Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.794
- Πόντοι
- 6.946
Θύμα της Κουλοκυβέρνησης και αυτή;πάει και αυτή η εκπομπή
Θύμα της Κουλοκυβέρνησης και αυτή;πάει και αυτή η εκπομπή
σφιξαν οι κώλοι..Θύμα της Κουλοκυβέρνησης και αυτή;
Μια εκπομπή καθαρόαιμη είχαμε και εμείς που ταιριάζει στο χαρακτήρα μπου, μας την έκοψε ο Κούλης.σφιξαν οι κώλοι..
Πρέπει να πάει κάποιος απο δω μεσα για να δει ο κόσμος τι εστί alpha male και να βάλουν τις ελλεεινιδες στην θέση τουςFirst Dates No. 2
Οι επαναλήψεις του παιχνιδιού το καλοκαίρι στη late night ζώνη του σταθμού έφεραν υψηλά ποσοστά στο πρόγραμμα του Star κι αυτό προφανώς ήταν ένας από τους λόγους που το κανάλι αποφάσισε να δώσει το πράσινο φως και για δεύτερη σεζόν. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες της Real έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 4.500 singles και αναμένουν να πάρουν σειρά για μια θέση στα ραντεβού στα τυφλά του First Dates. Η εκπομπή, λοιπόν, επιστρέφει στο δεύτερο μισό της σεζόν ενώ στόχος του Star είναι να βγει στον αέρα «πακέτο» με το MasterChef.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δήλωση Συμμετοχής | First Dates
Μετά από το Λονδίνο, το Παρίσι κλπ… τώρα και στην Αθήνα το διάσημο πλέον εστιατόριο των FIRST DATES! Ένας ζεστός χώρος διαμορφωμένος για να φιλοξενήσει συναντήσεις ανθρώπων που δεν γνωρίζονται αλλά έχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες να εκτιμήσουν ο ένας στον άλλον ! Φιλική ατμόσφαιρα, cool...firstdates.star.gr
Για όποιον συμπουρδελιάρη ενδιαφέρεται!
First Dates No. 2
Οι επαναλήψεις του παιχνιδιού το καλοκαίρι στη late night ζώνη του σταθμού έφεραν υψηλά ποσοστά στο πρόγραμμα του Star κι αυτό προφανώς ήταν ένας από τους λόγους που το κανάλι αποφάσισε να δώσει το πράσινο φως και για δεύτερη σεζόν. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες της Real έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 4.500 singles και αναμένουν να πάρουν σειρά για μια θέση στα ραντεβού στα τυφλά του First Dates. Η εκπομπή, λοιπόν, επιστρέφει στο δεύτερο μισό της σεζόν ενώ στόχος του Star είναι να βγει στον αέρα «πακέτο» με το MasterChef.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δήλωση Συμμετοχής | First Dates
Μετά από το Λονδίνο, το Παρίσι κλπ… τώρα και στην Αθήνα το διάσημο πλέον εστιατόριο των FIRST DATES! Ένας ζεστός χώρος διαμορφωμένος για να φιλοξενήσει συναντήσεις ανθρώπων που δεν γνωρίζονται αλλά έχουν πολύ σοβαρές πιθανότητες να εκτιμήσουν ο ένας στον άλλον ! Φιλική ατμόσφαιρα, cool...firstdates.star.gr
Για όποιον συμπουρδελιάρη ενδιαφέρεται!
Πολλά από τα μέλη εδώ, αν πάνε, θα την πέσουν στον μπάρμαν.......Πρέπει να πάει κάποιος απο δω μεσα για να δει ο κόσμος τι εστί alpha male και να βάλουν τις ελλεεινιδες στην θέση τους
Δν ξέρω αν θέλω να δω τα μελη που ζητανε dick pics απο τα υπόλοιπα μέλη του bou ή τα μέλη που ανεβασαν τις ψωλες τους γτ νομίζουν ότι ζητήθηκαν απο θηλυκόΠολλά από τα μέλη εδώ, αν πάνε, θα την πέσουν στον μπάρμαν.......
Να..., να μην μας πρήζουν πολύ ώρα με τις συστάσεις και τις γνωριμίες... να λένε σε κάποια στιγμή μόνες τους, πού να πάμε για φίκι φίκι και τα λοιπά, κάτι τέτοιο...Τι εννοείς Βίρνα;
Μίλα ξεκάθαρα.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θέλουμε να ξαναδούμε Καρίνα να ταπεινώνει τα μη μέλη, και τα μέλη μας να ταπεινώνουν Καρίνα!Τώρα ας απαντήσω σοβαρά:
Για να θες να πας σε ένα τέτοιο ριάλιτι,σημαίνει πως είτε απλά δεν βρίσκεις να γαμήσεις ούτε με σφαίρες ή θες να γίνεις viral και αντικείμενο προσοχής,σχολιασμού κλπ με τον χειρότερο τρόπο.
Για να μην σχολιάσω τα στανταρτς που έχουν αρκετοί εκ των συμμετεχόντων,π.χ. θυμάμαι μια Καρίνα ή Μαρίνα που ήθελε τον Μπραντ Πιτ ξέρω γω και κάτι άλλους καμμένους που αναζητούσαν την Σαρλίζ Θερόν.Ασε που όταν το άνοιγαν (από αμφότερα φύλα) πετούσαν βατράχια.
Λες;;; Θα της ζητήσουν αυταρχικό και μασάζ προστάτη;;;Μην ταπεινωσει η Καρίνα μερικά μέλη...
Θέλω να περιλάβει έναν έναν τους θαμώνες του νήματος των Ελλεηνίδων!Για να είμαι πιο ακριβής,η Καρίνα έχει τρομερά εμφανισιακά στανταρτς
Ε,φαντάσου να πάνε μερικοί από εδώ στο First Dates και να πέσουν στην ιδιάζουσα περίπτωση της.
Θα τους στείλει με συνοπτικές διαδικασίες
Αν ζήταγαν μόνο καλά θα ήταν ....... κάποιοι φροντίζουν να διαφημίζουν το εμπόρευμα τους με κάθε ευκαιρία.......Δν ξέρω αν θέλω να δω τα μελη που ζητανε dick pics απο τα υπόλοιπα μέλη του bou ή τα μέλη που ανεβασαν τις ψωλες τους γτ νομίζουν ότι ζητήθηκαν απο θηλυκό