Νέα

«Φίλοι του μασάζ» club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 360
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Θελετε να φτιαξουμε συλλογο φιλων χειρομαλαξεως

• Ναι

Ψήφοι: 38 70,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 1 1,9%
  • Φτιαχτε εσεις κι ερχομαι

Ψήφοι: 15 27,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    54
OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
για να βαλετε αυτο που εχω στην υπογραφη κι εσεις
πατε το menυ μου>ρυθμισεις>το προφιλ μου>ρυθμισεις εμφανισης
και επικολλατε στην υπογραφη αυτο που φαινεται στο κουτακι
Κώδικας:
[url=http://jerurl.com/156/][size=16pt]«Φίλοι του μασάζ» club[/size]

OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
διορθωνω. το σωστο ειναι
Κώδικας:
[url=http://jerurl.com/156/][size=16pt]«Φίλοι του μασάζ» club[/size][/url]
και φαινεται ετσι
[size=16pt]«Φίλοι του μασάζ» club[/size]
για να βαλετε αυτο που εχω στην υπογραφη κι εσεις
πατε το menυ μου>ρυθμισεις>το προφιλ μου>ρυθμισεις εμφανισης
και επικολλατε στην υπογραφη αυτο που φαινεται στο κουτακι
Κώδικας:
[url=http://jerurl.com/156/][size=16pt]«Φίλοι του μασάζ» club[/size]

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Επισκεψη το Σαββατο μετα απο συσταση του φιλου περιεργου στη Σολωμου 54 πρωτα, οπου Ζανα επαιζε το ρολο....ρεσεψιον...αφου μου εδειξε ολες τι κοπελες (ρε γαμωτο μετριες τις βρηκα), ζητησα Αντζελινα(τεραστιοι βυζοι γαρ....)...

Μου λεει μολις μπληκε στο δωματιο, κανε βολτα και ξαναελα....επιστρεφω μετα απο κανα μισαωρο και μολις βγαινει βλεπεω ενα ατελειωτο μωρο με νοσοκομειακη ποδια και τεραστιους β...ς να μου λεει οτι κατι της ετυχε και πρεπει να φυγει...Συβαγωνιστες το ΜΩΡΟ!!!!

Την κανω για Σολωμου 59, οπου καταθετω σε Αμαντα...Αναθεμα αν ξερει απο μασαζ...αλλα η γυναικα ειναι δυναμη!!!!Εχασα το φως μου!!!!Σιγουρα θα το ξαναεπισκεφθω....

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
file silent  για σου  κανεις λαθος αν παρακολουθης  τα θρεντ  και συγκεκριμενα  τα μασατζιδικα που μαμας  εχθες εγραψα  για το μαρουσι  διαβασετο και θα καταλαβης τη γινεται εκει.

Για να μην γαμαω το αλλο thread γαμαω αυτο!! Για Μαρουσι που εγινε η μαζευτικη ΜΑΛΛΟΝ για Θησεως 27 προκειται!!  Εδω ομως βλεπω μια ασυνεχεια αστυνομικου ρεπορταζ κι καταθεσεων χρηστων!! Ολοι που πηγαν εκει στα ΔΕΝ το ειχαν, για "κρυφο οικο ανοχης" μιλαν τα μεσα. Τελικα τι γινοταν??? Απο την αλλη σε αναλογη τσιμπητικη στην Κηφισια παλι για "κρυφο οικο ανοχης" μιλουσαν τα μεσα και οι επισκεπτες ουτε φραπεδακι δεν κεραστηκαν ασε που σημερα  αγγελιες για το θεραπευτικο οικο βλέπω κανονικα!! 

Ασχετο αλλα στον Αντ1 βγηκε και (ο υπαλληλος του Βωβου) Δημαρχος Αμαρουσιου αλλα αντι να μιλησει για το δικο του μπουρδελο που καταντησε το δημο μιλησε για αλλα μπουρδελα κα λαλακιες περι βιντεοσκοπήσεων!!! Ααα ρε Αντ1 αντι να καθεσαι στην πλατεια με τον Δημαρχο καντον μια βολτα να δει τα ξενοικιαστα μαγαζια να δει σε τι χαλι εφερε τον Δημο!!

OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
παρακαλω μη χρησιμοποιειται τα λινκ για το κλαμπ.
θα βγει καινουριο συντομα , ωστε οποιος θελει να χρησιμοποιει αυτο.
ευχαριστω

OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
καλημερα φιλε.
σε διαβεβαιω , αν διαβασες το τοπικ απο την αρχη, δεν το γαμας...
οι αγγελιες δε θα φυγουν , εφοσον ειναι πληρωμενες.
οι ειδησεις ανεφεραν οτι προκειται για το συγκεκριμενο?
  Για να μην γαμαω το αλλο thread γαμαω αυτο!! Για Μαρουσι που εγινε η μαζευτικη ΜΑΛΛΟΝ για Θησεως 27 προκειται!!  Εδω ομως βλεπω μια ασυνεχεια αστυνομικου ρεπορταζ κι καταθεσεων χρηστων!! Ολοι που πηγαν εκει στα ΔΕΝ το ειχαν, για "κρυφο οικο ανοχης" μιλαν τα μεσα. Τελικα τι γινοταν??? Απο την αλλη σε αναλογη τσιμπητικη στην Κηφισια παλι για "κρυφο οικο ανοχης" μιλουσαν τα μεσα και οι επισκεπτες ουτε φραπεδακι δεν κεραστηκαν ασε που σημερα  αγγελιες για το θεραπευτικο οικο βλέπω κανονικα!! 

Ασχετο αλλα στον Αντ1 βγηκε και (ο υπαλληλος του Βωβου) Δημαρχος Αμαρουσιου αλλα αντι να μιλησει για το δικο του μπουρδελο που καταντησε το δημο μιλησε για αλλα μπουρδελα κα λαλακιες περι βιντεοσκοπήσεων!!! Ααα ρε Αντ1 αντι να καθεσαι στην πλατεια με τον Δημαρχο καντον μια βολτα να δει τα ξενοικιαστα μαγαζια να δει σε τι χαλι εφερε τον Δημο!!

OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
και τι με νοιαζει εμενα? :birdman:
σου ειπα οτι θα τις βρεις καπου?
ή σε βαρεσε η ζεστη αποτομα?
φιλαρακο φοβερο λινκ αλλα να σε φοβησω τετοιες καμερες βρηκαν και στο μαρουσι!! :birdman:

OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
βραβειο ενημερωσης στον ενα και μοναδικο Βασο, για το παρακατω μνμα.

καποιος ειχε παει προσφατα και ειχε γραψει για την ευα,οτι ειναι μουναρα κλπ....μιλαμε το γουστο μας εχει πεσει παρα πολυ,μα παρα πολυ σας λεω,μια νταρντανα με πατσαδες ειναι και την ειπε ο συναγωνιστης μουναρα αν δεν απατωμαι!Προσοχη,να ειμαστε ακριβεις στις πληροφοριες και ενημερωσεις για να αποφευγουμε ολοι τις μπαζοκαταστασεις...και για να κανω την αρχη θα ελεγα οτι αυτη τη περιοδο τα τοπ μασαζοκοριτσα απο εμφανιση ειναι 1) η πατριτσια του μελινοσπιτου 2) η νανσυ της θησεως του αμαρουσιου 3) η αντζελινα του σολωμου 54 4) η δεσποινα του μελινοσπιτου 5)η χαρα απο θησεως μαρουσι 6)η μαρσουλα στη στουρναρη 7)η αλεξανδρα στην ωρημου 8) η φαιη της ωρημου 9) η ειρηνουλα της αχιλλεως στο π.φαληρο 10) η ερικα της ξενοπουλου(ερικα την ελεγαν στη ματζαγριωτακη που εργαζοταν προ τετραμηνου-πενταμηνου)11) η ολγα της θησεως 31 καλλιθεα,12) η ζανα της φραντζη 4 και καποιες ακομη στη θησεως στο μαρουσι,στην ωρημου στο κεντρο και καποιες ακομη στα μασατζιδικα της ανδρονικου,φρατζη 4(οχι καλες υπηρεσιες ομως),καλλιροης 48(όχι καλες υπηρεσιες ομως),καλλιροης 85(ψιλοξεπετα) κλπ....αυτα σε πρωτη φαση,θα επανελθω οταν κανω νεο γυρο σκαουτινγκ!

OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
θα απαντησω για εμενα,
απο οτι βλεπεις αξιολογω τα καλυτερα ποστ.
αυτη τη στιγμη εχω οντως κατι αλλο να κανω,
γι αυτο και η συντομη απαντηση.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Ο vasos δεν έχει πάει ούτε στα μισά μαγαζά από αυτά που λέει.

Εσύ δίνεις βραβεία γιατί δεν έχεις τι να κάνεις.
δειξε λιγο σεβασμο νιουφη σε μελη τα οποια ειναι συμπαθη σε ολους και με μεγαλη προσφορα στο site

OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
επανηλθα.
θα μας συστησεις καποιες θεραπευτριες φιλε argipop?

OP
OP
I

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
καλα λοιπον , αν εχεις ανεση χρονου συστησε μας οχι 12αδα που εκανε ο βασος,
αλλα πεντε καλες θεραπευτριες.
οχι απαραιτητα τωρα , οποτε θες.
εισαι ευπροσδεκτος . :)
Ποιος νομίζεις οτι νομίζει ότι με κρατάει;

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
στουρναρη 63, μαρνης 28,σολωμου 59, σολωμου 54, σολωμου 54, σολωμου 54, φωκιωνος νεγρη,   πατησιων 175, πατησιων 95,  γ.σεπτεμβριου 25,  γ.σεπτεμβριου 54,  φερων 19, χευδεν, γαλατσιου 1, φρατζη 4, καλλιροης 48, καλλιροης 85, θησεως 31, θησεως 79, θησεως 142, πατριαρχου ιωακειμ, δημοκριτου, μαντζαγριωτακη, αγ.μελετιου 70, βείκου 48, ικαριας (περιστερι), ευηνου και σινωπης, μιχαλακοπουλου και σινωπης 29, μιχαλακοπουλου 99, μιχαλακοπουλου 175, λ.αθηνων & γ.παπανδρεου, συγγρου 12, συγγρου 79, πατησιων 112, ομυρου (ν.σμυρνη), αχιλεως, ηρωων πολυτεχνειου 85, καρα'ί'σκου, ιουλιανου 51, φιλωνος, λαζαρακη 40, μεταξα 18, κωνστ.παλαιολογου, δεριγνυ 14 & πατησιων, απολλωνος 1, λεκκα (OASIS), ηπειρου 22 & γ.σεπτεμβριου, ανδρονικου, κηφησιας 12, κηφησιας 18, κηφησιας 92, θυατειρων, στεφ. κουμανουδη, και λοιπά.

Σου φτάνουν ή μήπως θέλεις και άλλα;

τί μονο αυτά ξερεις? :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom