You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Φίλοι του μασάζ» club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 360
- Εμφανίσεις 57K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
τσικουλατα..
μιλκο ή ψημενη?
τσικουλατα..
ΕΘΝΙΚΟΣ STAR!!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
με παγωτο
γουαου!
με παγωτο
βραβειο ενημερωσης για δευτερη συνεχη εβδομαδα στο ZeroTolerance
Λοιπόν μάγκες.
Χθεσινό και προχθεσινό πέρασμα απο τα παρακάτω καταστήματα μαλάξεων:
Κηφισίας 12 Αμπελόκηποι (Οmega studio), μονο το ΜΑρινάκι.
Κηφισίας 18 Αμπελόκηποι, 1ος οροφος. Πολύ καλός χώρος, μεγάλος καθαρός, ευγενάστατη υποδοχή.
Πηρε το μάτι μου μια πιτσιρίκα (Αλεξάνδρα) με τεραστια βυζιά, μαλλον φυσικά αλλά ηταν λιγο χοντρουλα και δεν την τιμησα. Κατα τα αλλά μεγαλοκοπέλες. Αππο αυτες επέλεξα την Ρένα.
Ρωσιδάρα αριστοκρατικό μιλφ , πολύ καλό μασάζ και περιποιηση!
Μετά κατηφόρισα προς κέντρο. Στην Κομανούδη βαράγανε μυγες. Ειδα 2 καλά μιλφ.
Την "Χριστίνα" που παλαιότερα δουλευε στην Σινώπης σαν Μαρια και ακόμα παλιοτερα σττην Σκρά...Δοκιμασμένο και καλό μιλφ που τα άνει ΟΛΑ (και κώλο).Επίσης ειδα ένα ψηλο πολύ καλό μιλφ άλογο, Μαρία νομίζω πως την λέγανε. Ειχε όμως υφάκι και έφαγε άκυρο...
Επόμενη στάση Κύριλου Λουκάρεως 41 στου Γκυζι.
Φουλ και εκει το μαγαζί, αλλά απαραδεκτα granny τεμάχια και μόνο.
Μετά Μάρνης 28, παλι το ίδιο roster. Μόνο η Μαγια αξίζει.
Επόμενη στάση Μονής Προδρόμου 6 και Αριστοτέλους στον 2ο οροφο.
Πάλι μιλφ τεμάχια και μόνο.αδιάφορα.
Επόμενη στάση Πατησίων 95. Και εκει τα ίδια (Αντζελα, Σάρα κτλ, τίποτα νέο)
Η Σάρα ειναι πολύ ωράια μαυρούλα πάντως!
Στην συνέχεια Πατησίων 131 και εκει μια απο τα ίδια. Οι γνωστες Αλβανέζες ξεπέτες.
Μακριά απο αυτο το μαγαζί παιδιά, αν και η κυρια στην υποδοχή ειναι ευγενέστστη.
Τέλος Φωκίωνος Νέγρη 11 τελικό περασμα: πάλι τα ιδια!
Αυτο το μαγαζί έχει ξεχασει τι θα πει ανανεωση! Κορινα, Ευα, Ινκα, Λαουρα, Παολα.
Ολες πολυ καλές αλλά τόσα χρόνια τις βαρεθήκαμε!
www.ciarlatano.it/pm/images/uploads/poshkitten_1902.jpg] [/url]
Λοιπόν μάγκες.
Χθεσινό και προχθεσινό πέρασμα απο τα παρακάτω καταστήματα μαλάξεων:
Κηφισίας 12 Αμπελόκηποι (Οmega studio), μονο το ΜΑρινάκι.
Κηφισίας 18 Αμπελόκηποι, 1ος οροφος. Πολύ καλός χώρος, μεγάλος καθαρός, ευγενάστατη υποδοχή.
Πηρε το μάτι μου μια πιτσιρίκα (Αλεξάνδρα) με τεραστια βυζιά, μαλλον φυσικά αλλά ηταν λιγο χοντρουλα και δεν την τιμησα. Κατα τα αλλά μεγαλοκοπέλες. Αππο αυτες επέλεξα την Ρένα.
Ρωσιδάρα αριστοκρατικό μιλφ , πολύ καλό μασάζ και περιποιηση!
Μετά κατηφόρισα προς κέντρο. Στην Κομανούδη βαράγανε μυγες. Ειδα 2 καλά μιλφ.
Την "Χριστίνα" που παλαιότερα δουλευε στην Σινώπης σαν Μαρια και ακόμα παλιοτερα σττην Σκρά...Δοκιμασμένο και καλό μιλφ που τα άνει ΟΛΑ (και κώλο).Επίσης ειδα ένα ψηλο πολύ καλό μιλφ άλογο, Μαρία νομίζω πως την λέγανε. Ειχε όμως υφάκι και έφαγε άκυρο...
Επόμενη στάση Κύριλου Λουκάρεως 41 στου Γκυζι.
Φουλ και εκει το μαγαζί, αλλά απαραδεκτα granny τεμάχια και μόνο.
Μετά Μάρνης 28, παλι το ίδιο roster. Μόνο η Μαγια αξίζει.
Επόμενη στάση Μονής Προδρόμου 6 και Αριστοτέλους στον 2ο οροφο.
Πάλι μιλφ τεμάχια και μόνο.αδιάφορα.
Επόμενη στάση Πατησίων 95. Και εκει τα ίδια (Αντζελα, Σάρα κτλ, τίποτα νέο)
Η Σάρα ειναι πολύ ωράια μαυρούλα πάντως!
Στην συνέχεια Πατησίων 131 και εκει μια απο τα ίδια. Οι γνωστες Αλβανέζες ξεπέτες.
Μακριά απο αυτο το μαγαζί παιδιά, αν και η κυρια στην υποδοχή ειναι ευγενέστστη.
Τέλος Φωκίωνος Νέγρη 11 τελικό περασμα: πάλι τα ιδια!
Αυτο το μαγαζί έχει ξεχασει τι θα πει ανανεωση! Κορινα, Ευα, Ινκα, Λαουρα, Παολα.
Ολες πολυ καλές αλλά τόσα χρόνια τις βαρεθήκαμε!
www.ciarlatano.it/pm/images/uploads/poshkitten_1902.jpg] [/url]
στη βιομηχανια πορνο ;)
η ανωτερο κορασιδα που εργαζεται??
πολυ ομορφο το ποστ του μ.α.η.μ.
θυμισε παλιες - καλες εποχες.
μπραβο!
λεπον
καταρχας θα αναφερω για τους λατρεις των διμετρων οτι στην [size=12pt]ΣΟΛΩΜΟΥ 59[/size] υπαρχει ενα διμετρο ωραιο εαν θυμουμαι καλα ονοματι [size=12pt]ΑΜΑΝΤΑ[/size]...η οποια εμφανιστηκε με ρομπιτσα κ πεδιλακι πολυ ανωμαλο (θου κυριε)δεν δοκιμασα καθως η μυρωδια της μου απεπνεε ξεπετιλα αλλα μπορει να κανω κ λαθος....επισης στην [size=12pt]ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 63[/size] εθεαθη ενα διμετρο επισης αλλα λιγο αγγουρο εμενα προσωπικα δεν με ξετρελανε αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπις...
σημειωση--->η μαρσυ μαλλον εχει κλαταρει μιας κ το λετε γιατι ητο απουσα
τελικα διαλεξα την [size=14pt]ΕΛΕΝΗ[/size] στην στουρναρη για την οποια εχουμε
ΕΜΦΑΝΙΣΗ---->ειναι μελαχρινη,σχιστοματα(οχι κινεζα) γεωργιανη κατα δηλωση της,πολυ ωραια χαρακτηριστικα εαν κ εχει αρκετα κιλα παραπανω,εμφανιστικε με ψιλοτακουνο πεδιλο κ φορεματακι μαυρο...αυτα
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ--->εαν κ ειναι η πρωτη φορα που την δοκιμασα καναμε μαζι κ αρκετο παιχνιδι μεσα στην ντουζιερα μου αναψε κ κερακια,πολυ ωραια κινηση απο μερους της,εν συνεχεια κανα 5λεπτο μασαζακι,κ στην συνεχεια εβγαλα την μικρη μου την σχαριτσα για να ψησουμε την πολυποθητη μπριζολιτσα...η αληθεια ειναι οτι εχει τα φοντα να την ψεκασεις απο την καλαμωτη φραπεδια καθως εχει μαθει αρκετα κολπακια κ τεχνοτροπιες για να σε ξεκανει στο δευτερολεπτο εαν θελει....παρολα αυτα την αντεξα την καλαμωτη κ δεν λυγισα....να τονισω επισης το εντονο σκαρπελιασμα καρουμπαλων που να σας πω την αμαρτια μου ακομα αισθανομαι το σκαρπελο της(γλωσσα της)στην συνεχεια εβαλα στην σχαρα την μπριζολα οπου κ αρχισε το ψησιμο αλλα δυστηχως μονο δυο φορες την γυρισαμε οποτε ψεκασα με λεμονακι να την φαω γιατι μαλλον δεν κρατιομουνα ο παπαρας...να τονισω επισης την διαθεση της να ψεκασει κ εκεινη αλλα απο οτι φανηκε δεν ητο της μοιρας μας γραφτο...
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ--->καλη επιλογη η ελενιτσα σαν εμπερια τουλαχιστον,κατ εμε δεν ειναι κ για πολλες φορες,αλλα εαν δεν εχετε προβλημα περι κιλων τοτε βουυυυρ στην μπριζολα....
τα συμπερασματα για τα μαγαζια των 70 ευρων τα εχω βγαλει κ εχω καληφθει απο αυτες που ηθελα...τωρα θα ανοιξω τα φτερα μου στα 80αρια με πρωτους στοχους
1)ζανα σολωμου 54
2)ηρα 3ης σεπτεμβριου 54
ας ελπισουμε οτι κ εκει θα φανουν απλοχερες οι μασαζοκορασιδες κ δεν θα εχουμε τιποτα αρνησεις στο ψησιμο απο την πρωτη φορα γιατι θα τους φερω την σχαρα στο δοξα πατρι
ευλογησον
θυμισε παλιες - καλες εποχες.
μπραβο!
λεπον
καταρχας θα αναφερω για τους λατρεις των διμετρων οτι στην [size=12pt]ΣΟΛΩΜΟΥ 59[/size] υπαρχει ενα διμετρο ωραιο εαν θυμουμαι καλα ονοματι [size=12pt]ΑΜΑΝΤΑ[/size]...η οποια εμφανιστηκε με ρομπιτσα κ πεδιλακι πολυ ανωμαλο (θου κυριε)δεν δοκιμασα καθως η μυρωδια της μου απεπνεε ξεπετιλα αλλα μπορει να κανω κ λαθος....επισης στην [size=12pt]ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ 63[/size] εθεαθη ενα διμετρο επισης αλλα λιγο αγγουρο εμενα προσωπικα δεν με ξετρελανε αλλα περι ορεξεως κολοκυθοπις...
σημειωση--->η μαρσυ μαλλον εχει κλαταρει μιας κ το λετε γιατι ητο απουσα
τελικα διαλεξα την [size=14pt]ΕΛΕΝΗ[/size] στην στουρναρη για την οποια εχουμε
ΕΜΦΑΝΙΣΗ---->ειναι μελαχρινη,σχιστοματα(οχι κινεζα) γεωργιανη κατα δηλωση της,πολυ ωραια χαρακτηριστικα εαν κ εχει αρκετα κιλα παραπανω,εμφανιστικε με ψιλοτακουνο πεδιλο κ φορεματακι μαυρο...αυτα
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ--->εαν κ ειναι η πρωτη φορα που την δοκιμασα καναμε μαζι κ αρκετο παιχνιδι μεσα στην ντουζιερα μου αναψε κ κερακια,πολυ ωραια κινηση απο μερους της,εν συνεχεια κανα 5λεπτο μασαζακι,κ στην συνεχεια εβγαλα την μικρη μου την σχαριτσα για να ψησουμε την πολυποθητη μπριζολιτσα...η αληθεια ειναι οτι εχει τα φοντα να την ψεκασεις απο την καλαμωτη φραπεδια καθως εχει μαθει αρκετα κολπακια κ τεχνοτροπιες για να σε ξεκανει στο δευτερολεπτο εαν θελει....παρολα αυτα την αντεξα την καλαμωτη κ δεν λυγισα....να τονισω επισης το εντονο σκαρπελιασμα καρουμπαλων που να σας πω την αμαρτια μου ακομα αισθανομαι το σκαρπελο της(γλωσσα της)στην συνεχεια εβαλα στην σχαρα την μπριζολα οπου κ αρχισε το ψησιμο αλλα δυστηχως μονο δυο φορες την γυρισαμε οποτε ψεκασα με λεμονακι να την φαω γιατι μαλλον δεν κρατιομουνα ο παπαρας...να τονισω επισης την διαθεση της να ψεκασει κ εκεινη αλλα απο οτι φανηκε δεν ητο της μοιρας μας γραφτο...
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ--->καλη επιλογη η ελενιτσα σαν εμπερια τουλαχιστον,κατ εμε δεν ειναι κ για πολλες φορες,αλλα εαν δεν εχετε προβλημα περι κιλων τοτε βουυυυρ στην μπριζολα....
τα συμπερασματα για τα μαγαζια των 70 ευρων τα εχω βγαλει κ εχω καληφθει απο αυτες που ηθελα...τωρα θα ανοιξω τα φτερα μου στα 80αρια με πρωτους στοχους
1)ζανα σολωμου 54
2)ηρα 3ης σεπτεμβριου 54
ας ελπισουμε οτι κ εκει θα φανουν απλοχερες οι μασαζοκορασιδες κ δεν θα εχουμε τιποτα αρνησεις στο ψησιμο απο την πρωτη φορα γιατι θα τους φερω την σχαρα στο δοξα πατρι
ευλογησον
Επισκέπτης
τι κερδιζω?
[size=6pt]θα με κερασεις μια ζανα[/size]
κερδιζεις ενα πλουσιο δωρο !
[size=7pt]απο τα 3 το μακρυ[/size]
τι κερδιζω?
Επισκέπτης
κερδιζεις ενα πλουσιο δωρο !
δεν το θελω το δωρο σου κρατα το εσυ
πως τη βλεπεις την εθνικη σημερα? ;) ;)
θες μια εκδρομη στα Μελισσια?
[size=7pt]να δουμε ποιος θα το "πιασει"[/size]
[size=7pt]να δουμε ποιος θα το "πιασει"[/size]
Επισκέπτης
πως τη βλεπεις την εθνικη σημερα? ;) ;)
θα τους παμε πιπα-κωλο
[size=4pt](ασε βασικα μπουλο βλεπω να τρωμε γενικως στο euro)[/size]
Επισκέπτης
θες μια εκδρομη στα Μελισσια?
μου κανεις πλακα φανταζομαι? αυτο ειναι το ονειρο μου...εκδρομη στα μελλισια
Επισκέπτης
φορμιτάμπλ τι θα πει?
ειναι αλμπανικη διαλεκτος καγκουρεων για να χαρακτηρισουν την εξοδο στην παραλιακη με φορμες κ κουκουλες