Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.660
- Πόντοι
- 8.346
Καλησπερα μωρω μου!
Καλοσηρθες...
Καλησπερα μωρω μου!
Καλοσηρθες...
Δεν ειναι χαζη...Το ακατοίκητο όμως έτσι θα παραμείνει όσες πλαστικές και να κάνει
Τυπε μικρος μηπως εφαγες χυλοπιτα απο καμια Γιωτα και σου μεινε αμανατι;Ας κηταξουμε πρωτα τα δηκα μας τα χαλια και ας μην κρηνουμε...
ποια πιστευετε τον παιρνει πιο βαθια 1)στο στομα 2) στον κωλο
Μα προς θεού, αυτή είναι μεγάλο γατονιΔεν ειναι χαζη...
το μουνι το λεγαν ΓιωταΤυπε μικρος μηπως εφαγες χυλοπιτα απο καμια Γιωτα και σου μεινε αμανατι;
Ζεναρα στόμα και στραγγίζει, δεξί καυλιδιο πισινό λόγω μεγάλης και ασυγκρατητης καυλας που βγάζει.ποια πιστευετε τον παιρνει πιο βαθια 1)στο στομα 2) στον κωλο
Για δες φωτως μου στο νημα που εχω και θα καταλαβης πως ειμαι η ΜΕΡΑ με την ΝΥΧΤΑ με αυτων που εχεις βαλει στο α All time Classic 80s movie! για να με συγκρηνης!
Μην προδηκαζης...
Και πολυ του πεφτη!Και καλος των ΣΤΕΛΝΗ!
υτος δεν βγηκε ακομα απο το ΑΒΓΟ του και λεη οτι πρωτη φορα του συνβενη!Ακουσων,Ακουσων!
Ας κηταξουμε πρωτα τα δηκα μας τα χαλια και ας μην κρηνουμε...
Καλησπερα μωρω μου!
Καλοσηρθες...
Για κηταξου πιο πολλες φορες στων ΚΑΘΡΕΠΤΗ!Θα το συνηδοποιησης που θα παει...Τυπε μικρος μηπως εφαγες χυλοπιτα απο καμια Γιωτα και σου μεινε αμανατι;
Αντί να της απαντήσει ο μαλακας, μαγειρεύω, ΑΛΛΑ, γυναίκα που ΔΕΝ μαγειρεύει, σαν εσένα, δεν κάνει ούτε για σχέση ουτρ για σπίτι και γάμοΗ Ελένη είναι σκληρή φεμινίστρια