Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 2.726
- Πόντοι
- 456
Ναυαγιοχθόνιος νομίζει θα κεράσει σπέρμα. Ο κακομοίρης δεν ξέρει.
Για απευθείας κάρφωμα στα όρθια ήταν έτσι!Ζενεβιέβ σήκωσε λίγο το σακάκι να δω κάτι.
μολις θα το εγραφα....για το ζουρλονοσοκομειο η τυπισσα....Η Ναταλία αποχώρησε για το Δαφνί κ ο ΚΡΗΤΙΚΟΣ για το μεταξουργειο
Πες τα με τν μπουστηΡε γρόθε κρητικέ την κράζεις σε όλο το ραντεβού...ειναι κακάσχημη, ανεργη, τρελή του γιατρού και χωρισμενη με παιδι...και παλι λες οτι θα ηθελες 2ο ραντεβου?
Δλδ γιατι να της δωσεις την χαρα της επιβεβαιωσης και την ευκαιρια να σε απορίψει αυτή?
πως του σηκωθηκε,εχω την απορια....Ποιο ναυάγιο της ζωής είδε την Ναταλία κ είπε θα τα ρίξω όλα μεσα
Για το τρελάδικο , ειναι η Γυναικα Γαρίδα . Εκει θα καταλήξει σύντομαμολις θα το εγραφα....για το ζουρλονοσοκομειο η τυπισσα....
Στημένη απάντηση ήταν τύπε. Κανένας άνθρωπος στα λογικά του δεν θα έβγαινε δεύτερο ραντεβού με τέτοιο ναυάγιο.Ρε γρόθε κρητικέ την κράζεις σε όλο το ραντεβού...ειναι κακάσχημη, ανεργη, τρελή του γιατρού και χωρισμενη με παιδι...και παλι λες οτι θα ηθελες 2ο ραντεβου?
Δλδ γιατι να της δωσεις την χαρα της επιβεβαιωσης και την ευκαιρια να σε απορίψει αυτή?
Στημένη απάντηση ήταν τύπε. Κανένας άνθρωπος στα λογικά του δεν θα έβγαινε δεύτερο ραντεβού με τέτοιο ναυάγιο.
Όσο περνάνε τα επεισόδια για εμένα είναι όλο και πιο φανερό. Πως είναι πληρωμένοι ηθοποιοί οι περισσότεροι που παίρνουν μέρος.
βιντεο Λουμπεν με μουσικη του καραφλοκορακα content creator....Στημένη απάντηση ήταν τύπε. Κανένας άνθρωπος στα λογικά του δεν θα έβγαινε δεύτερο ραντεβού με τέτοιο ναυάγιο.
Όσο περνάνε τα επεισόδια για εμένα είναι όλο και πιο φανερό. Πως είναι πληρωμένοι ηθοποιοί οι περισσότεροι που παίρνουν μέρος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν το Luben δεν βγάλει βίντεο για το σημερινό επεισόδιο. Θα είναι φαουλάρα.
Πήγε και τύπος από εδώ, το είπε (μάλλον... τύποι, πληθυντικός)Δεν ειναι ηθοποιοι εχω γνωστο μου που εχει παει.(θα εμφανιστει σε επομενο επεισοδιο καποια στιγμη)
Τους δίνουν 150 ευρώ στον καθένα απλά για τα εξοδα τους. Ουτε το εστιατοριο δεν τους πληρωνουν το πληρωνουν αυτοι με τα 150 ευρω που παιρνουν. Και τους κλεινουν ξενοδοχειο για 2 βραδιες σε όσους ερχονται απο επαρχια.
Ίσως δεν είναι όλοι ηθοποιοί. Άλλα σίγουρα κάποιοι από αυτούς είναι. Δεν μου το βγάζεις από το μυαλό, ούτε με λοβοτομή.Δεν ειναι ηθοποιοι εχω γνωστο μου που εχει παει.(θα εμφανιστει σε επομενο επεισοδιο καποια στιγμη)
Τους δίνουν 150 ευρώ στον καθένα απλά για τα εξοδα τους. Ουτε το εστιατοριο δεν τους πληρωνουν το πληρωνουν αυτοι με τα 150 ευρω που παιρνουν. Και τους κλεινουν ξενοδοχειο για 2 βραδιες σε όσους ερχονται απο επαρχια.
Έτοιμο το ξενοδοχείο για outcall, μια χαραΔεν ειναι ηθοποιοι εχω γνωστο μου που εχει παει.(θα εμφανιστει σε επομενο επεισοδιο καποια στιγμη)