Το Δεσποινάκι του πρώτου ραντεβού εκ Κοζάνης ήταν "δυνατό" εργαλείο μαζί με τον Ιταλό...Πολύ ωραία γυναίκα, κομψότατη, με τρόπους και καλό τυπάκι...55 Ετών, ντύσιμο "του θανάτου", πατούμενο στιλέτο, κοινώς όλα τα λεφτά...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
First dates gr STAR
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 192601
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 560K
-
- Ετικέτες
- reality tv
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 80 άτομα (19 μέλη και 61 επισκέπτες)
To αποψινό επεισόδιο ήτανε λίγο καλύτερο από το χθεσινό και (προσωπικά μιλώντας) μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση λόγω του πρώτου ζευγαριού μιας και είδα έναν παλιό συνάδελφο και συνεργάτη,τον πάλαι ποτέ γνωστό και πετυχημένο σεφ Στέφανο Ρόσσι!Και ο οποίος έχει τέσσερα παιδιά!!! (εγώ ήξερα ότι έχει δύο παιδιά αλλά anyway!)
Λογικό να μην κάτσει η φάση με την κιουρία που φαινότανε άκρως ταλαιπωρημένη από την ζωή και τα παιδιά της μιας που ο σεφ γουστάρει τις μικρότερες (είναι και καυλιάρης και γαμίκουλας!)
Πάντως να σημειώσω ότι όντως δεν το περίμενα να τον δω σε τέτοιο τηλεπαιχνίδι...ίσως να πήγε για την δημοσιότητα...ποιος ξέρει...!
Το δεύτερο ζευγάρι,είχε κάποιο ενδιαφέρον λόγω του Κρητικού σε αντιπαράθεση με την ηθοποιό που προφανώς και αυτή πήγε εκεί για την δημοσιότητα.Στα σίγουρα θα την πηδήξει ο Κρητικάκης αλλα δεν ξέρω για πόσο καιρό αυτήν θα τον ανεχτεί λόγω αυστηρής συμπεριφοράς.Χάϊλάϊτ στο ραντεβού τους,το άνοιγμα μίας φιάλης κρασιού που εντυπωσίασε την τύπισσα λες και την έδωσε κάνα διαμαντένιο δαχτυλίδι!Ε,ρε,φτώχεια που κυκκλοφορεί!!!
Το τρίτο ζευγάρι ήτανε σχετικά αδιάφορο αν εξαιρέσεις την λυσσάρα και άσχημη Κύπρια με το μεγάλο και πλαδαρό στήθος.Η φάτσα της μου θύμισε την πορνοστάρ Violet Myers.
Το τελευταίο ζευγάρι,μία μαλακία και μισή λόγω της απαράδεκτης νεαράς που ήρθε απρεπώς ντυμένη και άκρως βαριεστημένη (ήτανε φανερό το στράβωμα της Ζεν) αλλά η παραγωγή ήθελε να δείξει και ένα νεαρό θυληκό παρατράγουδο ελπίζωντας ότι ο Γιαννιώτης θα σηκωθεί και θα φύγει,ανεβάζοντας την τηλεθέαση????!!!!
Πάντως εάν ήμουν εγώ,θα την σούταρα στα ίσια!
Λογικό να μην κάτσει η φάση με την κιουρία που φαινότανε άκρως ταλαιπωρημένη από την ζωή και τα παιδιά της μιας που ο σεφ γουστάρει τις μικρότερες (είναι και καυλιάρης και γαμίκουλας!)
Πάντως να σημειώσω ότι όντως δεν το περίμενα να τον δω σε τέτοιο τηλεπαιχνίδι...ίσως να πήγε για την δημοσιότητα...ποιος ξέρει...!
Το δεύτερο ζευγάρι,είχε κάποιο ενδιαφέρον λόγω του Κρητικού σε αντιπαράθεση με την ηθοποιό που προφανώς και αυτή πήγε εκεί για την δημοσιότητα.Στα σίγουρα θα την πηδήξει ο Κρητικάκης αλλα δεν ξέρω για πόσο καιρό αυτήν θα τον ανεχτεί λόγω αυστηρής συμπεριφοράς.Χάϊλάϊτ στο ραντεβού τους,το άνοιγμα μίας φιάλης κρασιού που εντυπωσίασε την τύπισσα λες και την έδωσε κάνα διαμαντένιο δαχτυλίδι!Ε,ρε,φτώχεια που κυκκλοφορεί!!!
Το τρίτο ζευγάρι ήτανε σχετικά αδιάφορο αν εξαιρέσεις την λυσσάρα και άσχημη Κύπρια με το μεγάλο και πλαδαρό στήθος.Η φάτσα της μου θύμισε την πορνοστάρ Violet Myers.
Το τελευταίο ζευγάρι,μία μαλακία και μισή λόγω της απαράδεκτης νεαράς που ήρθε απρεπώς ντυμένη και άκρως βαριεστημένη (ήτανε φανερό το στράβωμα της Ζεν) αλλά η παραγωγή ήθελε να δείξει και ένα νεαρό θυληκό παρατράγουδο ελπίζωντας ότι ο Γιαννιώτης θα σηκωθεί και θα φύγει,ανεβάζοντας την τηλεθέαση????!!!!
Πάντως εάν ήμουν εγώ,θα την σούταρα στα ίσια!
Μετά απο τρεις γέννες,πόσο χαλαρό να είναι το μουνί,άραγε?1
Δεν ασχολείται...γαμάει "μέσα" από την δουλειά του...Ο τυπος της εφερε σοκολατακια...
(Ποιο μελος ειναι;)
Η μεγαλύτερη μπίζνα στην Ελλάδα!Μα καλά όλοι στην "εστίαση"δουλεύουν?
Του αρέσει η μασαμπούκα αλλά και είναι υποχρεωμένος να τρώει για να δοκιμάσει τα φαγητά που "φεύγουνε" από την κουζίνα...Ο Ιταλός από τα Lidl πήγε με στυλ θεληματικό πηγούνι και τελικά θα βγει θεληματικό πηρούνι.
Έτσι είναι το σημερινό μοδάτο ντύσιμο!Η μπαρόβια απο τα Lidl σε τσίρκο δουλεύει...
ΌΧΙ γιατί είναι σαν νεκρή!Βενζίνου μπαίνατε ??
Η κυπραια μου θυμίζει κάτι βρωμοπουτανα του αλμοδοβαρ, της έσκιζα τον πάτο!!
Rossy de Palma
Η μπαρόβια απο τα Lidl σε τσίρκο δουλεύει...
Ελβιελα με καλσόν. Πώς το σκέφτηκε;
mounoeilotas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2013
- Like
- 1.452
- Πόντοι
- 216
κλασικη ψευτοφεμινιστρια, Metoo, ΛΟΑΤΚΙ κλπ...Έτσι είναι το σημερινό μοδάτο ντύσιμο!
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.788
- Πόντοι
- 3.656
Μετά απο τρεις γέννες,πόσο χαλαρό να είναι το μουνί,άραγε?1
Πάντως για 55αρα με 3 παιδιά,καλά κρατιέται
αναρχοαπληστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Like
- 275
- Πόντοι
- 21
Η Αθηναία χαζογκομενα με το μωβ μαλλί γούσταρε την αγριάδα του Κρητικατση. Αυτός εν τω μεταξύ της έλεγε λίγο πολύ πως είσαι έτσι μωρή φλομπα.
Μάλλον την εξιταρισε η ιδέα να πάει με κάποιον από άλλο πλανήτη
Το βράδυ μπορεί να έπαιξε νεαντερνταλ κωλογαμησι με τα φλόκια στο τέλος στη μαπα
Το βράδυ μπορεί να έπαιξε νεαντερνταλ κωλογαμησι με τα φλόκια στο τέλος στη μαπα
El Papacito
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 8.073
- Πόντοι
- 1.056
Έχουν μεγάλη πέραση οι Μεσανατολίτες/Βορειοαφρικανοί αλλοδαποί που μιλάνε σπαστά Ελληνικά όπως αυτός.....Η Αθηναία χαζογκομενα με το μωβ μαλλί γούσταρε την αγριάδα του Κρητικατση. Αυτός εν τω μεταξύ της έλεγε λίγο πολύ πως είσαι έτσι μωρή φλομπα.
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.788
- Πόντοι
- 3.656
Η Αθηναία χαζογκομενα με το μωβ μαλλί γούσταρε την αγριάδα του Κρητικατση. Αυτός εν τω μεταξύ της έλεγε λίγο πολύ πως είσαι έτσι μωρή φλομπα.
Παπάρια,ο κρητικάτσης θα έφυγε χωρίς να της πει ούτε αντίο και η τύπισσα θα γύρισε στον σκύλο της
Για μένα, απαράδεκτο το ντύσιμο! Πουά καλσόν με αθλητικά; Πιο "κάγκουρας" πεθαίνεις...Αν είσαι σικάτη και κομψή κοπέλα ή κυρία και σέβεσαι τον εαυτό σου, αντί του αθλητικού "πατούμενου" βάζεις μία ωραία ψηλοτάκουνη γόβα και όλα καλά...Έτσι είναι το σημερινό μοδάτο ντύσιμο!
Είναι της εναλλακτικής σχολής!Για μένα, απαράδεκτο το ντύσιμο! Πουά καλσόν με αθλητικά; Πιο "κάγκουρας" πεθαίνεις...Αν είσαι σικάτη και κομψή κοπέλα ή κυρία και σέβεσαι τον εαυτό σου, αντί του αθλητικού "πατούμενου" βάζεις μία ωραία ψηλοτάκουνη γόβα και όλα καλά...
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
Προτιμάς να'χεις γκόμενα ή εκατοντάδες άτομα παρέα αλλά χωρίς γκόμενα;
Ως παθως και μαθως να προτιματε να μην χανετε τον κυκλο σας για μια γυναίκα και να προτιματε κοινωνικες γυναικες .
Καλυτερα να κινδυνευεις απο κερατο παρα να απομονωθεις με μια γκόμενα ειδικά αν σοβαρεψει .
Ενα ωραιο πρωινο μπορει να χωρισεις και αντε να ξαναφτιαξεις κυκλο
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.072
- Πόντοι
- 42.697
Εμπ1 άνετα!Πάντως για 55αρα με 3 παιδιά,καλά κρατιέται
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.788
- Πόντοι
- 3.656
Ως παθως και μαθως να προτιματε να μην χανετε τον κυκλο σας για μια γυναίκα και να προτιματε κοινωνικες γυναικες .
Καλυτερα να κινδυνευεις απο κερατο παρα να απομονωθεις με μια γκόμενα ειδικά αν σοβαρεψει .
Ενα ωραιο πρωινο μπορει να χωρισεις και αντε να ξαναφτιαξεις κυκλο
Εξαρτάται τον κύκλο,αν είναι μόνο γνωστοί και όχι φίλοι,και βγαίνεις μαζί τους σαν αγγαρεία για να λες οτι βγαίνεις,τότε καλύτερα με γκόμενα