Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φιλολάου 88-90

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
φοβάμαι ότι άμα ο κρόσντρέσσερ με δεί με το τσουκάλι στα χέρια και την μαντήλα στο κεφάλι μαζί με την ποδιά στα σκέλια θα τρέξει να με αγκαλιάσει!!!!!!!!!!!!!!καί ποιά επιλογή έχω??????να αφήσω ατάιστους τους πελάτες της φορμίωνος και να φάω έναν ξεγυρισμένο σοδομισμό ή να γλυτώσω τρέχοντας προς την φορμίωνος με φόβο να μου χυθεί η μισή φασολάδα στον ανήφορο της φορμίωνος? :think: :think:
ο λούπης θα μου απαντήσει.

images

Μαλλον ο μυλωνακης πρεπει να σου απαντησει αλλα τεσπα...

Λοιπον,αλαζεις το τσουκαλι σε φορμαϊκα-ταψι στενο,σοδομιζεις μ'αυτο τον κροσντρεσερ,ο οποιος σε ακολουθει στην φορμιωνος κατα ποδας-με το φορμαϊκοτσουκαλοταψι οπιθεν-,ερωτευμενος μαζι σου,και τον οδηγεις στην γιαννα οπου γινεται και το γκουρμε στους φιλους....δυο σε ενα...και δεν μενει κανεις δυσαρεστημενος

(και το φαϊ ζεστο πανω απ'ολα :rolleyes:)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166

images

Μαλλον ο μυλωνακης πρεπει να σου απαντησει αλλα τεσπα...

Λοιπον,αλαζεις το τσουκαλι σε φορμαϊκα-ταψι στενο,σοδομιζεις μ'αυτο τον κροσντρεσερ,ο οποιος σε ακολουθει στην φορμιωνος κατα ποδας-με το φορμαϊκοτσουκαλοταψι οπιθεν-,ερωτευμενος μαζι σου,και τον οδηγεις στην γιαννα οπου γινεται και το γκουρμε στους φιλους....δυο σε ενα...και δεν μενει κανεις δυσαρεστημενος

(και το φαϊ ζεστο πανω απ'ολα :rolleyes:)

χαχαχαχαχαχα !!!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
λούπη μου φαίνεται με χεις ψυχολογήσει.Είσαι ακατέργαστος διαμαντής...

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
λούπη μου φαίνεται με χεις ψυχολογήσει.Είσαι ακατέργαστος διαμαντής...
Για πετρα ολυμπου και ρεπο νταου πεντελης ειμαστε και οι δυο,αλλα λογω κρισης μας αφηνουν να τσουκαλογυρναμε ελευθεροι...

Εισαι δηλαδη, προβλεψιμος ???  ;) ;) ;)
Μονο με εφαπαξ χορηγηση φραπεδολεξοτανιλινης ειναι προβλεψιμος και ησυχος :2funny:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Για πετρα ολυμπου και ρεπο νταου πεντελης ειμαστε και οι δυο,αλλα λογω κρισης μας αφηνουν να τσουκαλογυρναμε ελευθεροι...
Μονο με εφαπαξ χορηγηση φραπεδολεξοτανιλινης ειναι προβλεψιμος και ησυχος :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

[/quote]

μπα...το κράτος δεν έχει τόσα λεφτά για να μου χορηγεί αυτή την τανιλίνη που λές εσύ..και απο την άλλη υπάρχεικαι μιά άλλη ουσία η οποία τελευταία έχει κάνει την εμφάνισή της στα πέριξ των μπουφάν μου.Λέγεται αφραγκοτανιλινίνη και πλήττει τις τσέπες των μπουφάν τώρα το χειμώνα.Είναι ο "δάκος" των μπουφάν για να σου δώκω να καταλάβεις.

diokaz

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
103
Πόντοι
1
έχουμε κανα νέο με αυτο το μαγαζί?

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
αληθεια τι εγινε λουκετιασε κι αυτο?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom