Mέτριο το αποψινό επεισόδιο.
Το πρώτο ζευγάρι φάνηκε από την αρχή ότι δεν ταίριαζε γιατί αυτός (παρεμπιπτόντως ,δειγματίζει ρούχα σε site όπως είναι το κοσμοσπορτ-ζακκρετ κτλ) ήτανε λίγο αυστηρός ως χαρακτήρας ενώ αυτή περίμενε κάποιον πιο κοντά στην ηλικία της (βέβαια μου έκανε εντύπωση το επάγγελμα της,δασκάλα σε τέτοια ηλικία,24,εκτός και με το που τελείωσε την Σχολή της μπήκε στην δουλειά...anyway...
To δεύτερο ζευγάρι με τον εξηντάρη ταξιτζή και την χοντρο-τραγουδιάρα,εγώ υποθέτω ότι κάτι θα γινότανε αλλά την είδε ο άνθρωπος πολύ λάρτζ ως χαρακτήρα-προσωπικότητα και φοβήθηκε ότι κάποια τέτοια θα του έπριζε τα αρχίδια συνέχεια χώρια ότι θα έπρεπε να την μαζεύει και από τα μπουζούκια τα βράδυα!Δηλαδή,οικογένεια μπουρδέλο!Για αυτό και την έριξε χ.
Το τρίτο ζευγάρι με την Αμαζόνα (τι φάση τώρα αυτό?!Φάση παρατράγουδο!) και τον μποξέρ που μένει με τον αδερφό του οπότε αναγκαστικά δεν μπορεί να κάνει και πολλά λόγω έλλειψης χρημάτων,στην αρχή πίστεψα ότι θα της έριχνε άκυρο λόγω κιλών αλλά φαίνεται ότι ο καραφλός είτε γουστάρει μπόλικα πιασίματα είτε έχει να γαμήσει κανονική σχέση κάποιους αιώνες!Τέλος πάντων,φάνηκε ότι ταιριάξανε...
Το τελευταίο ζευγάρι μου άρεσε γιατί ήτανε πλακατζήδες και ψιλο-τρολλ οπότε είτε έτσι είτε αλλιώς κάτι θα γίνει και σε επίπεδο σεχ και σε επίπεδο σχέσης που μπορεί να οδηγήσει οπουδήποτε.
Χαϊλαϊτ α) ο λατινοχορος,κριντζιά στο φουλ β) η γνωστή μουτσούνα του περιέργου τύπου (00,24,09) ο οποίος είχε ραντεβού με μία επίσης περίεργη όπως μου φάνηκε σε μία πρώτη γρήγορη ματιά!
Υ.Γ. Γιατίς άραγες δεν έπαιξε φάση με την τουαλέτα σε αυτό το επεισόδιο?Μπας και έγινε κάνα νταλαβέρι?!