You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φίλωνος 95 Πειραιάς, 6ος όροφος, κουδούνι «SPA»
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pelopidas4
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 55
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Τι το Θες;Το Μαγαζί.Η Νανσί η ίδιαΥπάρχει πιθανότητα κάποιος να εχει κάποιο τηλέφωνο του μαγαζιού?
petsakas79sp
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.210
- Πόντοι
- 1.076
είναι σίγουρο ότι πρόκειται για την ίδια Νάνσι; Θυμάμαι ότι μου είχαν κάνει εντύπωση τα tattoo που κάλυπταν το σώμα της.... Στην φωτό δεν διακρίνω κανένα...Τι το Θες;Το Μαγαζί.Η Νανσί η ίδια
mastura
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2016
- Like
- 400
- Πόντοι
- 26
είναι ψεύτικες φώτο, αλλά είναι ...η Νανσυείναι σίγουρο ότι πρόκειται για την ίδια Νάνσι; Θυμάμαι ότι μου είχαν κάνει εντύπωση τα tattoo που κάλυπταν το σώμα της.... Στην φωτό δεν διακρίνω κανένα...
petsakas79sp
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.210
- Πόντοι
- 1.076
ευχαριστώ για την διευκρίνιση αδελφέ!! επομένως δέχεται και σε δικό της χώρο πέρα από το αχούρι της Φίλωνος; ξέρει κανείς λεπτομέρειες;είναι ψεύτικες φώτο, αλλά είναι ...η Νανσυ
tilegrfos111
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
Ξέρει κανένας φίλος αν είναι ανοιχτά τα Σάββατα το κατάστημα?
Ben Leiper
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Like
- 118
- Πόντοι
- 0
Υστερα από πάρα πολύ καιρό πέρασα από το μασαζοίδρυμα που βρίσκεται επί της Φιλωνος 95,στον Πειραιά.
Η είσοδος του κτιρίου είναι σε μια στοά,δεν διακρίνεται με την πρώτη ματιά αλλά μόλις προχωρήσεις λίγο έρχεσαι φάτσα-κάρτα με το ασανσέρ-σε ένα ρετιρέ στον 6ο όροφο βρίσκεται το μαγαζί.
Παρούσες λοιπόν οι εξής:
Νάνσυ...
Μελαχροινή μινιόν κοπέλα.
Θηλυκή και με ωραίο σωματάκι.
Φορούσε μια μαύρη μίνι φουστίτσα που αναδεικνυε τα καλλίγραμμα πόδια της!
Η γνωστή (και καλή) Νάνσυ που έχει δουλέψει σε αρκετά μαγαζιά του χώρου.
Λαρίσα...
Μελαχροινή κοπέλα,ψηλή-άλογο κούρσας!
Ωραίο πρόσωπο και με καλό κορμί με καμπύλες αρμονικές με το ύψος της.
Με κολλητό και πολύ κοντό φόρεμα απ'το οποίο διαγράφονταν ο προκλητικός κώλος της.
Νικόλ...
Μελαχροινή πιτσιρίκα,με γλυκό πρόσωπο.
Σώμα με ωραία πιασιματακια.
Με θηλυκό μαύρο κοντό φορεματάκι.
Αντζελα...
Μελαχροινή μιλφ με συμπαθητικό πρόσωπο και με σώμα ζουμερό αλλά όχι κακό τις καμπύλες του οποίου τις τονιζε με το μαύρο κολλητό φόρεμά της.
Μαρία...
Καστανοξανθη μιλφ,σκουροδερμη με γεμάτο κορμί.
Με χρώματα και με χαρακτηριστικά γυναίκας από τον Άγιο Δομήνικο.
Ηλιαννα...
Μελαχροινή γυναίκα με πρόσωπο δηλωτικό και χαρακτηριστικό της γκιλφοηλικιας της.
Αδύνατη στο σώμα.
Προγράμματα:60 ευρώ τα 40 λεπτά και 80 ευρώ η μία ώρα.
Η είσοδος του κτιρίου είναι σε μια στοά,δεν διακρίνεται με την πρώτη ματιά αλλά μόλις προχωρήσεις λίγο έρχεσαι φάτσα-κάρτα με το ασανσέρ-σε ένα ρετιρέ στον 6ο όροφο βρίσκεται το μαγαζί.
Παρούσες λοιπόν οι εξής:
Νάνσυ...
Λαρίσα...
Με κολλητό και πολύ κοντό φόρεμα απ'το οποίο διαγράφονταν ο προκλητικός κώλος της.
Νικόλ...
Αντζελα...
Μελαχροινή μιλφ με συμπαθητικό πρόσωπο και με σώμα ζουμερό αλλά όχι κακό τις καμπύλες του οποίου τις τονιζε με το μαύρο κολλητό φόρεμά της.
Μαρία...
Ηλιαννα...
Μελαχροινή γυναίκα με πρόσωπο δηλωτικό και χαρακτηριστικό της γκιλφοηλικιας της.
Αδύνατη στο σώμα.
petsakas79sp
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.210
- Πόντοι
- 1.076
ακόμα δεν μπορω να πιστέψω γιατί ξεπεσε έτσι η Νάνσυ....Μετα την τελευταία φορά που επισκέφτηκα τον χώρο, θα το ξανασκεφτω σοβαρά για να επανέλθω...Στο κομμάτι της υγιεινής ο χώρος και ειδικά το μπάνιο δέχονται κ αρνητική μπορώ να πω βαθμολογία..!!Και είναι κοριτσαρος με καλές υπηρεσίες.κρίμα γιατί χαραμιζεται εκεί κ της το εχω πει και της ίδιαςΥστερα από πάρα πολύ καιρό πέρασα από το μασαζοίδρυμα που βρίσκεται επί της Φιλωνος 95,στον Πειραιά.
Παρούσες λοιπόν οι εξής:
Νάνσυ...
Λαρίσα...
Νικόλ...
Αντζελα...
Μαρία...
Ηλιαννα...
Αδύνατη στο σώμα.
kaulotsoutsounos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Λειτουργεί αυτό?
ARHS:13.12
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 100
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα, λειτουργεί το εν λόγο κατάστημα;
Και όσο αφορά τη Νάνσυ αξίζει σαν ομορφιά και υπηρεσίες;
Και όσο αφορά τη Νάνσυ αξίζει σαν ομορφιά και υπηρεσίες;
Mike_k
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 982
- Πόντοι
- 361
Φαιη = φολα .
Επισκεφτηκα πριν λιγες ημερες τον οικο (ο θεος) .
Μου παρουσιαστηκαν οι κοπελες οι οποιες επι το πλειστον ηταν μπαμπατσικες με πιασιματακια , το ενδιαφερων μου κινησε η τελευταια καθως ηταν η μονη petite , καθως ειμαι λατρης .
Συζητηση με την τσατσα η οποια δεν εχει καμια σχεση με τις κοπελες της ιστοσελιδας που παρουσιαζονται ως υποδοχη .
Συμφωνω για το απλο προγραμμα των 50 ευρω κ ρωταω ενα υπαρχει ελευθερο στοματικο , η απαντηση της κυριας ηταν οτι θα πρεπει να ρωτησω την κοπελα οταν θα συνεβρεθουμε , ωχχ σκεφτομαι πρωτη φολα .
Μπαινω στο καθαρο κ δροσερο δωματιο κ περιμενω την κοπελα για να δωσω το αντιτιμο , μπαινει σκεφτηκη και μου λεει οτι το ελευθερο ειναι + 20 ευρω , τα δινω κ μπαινω στο ντους να ετοιμαστω .
Η κοπελα ειναι αλαβανιδα κ ας δηλωνει ελληνιδα , petite κορμι , μαλαχροινη με 1,5 στηθος και γυμνασμενο κορμι .
Στο μισαωρο προγραμμα τα 15-20 λεπτα ειναι υποχρεωτικο μασαζ κ μετα σεξ , φαντασου να με γαμαγανε 30 λεπτα οι πελατες καθε μερα δηλωσε η κοπελα .
Στον τοιχο υπαρχει ενα τεραστιο ρολοι ( εδω εξηγουντε ολα ...) και ειναι ολα μετρημενα κ τυποποιημενα , τελειωσα δε με μια μαλακια απο το χερι της Φαιης για να παρω πουλο κ να κλαψω τα χρηματα που εχασα .
Τσιμπουκι ρηχο κ τυπικο
Επισκεφτηκα πριν λιγες ημερες τον οικο (ο θεος) .
Μου παρουσιαστηκαν οι κοπελες οι οποιες επι το πλειστον ηταν μπαμπατσικες με πιασιματακια , το ενδιαφερων μου κινησε η τελευταια καθως ηταν η μονη petite , καθως ειμαι λατρης .
Συζητηση με την τσατσα η οποια δεν εχει καμια σχεση με τις κοπελες της ιστοσελιδας που παρουσιαζονται ως υποδοχη .
Συμφωνω για το απλο προγραμμα των 50 ευρω κ ρωταω ενα υπαρχει ελευθερο στοματικο , η απαντηση της κυριας ηταν οτι θα πρεπει να ρωτησω την κοπελα οταν θα συνεβρεθουμε , ωχχ σκεφτομαι πρωτη φολα .
Μπαινω στο καθαρο κ δροσερο δωματιο κ περιμενω την κοπελα για να δωσω το αντιτιμο , μπαινει σκεφτηκη και μου λεει οτι το ελευθερο ειναι + 20 ευρω , τα δινω κ μπαινω στο ντους να ετοιμαστω .
Η κοπελα ειναι αλαβανιδα κ ας δηλωνει ελληνιδα , petite κορμι , μαλαχροινη με 1,5 στηθος και γυμνασμενο κορμι .
Στο μισαωρο προγραμμα τα 15-20 λεπτα ειναι υποχρεωτικο μασαζ κ μετα σεξ , φαντασου να με γαμαγανε 30 λεπτα οι πελατες καθε μερα δηλωσε η κοπελα .
Στον τοιχο υπαρχει ενα τεραστιο ρολοι ( εδω εξηγουντε ολα ...) και ειναι ολα μετρημενα κ τυποποιημενα , τελειωσα δε με μια μαλακια απο το χερι της Φαιης για να παρω πουλο κ να κλαψω τα χρηματα που εχασα .
Τσιμπουκι ρηχο κ τυπικο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 5K