Ο γραφιστας ηταν οντως τρομακτικος, ειδικα εκει που πηγε με το ζορι να την αγκαλιασει και στο τελος μπροστα της Ζεν βρηκε ευκαιρεια να της χαϊδευει το χερι. Αν οχι ψυχακιας, τουλαχιστον αυτιστικος και ανιωθος. Κατι τετοια ζωα μας τσουβαλιαζουν ολους. Οπως αντιστοιχα κατι ζωα σαν τον μπαρμαν που μιλουσε σαν το Λαζαρο, και το επαιζε και μαγκας στο τελος "εγω ειμαι αυτος που ειμαι, δεν μπορω να ειμαι συνεχεια ευγενικος ή να σκεφτομαι οτι θα δειξω ευγενικος. Ετσι ειμαι" ,αλλα στο τελος στην ερωτηση : "Θα ξαναβγειτε", κοτεψε ο μαγκας να πει "οχι γιατι δεν με ελκυει καθολου η κοπελα". Και μετα οταν τον εκραξε κι αυτη, ο μαγκας, προφασιστηκε κουραση, σα νοικοκυρα που παει να κανει σεξ με τον αντρα της και εχει πονοκεφαλο. Τι κουραση ρε κοτα, πες κει περα "Δεν μου αρεσες εμφανισιακα και μαλλον ημουν αγενης". Τι σημασια εχει που η κοπελιτσα δεν ηταν κουκλαρα; ηταν χαμογελαστη κι ευγενικη.
Οπως αντιστοιχα το αλλο το ζωο το χτεσινο με τα γαλαζια ματια που εδειξε ολη της την αγενεια στο παιδακι, γιατι μαλλον εχει συνηθισει καγκουριλικια, Λυκαβηττους, γαμησια στα αμαξια και μετα φτυσιμο, και παλι απο την αρχη.
Οποτε μαγκες, οι γενικευσεις δεν βοηθανε. Το αλλο το ναυαγιο με την Γιωτα δεν ηξερε τι σημαινει "οικος ευγηριας" και πεταξε "ενδιαφερον κοπελα" κι ομως η αλλη δεν τον απερριψε. Οπως υπαρχουν απειρες ελλεηνιδες, αλλο τοσο υπαρχουν αυτοι που τις δημιουργουν, και αυτοι που τρομαζουν και τις νορμαλ γυναικες.
Οπως αντιστοιχα το αλλο το ζωο το χτεσινο με τα γαλαζια ματια που εδειξε ολη της την αγενεια στο παιδακι, γιατι μαλλον εχει συνηθισει καγκουριλικια, Λυκαβηττους, γαμησια στα αμαξια και μετα φτυσιμο, και παλι απο την αρχη.
Οποτε μαγκες, οι γενικευσεις δεν βοηθανε. Το αλλο το ναυαγιο με την Γιωτα δεν ηξερε τι σημαινει "οικος ευγηριας" και πεταξε "ενδιαφερον κοπελα" κι ομως η αλλη δεν τον απερριψε. Οπως υπαρχουν απειρες ελλεηνιδες, αλλο τοσο υπαρχουν αυτοι που τις δημιουργουν, και αυτοι που τρομαζουν και τις νορμαλ γυναικες.