You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
First dates gr STAR
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 192601
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 10K
- Εμφανίσεις 575K
-
- Ετικέτες
- reality tv
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Μοιάζει λίγο στον Τζέρεμι Αιρονς ο Μπακούνιν.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.945
- Πόντοι
- 6.946
Μεγάλη τρελάρα τελικά η κοκκινομάλα...
Και η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΕΛΑΡΑ που πέρασε, ήταν επίσης κοκκινομάλα!
Και η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΡΕΛΑΡΑ που πέρασε, ήταν επίσης κοκκινομάλα!
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Από το Φιερι της ΑλβανοΙταλιας η Φωτεινή.
Donald-Duck
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2023
- Like
- 8.033
- Πόντοι
- 2.356
Έχει κι αύριο;
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.771
- Πόντοι
- 3.246
θα πήγαινα στο first dates μόνο για την ώρα
που έρχεται ο λογαριασμός να κάθομαι απλά και να κοιτάζω την άλλη με έντονο βλέμα χωρίς να βγάζω άχνα να δω τι θα κάνει...
που έρχεται ο λογαριασμός να κάθομαι απλά και να κοιτάζω την άλλη με έντονο βλέμα χωρίς να βγάζω άχνα να δω τι θα κάνει...
ALX79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2022
- Like
- 1.837
- Πόντοι
- 206
Πρεπει να στείλουμε τον Πορνομεταναστηθα πήγαινα στο first dates μόνο για την ώρα
kronos
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.593
- Πόντοι
- 3.506
Θα τον πλακώσουν στα χόρτα και θα βλέπει τον Γκοτζίλα για πιπίνι.Θα τον πάει βόλτα στο Μενίδι και στα Λιόσια
Αύριο όταν συνέλθει θα ειναι αργά,θα εχει μπει και η κουλούρα...
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
kronos
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.593
- Πόντοι
- 3.506
Απόψε οι απανταχού ελλεηνίδες θα τη κηρύξουν Εθνική Γιορτή..!Μαλακα σοβαρα μιλατε; Εριξε χυλοπιτα αυτη σε αυτον;;;;;;;!!!!!!!!!
Σου λέει "αφού η νάνος ριχνει χυλοπιτα, και ο αλλος επιμενει,τι μπορω να κανω ΕΓΩ που ειμαι τρισεκατομυρια φορες καλυτερη απ αυτη...!!!"
Από αύριο η Ελλεηνιδίαση,θα φθασει σε απίστευτα επίπεδα...
Μπορεί να είναι μαλάκας ο Μπάμπης αλλά ως άνθρωπος που έχει ασχοληθεί με τα Τουριστικά (επειδή είναι και εγώ του επαγγέλματος) φάνηκε με μία κίνηση που έκανε ότι όντως ξέρει την δουλειά του μπαρ (όταν πρωτοέκατσε στο σκαμπό του μπαρ και μίλησε στον Τάσο,το βλέμμα του έπεσε στο πλαστικό ματ -μπαρ ματ ονομάζεται - το οποίο ήτανε στραβό και το διόρθωσε.Κίνηση από επαγγελματία,δηλαδή)Αν θυμαμαι καλα ηταν κ μετοχος στο ΚΑΚΑ στον ευοσμο....καλο μαγαζι που το βραδυ εκλεινε τα τζαμια και το γυριζε σε κλαμπ... ηταν και πιο εμφανισιμος τοτε.... Οταν εισαι πιασμενος ετσι, τα μουνια ερχονται μονα τους να τα γαμησεις....αλλα ποτέ δεν θα μαθεις να μιλας και να συμπεριφερεσαι,θα παραμεινεις στουρνος...
Ρε φίλε,τι χοντρο-χόμπιτ είναι αυτό ??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Στον αφαλό της Ζεν φθάνει...
Μαλακα σοβαρα μιλατε; Εριξε χυλοπιτα αυτη σε αυτον;;;;;;;!!!!!!!!!
Μετα απο αυτο, παρακαλω ο @Sub-Zero να ανακηρυχθει μεγας μεντορας-δασκαλος-μαστερ-προφεσορ-γκουρου του σαιτ με 17 νταν και πορφυρη ζωνη σοφιας
Το ζευγάρι της χρονιάς
BAKALIS74
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2012
- Like
- 2.052
- Πόντοι
- 456
πολύ πλάκα, βασιλάκης στενοχωρημένος που έφαγε χυλόπιτα και η χοντρούλα μειδιά και αισθάνεται αντζελίνα τζολί, φέρτε μου τον μπραντ πιτ να τον χυλοπιτιάσωΤο ζευγάρι της χρονιάς
ALX79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2022
- Like
- 1.837
- Πόντοι
- 206
Γιατί ρε συ…Μαλακα σοβαρα μιλατε; Εριξε χυλοπιτα αυτη σε αυτον;;;;;;;!!!!!!!!!
Μετα απο αυτο, παρακαλω ο @Sub-Zero να ανακηρυχθει μεγας μεντορας-δασκαλος-μαστερ-προφεσορ-γκουρου του σαιτ με 17 νταν και πορφυρη ζωνη σοφιας
Αφού οποίος πάει σε αυτό το παιχνίδι, έχει προβλημα.
Το ότι έχουν πάει όλλοι οι ντιγκινταγκες που δεν μπορούν να σταυρώσουν λέξη, και το κάθε μπαζο τους παίζει μπάλα από την αρχή…
Τι Sub Zero και quotes μας λες ;
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.908
- Πόντοι
- 3.656
Απόψε οι απανταχού ελλεηνίδες θα τη κηρύξουν Εθνική Γιορτή..!
Σου λέει "αφού η νάνος ριχνει χυλοπιτα, και ο αλλος επιμενει,τι μπορω να κανω ΕΓΩ που ειμαι τρισεκατομυρια φορες καλυτερη απ αυτη...!!!"
Από αύριο η Ελλεηνιδίαση,θα φθασει σε απίστευτα επίπεδα...
Πείτε μου σε ποια άλλη χώρα αυτός ο νάνος θα μπορούσε να ρίχνει χυλόπιτες...
Καταλαβαίνετε ρε ηλίθιοι ελλεεινες αγάμητοι τί έχετε κάνει;
Αυτα ομως τα παιρνουμε χαμπαρι κ κοιτάμε να κανουμε τον συνομιλητή μας να ντρέπεται να βγει απ το σπιτι ή να βγαινει μονο για να παει στον ψυχίατρο.Πείτε μου σε ποια άλλη χώρα αυτός ο νάνος θα μπορούσε να ρίχνει χυλόπιτες...
Καταλαβαίνετε ρε ηλίθιοι ελλεεινες αγάμητοι τί έχετε κάνει;
Οχι να τ δίνουμε αερα να δινει κ ακυρα
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
Μαλακα σοβαρα μιλατε; Εριξε χυλοπιτα αυτη σε αυτον;;;;;;;!!!!!!!!!
ο τυπος ειχε αγχος και ελεγε ακυρα αστεια αλλα το tyn το ειχε φαει από το μπαρ .
Αυτη δεν μιλαγε καθολου οποτε ο τυπος αρχισε να μιλα πολύ και στατιστιστικα οσο πιο πολύ μιλας τοσο πιο πολλες μαλακιες θα πεις . Ειδικα το αστειο με τα ποτά ηταν το απολυτο cringe .
Κατα τα αλλα η κοπελα (αν θυμαμαι καλά) θελει ψηλο με γενεια και τατουαζ . Ας τον βρει.
Εγω νομιζω οτι φταιμε οι αντρες για τις απαιτησεις αυτων των κοριτσιων, που λιγο το ποτο λίγο οι καυλες μπορει να πηδηξουμε την 1η τυχούσα . Θελει και ρεγουλο η σαβουρογαμία .
Καποιες γυναικες εχουν αυτό το passive/agressive κολλημα και περιμενουν ποτε θα εχεις ναυαγησει για να σου "σταθουν" και καλά για να τους ριξεις εναν . Κατι αναλογο εκανε και η παχουλη στον υπερβαρο (αλλα με προοπτικες) πιτσιρικά , του εσπασε του ηθικο ωστε να την "διεκδικησει"