Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.597
- Πόντοι
- 3.246
παίζει να χει κι εκεί κάτωΟ μπαρμαν εντομεταξη με το πονηρο χαμογελλο ακονηζη απο κατω την ΠΟΥΤΣΑ του!
μπουκλίτσες
παίζει να χει κι εκεί κάτωΟ μπαρμαν εντομεταξη με το πονηρο χαμογελλο ακονηζη απο κατω την ΠΟΥΤΣΑ του!
insta απο την ΘΕΑΡΑ εχουμε ? ? ?
Ο μπαρμαν εντομεταξη με το πονηρο χαμογελλο ακονηζη απο κατω την ΠΟΥΤΣΑ του!
Τι να το κάνεις ρε τυπε παντρεμένη είναι στης φωτό θα δεις και τον άντρα τήςinsta απο την ΘΕΑΡΑ εχουμε ? ? ?
Θα χαλάσει το σενάριο. Θα προσβληθούν οι γίγαντες επισκέπτες του μαγαζιού.Ο μονος μπαρμαν που δεν του την πέφτει καμία
Αυτο ειναι εννοητε για λογους δεοντολογηκους(ΤΙΒΙ) το ΦΑΙΝΕΣΘΕ!Ο μονος μπαρμαν που δεν του την πέφτει καμία
Μπροστά στην κάμερα όχι, για ευνόητους λόγους. Από πίσω όμως στήνονται στα 4.Ο μονος μπαρμαν που δεν του την πέφτει καμία
Ειδικά οι δύο τελευταίοι, βενζινού και Γιαννιώτης, αν έχεις αϋπνίες, είναι ότι πρέπει!δυνατο επεισοδιο
Αυτο ειπα και εγω με αλλα λογια...Μπροστά στην κάμερα όχι, για ευνόητους λόγους. Από πίσω όμως στήνονται στα 4.
Θέλω να δω άντρα να σηκώνεται να φεύγει.Τι λέγαμε; Ας δούμε τα αρνητικά της τελευταίας.
Ο άλλος και που κάθεται
τι παριστάνει; την γειωνεις με τρόπο και τέρμα. Αν μάλιστα σε προσβάλλει την τελειώνεις μπροστά σε κόσμο. Τόσο απλό. Απορώ τι μαλάκες υπάρχουν να προσπαθούν άδικα.
Δυστυχώς ο τελευταίος θα πληρώσει πάλι τον λογαριασμό όπως οι υπόλοιποι. Με την διαφορά ότι όσο κάθεται ξεφτιλιζεται περισσότερο. Αυτή πάλι έχει ήδη ξεφτιλιστει.Θέλω να δω άντρα να σηκώνεται να φεύγει.
Να σηκωθώ να χειροκροτησω.