Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.798
- Πόντοι
- 6.946
Σ Ι Γ Ο Υ Ρ Α.Λέτε να έχουμε δικούς μας από εδώ μέσα που να δήλωσαν συμμετοχή?
Σ Ι Γ Ο Υ Ρ Α.Λέτε να έχουμε δικούς μας από εδώ μέσα που να δήλωσαν συμμετοχή?
Στείλε πάλι αίτημα συμμετοχής ρε ναυάγιο. Μπορεί να άλλαξε κανένα σκουπίδι στην παραγωγή και να σε πάρουν φέτος.Εγώ πάντως πέρυσι είχα δηλώσει συμμετοχή. Με βασικό σκοπό να τρολάρω βέβαια. Τύπου να λέω τα πιο ακραία πράγματα καθόλη τη διάρκεια του ραντεβού και στο τέλος του ραντεβού να πω: «Η κοπέλα είπε πως θα τα πληρώσει όλα και το δέχομαι», χωρίς να το έχει πει ποτέ η κοπέλα. Όμως δεν με πήραν καν τηλέφωνο οι γμμν. Λες και ξέρανε το τζέρτζελο που ήθελα να τους κάνω.
Φέτος δεν δηλώνω πάλι συμμετοχή. Τώρα δεν θέλω εγώ. Ναπαναγαμηθούνε.
βΥΖΑΡΕΣ η χοντρή...
o gentleman
και τον χωριάτη με την ΕμμανουέλαΤα τρία top περσινά ναυάγια...
1 περίπτωσηΤα τρία top περσινά ναυάγια...
Μην με πριζώνεις. Θα το κάνω. Και μόνο όσοι διάβασαν το προηγούμενο μήνυμα εδώ μέσα, θα ξέρουν ποιος είμαι.Στείλε πάλι αίτημα συμμετοχής ρε ναυάγιο. Μπορεί να άλλαξε κανένα σκουπίδι στην παραγωγή και να σε πάρουν φέτος.
Αυτη ήταν καρφι για το Δαφνί!!!Η Φλωρινιωτισα περυσι με τον αλλον ηταν το μεγαλυτερο fail σε ραντεβου
Μωρέ ξέρετε τι; Εγώ πιστεύω πως παίρνουν πληρωμένους ηθοποιούς. Ειδικά ο τρίτος που πήρε τηλέφωνο την μαμά του για να δει αν έχει αλλεργία. Φαινόταν πως ήταν βαλτός ή στην χειρότερη ακραίο τρολ.Τα τρία top περσινά ναυάγια...
για εμενα παιχτη μου ειναι η τριτη επιλογη,προηγειται η μικρη στα δεξια.Στην κορυφη η Ζεναρα η ΜιλφομουναΗ Ντινάρα αριστερά,πιο μουνάρα από πέρισυ...
Σε καμιά ώρα...
The Show Must Go On