marianna2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
υπαρχει μια εντονη φημη ξερει καποιος κατι
ημουνα παντα!λολ
χαχα πολυ αστειο!
α ναι πως το ξερεις?ενα ειναι σιγουρο οτι αν την φορτωσουνε στο ΤΤ την ασπις η μετοχη θα πεσει
γιατι προκειτε για προβληματικη τραπεζα!!!
ποσο να πεσει ακομα δεν παει αλλοενα ειναι σιγουρο οτι αν την φορτωσουνε στο ΤΤ την ασπις η μετοχη θα πεσει
γιατι προκειτε για προβληματικη τραπεζα!!!
περιμενει και η μαριαννα να ανεβει η μεοχη της ασπισς και μετα απο την χαρα της θα σου δειξει τα πανταολα στην ωρα τους!
μπα!για αλλο λογο ενδιαφερομαι εχω τις οικονομιες μου εκει!ποσο να πεσει ακομα δεν παει αλλο περιμενει και η μαριαννα να ανεβει η μεοχη της ασπισς και μετα απο την χαρα της θα σου δειξει τα παντα
Πριν 10 μερες τον ανοιξα αυτον τον λογαριασμο..Ζενιθ λεγεται κ ειναι οντως οτι καλυτερο κυκλοφορει στην τραπεζικη αγορα σε οτι εχει να κανει με καταθετικους λογαριασμους..αφηστε που ειναι η μοναδικη τραπεζα που δινει 3,50 τις εκατο σε ελευθερη αποδοση σε ποσα εως 5.000 ευρω!
να μην φοβασαι τιποτα τα λεφτα σου δεν τα χανεις μονο σε καιρο πολεμου και να ξερεις κατι οι τραπεζες δεν κλεινουν και εχουν τρομερρες εγκυητικες δεν ανοιγει τραπεζα ο οποιοςδηποτε και οποιος θελει να ανοιξει τραπεζα εξαγοραζει αλλην γιατι αδειοδοτησεις τραπεζων ειναι πολυ δυσκολο να δωθουν κοιμησου ησυχη λοιπον και ασε να κλαινε οσοι εχουν μετοχες που ουτε και αυτη θα χασουνμπα!για αλλο λογο ενδιαφερομαι εχω τις οικονομιες μου εκει!