Νέα

First dates gr STAR

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.794
Πόντοι
6.946

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.095
Πόντοι
736
ειχαμε χασει τον υπνο μας μια εποχη με κατι μουνιτσες χαχαχ

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.794
Πόντοι
6.946
Λέτε να συνέβαλε στην ακύρωση κάποια φοροδιαφυγή από κάποιον εκεί;

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.030
Πόντοι
216

First Dates No. 2​

Οι επαναλήψεις του παιχνιδιού το καλοκαίρι στη late night ζώνη του σταθμού έφεραν υψηλά ποσοστά στο πρόγραμμα του Star κι αυτό προφανώς ήταν ένας από τους λόγους που το κανάλι αποφάσισε να δώσει το πράσινο φως και για δεύτερη σεζόν. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες της Real έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 4.500 singles και αναμένουν να πάρουν σειρά για μια θέση στα ραντεβού στα τυφλά του First Dates. Η εκπομπή, λοιπόν, επιστρέφει στο δεύτερο μισό της σεζόν ενώ στόχος του Star είναι να βγει στον αέρα «πακέτο» με το MasterChef.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για όποιον συμπουρδελιάρη ενδιαφέρεται!

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.587
Πόντοι
8.346

First Dates No. 2​

Οι επαναλήψεις του παιχνιδιού το καλοκαίρι στη late night ζώνη του σταθμού έφεραν υψηλά ποσοστά στο πρόγραμμα του Star κι αυτό προφανώς ήταν ένας από τους λόγους που το κανάλι αποφάσισε να δώσει το πράσινο φως και για δεύτερη σεζόν. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες της Real έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 4.500 singles και αναμένουν να πάρουν σειρά για μια θέση στα ραντεβού στα τυφλά του First Dates. Η εκπομπή, λοιπόν, επιστρέφει στο δεύτερο μισό της σεζόν ενώ στόχος του Star είναι να βγει στον αέρα «πακέτο» με το MasterChef.

Πρέπει να πάει κάποιος απο δω μεσα για να δει ο κόσμος τι εστί alpha male και να βάλουν τις ελλεεινιδες στην θέση τους

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.794
Πόντοι
6.946
Να στείλουμε τον Σαντ, να δούμε άσπρη μέρα.

Άραγες, ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ από όσους έχουν πάει στο παιχνίδι, είναι κρυφομέλη;

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.992
Πόντοι
1.056

First Dates No. 2​

4.500?????? Πάνε καλά;;;

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.073
Πόντοι
1.056
Πρέπει να πάει κάποιος απο δω μεσα για να δει ο κόσμος τι εστί alpha male και να βάλουν τις ελλεεινιδες στην θέση τους
Πολλά από τα μέλη εδώ, αν πάνε, θα την πέσουν στον μπάρμαν.......

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.587
Πόντοι
8.346
Πολλά από τα μέλη εδώ, αν πάνε, θα την πέσουν στον μπάρμαν.......
Δν ξέρω αν θέλω να δω τα μελη που ζητανε dick pics απο τα υπόλοιπα μέλη του bou ή τα μέλη που ανεβασαν τις ψωλες τους γτ νομίζουν ότι ζητήθηκαν απο θηλυκό

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.532
Πόντοι
456
οχι ρε πουστη μου μαζι με το μαστερσεφ,θα ζαβλακωθουμε τοσες ωρες μπροστα στην τιβι

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
996
Πόντοι
206
θα παω κι εγω να δηλωσω συμμετοχή σε αυτη την μαλακία,κι οταν βγω ραντεβου για δειπνο με καποια θα της πω On air οτι εγω θελω να σου ριξω καναν πουτσο,σε ψηνει??

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.794
Πόντοι
6.946
Λέτε τα μέλη μας να αντιμετωπιζονται ευνοικοτερα από τις κορασίδες του παιχνιδιού;

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.794
Πόντοι
6.946
Τι εννοείς Βίρνα;
Μίλα ξεκάθαρα.
Να..., να μην μας πρήζουν πολύ ώρα με τις συστάσεις και τις γνωριμίες... να λένε σε κάποια στιγμή μόνες τους, πού να πάμε για φίκι φίκι και τα λοιπά, κάτι τέτοιο...

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.794
Πόντοι
6.946
Τώρα ας απαντήσω σοβαρά:

Για να θες να πας σε ένα τέτοιο ριάλιτι,σημαίνει πως είτε απλά δεν βρίσκεις να γαμήσεις ούτε με σφαίρες ή θες να γίνεις viral και αντικείμενο προσοχής,σχολιασμού κλπ με τον χειρότερο τρόπο.

Για να μην σχολιάσω τα στανταρτς που έχουν αρκετοί εκ των συμμετεχόντων,π.χ. θυμάμαι μια Καρίνα ή Μαρίνα που ήθελε τον Μπραντ Πιτ ξέρω γω και κάτι άλλους καμμένους που αναζητούσαν την Σαρλίζ Θερόν.Ασε που όταν το άνοιγαν (από αμφότερα φύλα) πετούσαν βατράχια.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θέλουμε να ξαναδούμε Καρίνα να ταπεινώνει τα μη μέλη, και τα μέλη μας να ταπεινώνουν Καρίνα! :smiling-face-with-heart-eyes:

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.449
Πόντοι
3.556
Είμαι έτοιμος και ετοιμοπόλεμος για μεγάλο σκουπιδιασμα!!!

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.794
Πόντοι
6.946
Για να είμαι πιο ακριβής,η Καρίνα έχει τρομερά εμφανισιακά στανταρτς
Ε,φαντάσου να πάνε μερικοί από εδώ στο First Dates και να πέσουν στην ιδιάζουσα περίπτωση της.

Θα τους στείλει με συνοπτικές διαδικασίες
Θέλω να περιλάβει έναν έναν τους θαμώνες του νήματος των Ελλεηνίδων! :smiling-face-with-heart-eyes:

El Papacito

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
8.073
Πόντοι
1.056
Δν ξέρω αν θέλω να δω τα μελη που ζητανε dick pics απο τα υπόλοιπα μέλη του bou ή τα μέλη που ανεβασαν τις ψωλες τους γτ νομίζουν ότι ζητήθηκαν απο θηλυκό
Αν ζήταγαν μόνο καλά θα ήταν ....... κάποιοι φροντίζουν να διαφημίζουν το εμπόρευμα τους με κάθε ευκαιρία.......

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom