω διπλωμα.... δεν πειραζει θα σε πηγαινω εγω στην δουλεια :zfuck: για να μην ταλαιπωρεισαι :confused:και αφου θα εχεις πιει τα χυσια του γιαννη του γιωργου του μητσου οταν τελειωσουν αυτοι :cum: παμε να πιουμε και εμεις ενα κρασι :cheesy:
"Μουρό μου τα χυσια του γιαννη του γιωργου και του μητσου ειναι δουλεια. Κουραστηκα όμως, πηγαινε με καμια βολτα και να φαμε καπου όμορφα" (και ακριβά).
Έχει πληρωσει ο ελληνας τα μισα σλαβικα μουνια σαν να ειναι χρυσα

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.637
Πόντοι
12.056
Άμα μια χωριοτοπούλα μέσης εμφάνισης, καταγωγής ανατολικά του Λένινγραντ και βόρεια του Στάλιγκραντ, η Καρίνα, προορίζει, πιστεύει ότι αξίζει το μουνί της τόσο και ΑΠΑΙΤΕΙ για τον εαυτό της άνδρα αλά Τζέισον Μομόα, κάτι πάει ΠΟΛΥ στραβά στην κοινωνία.
το κλιμα στραβωσε ΠΡΙΝ 20 χρονια ... οι μετριες που λες γιατι ετσι ειναι επειδη εχω ζησει στην ουκρανια το ματι σου δεν χορταινει να βλεπει τΑ ΚΟΡΜΙΑ :wink:ΗΡΘΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗΚΑΝ LEVEL ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΙς ΕΛΛΗΝΙΔΕς

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.637
Πόντοι
12.056
"Μουρό μου τα χυσια του γιαννη του γιωργου και του μητσου ειναι δουλεια. Κουραστηκα όμως, πηγαινε με καμια βολτα και να φαμε καπου όμορφα" (και ακριβά).
ας ειχαν μυαλο οι ελληνιδες φιλε να κονομαγανε

Peptesla

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2022
Like
8.186
Πόντοι
1.056
ας ειχαν μυαλο οι ελληνιδες φιλε να κονομαγανε
Κάποιες κάνανε προσπάθεια αλλα αντι να καβαλάνε πουτσους αβερτα και να κονομανε, καβάλησαν το καλάμι.
Στο σαιτ υπαρχουν καποιες ξυπνιες ελληνιδες αλλα σε σχεση με τις σλαβες ειναι ελαχιστες

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.637
Πόντοι
12.056
Κάποιες κάνανε προσπάθεια αλλα αντι να καβαλάνε πουτσους αβερτα και να κονομανε, καβάλησαν το καλάμι.
Στο σαιτ υπαρχουν καποιες ξυπνιες ελληνιδες αλλα σε σχεση με τις σλαβες ειναι ελαχιστες
να μην μιλησω για παλιες ελληνιδες που κοντευουν να εξηνταρισουν και ακομη γαμιουνται

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.652
Πόντοι
8.346
Τι εννοείς τύπε μου; Υπάρχουν τύποι που πάνε στις κορασίδο-λαδοκόρες-στουντιοκόρες με λελούδια και σοκολατάκια; Μήπως κάθονται και 3ωρα και παραγγέλνουν πίτσες με τα κορίτσια; Μήπως τους κάνουν και δωράκια, κοσμήματα, λες;;;
ela-den-to-pistevo-τιψυχηθαπαραδωσειςμωρη.gif

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.652
Πόντοι
8.346
Τύπε, τα δικια μου τα χυσια είναι εξαιρετικής σοδειάς κ ποιότητας

Peptesla

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2022
Like
8.186
Πόντοι
1.056

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.652
Πόντοι
8.346
Δεν γνωριζω τι ειναι αυτο. Γενικά ομως, αν εχεις ποιοτητα χρειαζεσαι καλό μανατζερ για να οικονομησεις
Only fans.. θα το ψάξω. Εδω αλλες πουλανε τα φορεμενα βρακια τους και το νερο με το οποιο πλένονται

Peptesla

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2022
Like
8.186
Πόντοι
1.056
Only fans.. θα το ψάξω. Εδω αλλες πουλανε τα φορεμενα βρακια τους και το νερο με το οποιο πλένονται
Ρε μεγάλε, άλλο το βρακι που τυλιγει το μουνι και την κωλοτρυπιδα μιας χρυσομουνας κι αλλο τα χυσια σου. Βέβαια θα απευθυνθείς στους τρυπιους εσύ. Και ειναι πολλοιιιιιιιιιιιιιιιι

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom