You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
«Φίλοι του μασάζ» club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Iblis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 360
- Εμφανίσεις 57K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ετοιμασα ενα χαρτη με τα περρισοτερα μασαζ της Αθηνας,
τον οποιο μπορειτε να δειτε στο παρακατω λινκ
Για σας συναγωνιστές,
Παλιά σε μια ιστοσελίδα (ευταξίας νομίζω)είχε ανβάσει αγγελία μια εύσωμη ασιάτισα που έκανε μασάζ με αιθέρια έλαια , μπάνια , κρυστάλλους , όπου " συμμετείχε".Αν και είχα γράψει δεν απάντησε .Ξέρει κανείς τίποτα; Όπως και ασιατικές καταστάσεις γενικότερα (το χαβά του αυτός).
Παλιά σε μια ιστοσελίδα (ευταξίας νομίζω)είχε ανβάσει αγγελία μια εύσωμη ασιάτισα που έκανε μασάζ με αιθέρια έλαια , μπάνια , κρυστάλλους , όπου " συμμετείχε".Αν και είχα γράψει δεν απάντησε .Ξέρει κανείς τίποτα; Όπως και ασιατικές καταστάσεις γενικότερα (το χαβά του αυτός).
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
ετοιμασα ενα χαρτη με τα περρισοτερα μασαζ της Αθηνας,
Συγνώμη αλλά μου φαίνεται λάθος το link στο χαρτη για την Ξενοπούλου. Στο Ηράκλειο μάλλον δεν έχει μασαζ!!!
που ειναι αυτη η Ξενοπουλου?Συγνώμη αλλά μου φαίνεται λάθος το link στο χαρτη για την Ξενοπούλου. Στο Ηράκλειο μάλλον δεν έχει μασαζ!!!
Νομιζω συνορα Ηρακλειο-Μαρουσι,
αν εκλεισε απλα να το αφαιρεσω...
α χα καλα θα το διορθωσω καποια στιγμηIbli, Ν. Ψυχικό είναι
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
α χα καλα θα το διορθωσω καποια στιγμη
Παντως υπάρχει Ξενοπούλου και στο Παλαιό Ηράκλειο κοντά στο κτήμα FIX. Απλά μασάζ δεν έχει!!
καλως τον!ακομα ενας φιλος προσθεθηκε στο συγκεκριμενο για να μαθει και να δοσει οποιες πληροφωριες
Εγκαινιαζουμε μια νεα ενοτητα στα πλαισια των φιλων του μασαζ club.
Γραψτε μια ιστορια , φανταστικη ή πραγματικη, που να αφορα το σπορ του μασαζ.
η καλυτερη ιστορια θα κερδισει το χρυσο λαδομπουκαλο, προσφορα της Αρχιεπισκοπης.
Γραψτε μια ιστορια , φανταστικη ή πραγματικη, που να αφορα το σπορ του μασαζ.
η καλυτερη ιστορια θα κερδισει το χρυσο λαδομπουκαλο, προσφορα της Αρχιεπισκοπης.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
[size=12pt]το μασαζ ενα βημα πιο περα..[/size]
''80χρονοι μασέρ από τα Φάρσαλα στη Θράκη''
Την τέχνη του μασάζ φαίνεται ότι εμπιστεύονται αρκετοί ασθενείς για να ανακουφιστούν από τους χρόνιους πόνους. Κάποιοι Θρακιώτες καλούν ακόμη κι από τα Φάρσαλα πρακτικούς του μασάζ πιστεύοντας ότι οι μαλάξεις των χεριών των δύο αδελφών από την περιοχή της Λάρισας κάνουν θαύματα.
Έτσι πριν από λίγες ημέρες κλήθηκαν στην Ξάνθη ο κ. Θεόδωρος και ο κ. Γιάννης για να απαλύνουν τον πόνο στην πλάτη ενός ασθενή από την Ξάνθη. Τι κι αν η ηλικία τους είναι πάνω από τα 80 έτη. Με όπλο την θετική ενέργεια των χεριών και το ζεστό ελαιόλαδο ανακουφίζουν τους πόνους σε όλο το σώμα.
Από τα μάτια καταλαβαίνει ο κ. Θεόδωρος που πονάει ο ασθενής. Εξάλλου έχουν περάσει από τα χέρια του πολλοί και η φήμη του έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδος. «Το μασάζ πονάει» διευκρινίζει, «τρίβουμε όλο το σώμα εκτός από την κοιλιά, για μία ώρα. Αλλά όταν ο ασθενής σηκώνεται επάνω αισθάνεται ανακουφισμένος. Χαλαρώνουμε το νευρικό σύστημα, το μυϊκό και το κυκλοφορικό και διαλύουμε το λίπος από τους μυς». Ακόμη και μασάζ στο στήθος κάνουν τα δύο αδέλφια και μάλιστα υποστηρίζουν ότι παρασκευάζουν ειδική κρέμα από βότανα που μαζεύουν οι ίδιοι.
Όχι, δεν είναι γιατροί ούτε και οι ίδιοι υποστηρίζουν κάτι τέτοιο. Από τα παλιά χρόνια όμως, τότε που οι ιατροί σπάνιζαν στην ελληνική ύπαιθρο, τα δύο αδέρφια ακολουθώντας την τέχνη που έμαθαν από τη γιαγιά τους έγιναν κατά κάποιο τρόπο οι «θεραπευτές» του χωριού. Τότε που η μαία εκτελούσε ακόμη χρέη γυναικολόγου και που ο κάθε πρακτικός ιατρός – βοτανολόγος (ή «αλμπάνης») βοηθούσε τους φτωχούς συγχωριανούς με τις γνώσεις που διέθετε.
Από τότε μέχρι σήμερα έχουν περάσει πολλές δεκαετίες και σύμφωνα με τον κύριο Θόδωρο αμέτρητοι άνθρωποι πέρασαν από τα χέρια του. Άνθρωποι που τον γνώρισαν από δημοσιεύματα σε εφημερίδες και περιοδικά αλλά και στην τηλεόραση και τον επισκέφθηκαν από την Ελλάδα και το εξωτερικό για να αναζητήσουν μια κάποια λύση στο πρόβλημά τους. Τι βρήκαν; Ο ίδιος είναι κατηγορηματικός πως κανείς ποτέ δε μένει απογοητευμένος από τα χέρια του.
πηγή
''80χρονοι μασέρ από τα Φάρσαλα στη Θράκη''
Την τέχνη του μασάζ φαίνεται ότι εμπιστεύονται αρκετοί ασθενείς για να ανακουφιστούν από τους χρόνιους πόνους. Κάποιοι Θρακιώτες καλούν ακόμη κι από τα Φάρσαλα πρακτικούς του μασάζ πιστεύοντας ότι οι μαλάξεις των χεριών των δύο αδελφών από την περιοχή της Λάρισας κάνουν θαύματα.
Έτσι πριν από λίγες ημέρες κλήθηκαν στην Ξάνθη ο κ. Θεόδωρος και ο κ. Γιάννης για να απαλύνουν τον πόνο στην πλάτη ενός ασθενή από την Ξάνθη. Τι κι αν η ηλικία τους είναι πάνω από τα 80 έτη. Με όπλο την θετική ενέργεια των χεριών και το ζεστό ελαιόλαδο ανακουφίζουν τους πόνους σε όλο το σώμα.
Από τα μάτια καταλαβαίνει ο κ. Θεόδωρος που πονάει ο ασθενής. Εξάλλου έχουν περάσει από τα χέρια του πολλοί και η φήμη του έχει ξεπεράσει τα σύνορα της Ελλάδος. «Το μασάζ πονάει» διευκρινίζει, «τρίβουμε όλο το σώμα εκτός από την κοιλιά, για μία ώρα. Αλλά όταν ο ασθενής σηκώνεται επάνω αισθάνεται ανακουφισμένος. Χαλαρώνουμε το νευρικό σύστημα, το μυϊκό και το κυκλοφορικό και διαλύουμε το λίπος από τους μυς». Ακόμη και μασάζ στο στήθος κάνουν τα δύο αδέλφια και μάλιστα υποστηρίζουν ότι παρασκευάζουν ειδική κρέμα από βότανα που μαζεύουν οι ίδιοι.
Όχι, δεν είναι γιατροί ούτε και οι ίδιοι υποστηρίζουν κάτι τέτοιο. Από τα παλιά χρόνια όμως, τότε που οι ιατροί σπάνιζαν στην ελληνική ύπαιθρο, τα δύο αδέρφια ακολουθώντας την τέχνη που έμαθαν από τη γιαγιά τους έγιναν κατά κάποιο τρόπο οι «θεραπευτές» του χωριού. Τότε που η μαία εκτελούσε ακόμη χρέη γυναικολόγου και που ο κάθε πρακτικός ιατρός – βοτανολόγος (ή «αλμπάνης») βοηθούσε τους φτωχούς συγχωριανούς με τις γνώσεις που διέθετε.
Από τότε μέχρι σήμερα έχουν περάσει πολλές δεκαετίες και σύμφωνα με τον κύριο Θόδωρο αμέτρητοι άνθρωποι πέρασαν από τα χέρια του. Άνθρωποι που τον γνώρισαν από δημοσιεύματα σε εφημερίδες και περιοδικά αλλά και στην τηλεόραση και τον επισκέφθηκαν από την Ελλάδα και το εξωτερικό για να αναζητήσουν μια κάποια λύση στο πρόβλημά τους. Τι βρήκαν; Ο ίδιος είναι κατηγορηματικός πως κανείς ποτέ δε μένει απογοητευμένος από τα χέρια του.
πηγή
Συνημμένα
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
μια μερα πηγα καυλωμενος εντυπωσιακα στο μασατζιδικο του στρατηλατη μαρκου αυγουστιου σαρκουδηνου στη συνοικια νεος κοσμος της φλωρεντιας.Εκει μου ανοιξε την πορτα η καυλόγρια με τα κόκκινα ματομπούκαλα που την αποκαλούσαν iereia saluteia(κατι σαν την αγελαδα στην ινδια).Με βαζει μεσα,μου λεει να βγαλω τις παντοφλες μου(εμενα διπλα ακριβως,πού όρεξη για παπούτσια?) και μου δινει μια βρωμικη πετσετα για να κανω μπανιο.Της λέω"τί πετσέτα είναι αυτή?κοχλάζει η μπίχλα και οι μύκητες κάνουν πάρτυ στο κορμί μου"...Η απάντηση της αποστομωτική..."θελω βριωμάρικα αγορια για να τα λερωνω όσο θέλω και να μην με νοιαζει".Η συνεχεια μετα τα burgers που περιμενουν...
Μια παραξενη συναντηση
Μπαινω κουνιστος και λιγιστος μαζι με το φιλο μου το γατο σε γνψστο ιδρυμα του κεντρου. Τι να δουμε?
Ολες οι μασεζ ηταν ντυμενες μαζορετες της ΑΕΚ...
Ο γατος εμεινε και τις κοιταζε , εγω πηρα δυο απο το χερι και προσωρησα στα ενδοτερα.
Μου εβγαλαν τα ρουχα ,και αφου μου εκαναν μπανιο, με ξαπλωσαν στο διπλο μασαζοκρεβατο, το οποιο ηταν αφρατο σαν κωλαρακι νεαρης μαθητριας.
Αρχισαν και οι δυο μαζι να με τριβουν με λαδι , ενω απο το διπλανο δωματιο ακουγα το γατο να τραγουδα τον υμνο της ΑΕΚ...
Ξαφνικα , η πορτα ανοιξε και τι να δω?
Ο παπα-Γιωργης!
-Τι θες εδω μωρη λινατσα, δε βαρεθηκες να παραμυθιαζεις τον κοσμο με τις θρησκειες?
-Ισα μωρη μπετουγια, περασα για το ευχελαιο.
-Αν ειναι ετσι αλλαζει το πραγμα, ειπα ,
και του κολλησα ενα 50ευρω στο κουτελο, μηπως φιλοτιμηθει και φυγει.
-Αντε , σε καλη μερια! Τραβα και διπλα , ειναι ο γατος.
-Την ευλογια μου, ψελισε , εχωντας καρφωμενα τα ματια του στα τεμαχια...
Μπαινω κουνιστος και λιγιστος μαζι με το φιλο μου το γατο σε γνψστο ιδρυμα του κεντρου. Τι να δουμε?
Ολες οι μασεζ ηταν ντυμενες μαζορετες της ΑΕΚ...
Ο γατος εμεινε και τις κοιταζε , εγω πηρα δυο απο το χερι και προσωρησα στα ενδοτερα.
Μου εβγαλαν τα ρουχα ,και αφου μου εκαναν μπανιο, με ξαπλωσαν στο διπλο μασαζοκρεβατο, το οποιο ηταν αφρατο σαν κωλαρακι νεαρης μαθητριας.
Αρχισαν και οι δυο μαζι να με τριβουν με λαδι , ενω απο το διπλανο δωματιο ακουγα το γατο να τραγουδα τον υμνο της ΑΕΚ...
Ξαφνικα , η πορτα ανοιξε και τι να δω?
Ο παπα-Γιωργης!
-Τι θες εδω μωρη λινατσα, δε βαρεθηκες να παραμυθιαζεις τον κοσμο με τις θρησκειες?
-Ισα μωρη μπετουγια, περασα για το ευχελαιο.
-Αν ειναι ετσι αλλαζει το πραγμα, ειπα ,
και του κολλησα ενα 50ευρω στο κουτελο, μηπως φιλοτιμηθει και φυγει.
-Αντε , σε καλη μερια! Τραβα και διπλα , ειναι ο γατος.
-Την ευλογια μου, ψελισε , εχωντας καρφωμενα τα ματια του στα τεμαχια...
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
μια μερα πηγα καυλωμενος εντυπωσιακα στο μασατζιδικο του στρατηλατη μαρκου αυγουστιου σαρκουδηνου στη συνοικια νεος κοσμος της φλωρεντιας.Εκει μου ανοιξε την πορτα η καυλόγρια με τα κόκκινα ματομπούκαλα που την αποκαλούσαν iereia saluteia(κατι σαν την αγελαδα στην ινδια).Με βαζει μεσα,μου λεει να βγαλω τις παντοφλες μου(εμενα διπλα ακριβως,πού όρεξη για παπούτσια?) και μου δινει μια βρωμικη πετσετα για να κανω μπανιο.Της λέω"τί πετσέτα είναι αυτή?κοχλάζει η μπίχλα και οι μύκητες κάνουν πάρτυ στο κορμί μου"...Η απάντηση της αποστομωτική..."θελω βριωμάρικα αγορια για να τα λερωνω όσο θέλω και να μην με νοιαζει".Η συνεχεια μετα τα burgers που περιμενουν...
....μετά το σκούπισμα των αρχιδιών και του πουτσοκεφαλίου με τη βρώμικη και μπιχλερή πετσέτα της σαρκουδηνερί κοκκινόγιαγιας,παίρνω ένα βρώμικο κωλόχαρτο απο τα σκουπίδια και καθαρίζω λίγο τις μασχάλες μου που μύριζαν ροδακινίλα(ειχα παει λαικη πριν και τα χα παρει στις μασχαλες.)Μπαινω μέσα,ξαπλώνω μπρούμυτα και ερχεται ποιός μέσα?....δε πάει το μυαλό σας...ο αντιδήμαρχος κάτω κερασούντας ιωακειμ ροστερακης και μου λεει..σήμερα η ματομπουκαλού εχει τενοντίτιδα,θα σου κάνω εγώ.Απορημένος και γεματος περιεργεια ειπα το οκ αφού κανόνισα για το φραπεδάκι να εισέλθει στο τέλος η κοπελιά απο το κατάστημα απέναντι απο το ζαχαροπλαστείο(ειδατε αμα δεν πανε καλά οι δουλειές?) :o.Ξεκινάει το μασάζ και με λαδώνει παντού εκτός απο το επίμαχο σημείο,τις ρώγες μου δηλ.Με ρωτάει αν θέλω δυνατό μασάζ με λάδι και του λέω "όχι,θέλω πουδρίτσα και χαλαρό μασαζάκι".Οκ μου λεει και προχωράει σε χαιδευτικό μασαζάκι ώσπου ξαφνικά μπαίνει μέσα η irene(αιγύπτια μούσα του ιδρύματος του μάρκου αυγούστιου σαρκουδήνιου) και με ρωτάει αν θέλω double φας με τον αντιδήμαρχο..ενδιαφερον λεω απο μεσα μου ακουγεται και λεω ναι ο μαλακς.Σε 2' μπαινει μέσα και αυτη και αρχιζουν τα χαιδεματα στα ευαισθητα σημεια.Ο αντιδημαρχος να εχει καυλωσει απο τα χαδια,ι αιγυπτια μουσα το ιδιο και εγω να ονειρευομαι κότσια και κοντοσούβλια με τον παπαγιώργη να τα ευλογεί πρίν τη καταποση(η αληθεια ειναι οτι μου βγηκε καπως περιεργα λογω ασχημης φατσας αντιδημαρχου).Ξαφνου μπαινει και η χοντρη απο το ζαχαροπλαστειο για την ολοκληρωση της συνεδριας με ενα μιλφειγ μεγαλο το οποιο προοριζοταν για τον λεγομενο"φραπομιλφειγ".Οντως η χοντρη μου πασαλειβει την βαλανο με το γλυκισμα και αρχιζει να με πασπατεύει ηδονικα ωσπου και ηρθε η ολοκληρωση του δόκτωρα ροστερίδη.Ειχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τη θεία μου τη λίτσα τη μαρουλίτσα η οποία μου έλεγε πόσο ωραία μυρίζει το παστίτσιο που σου έκανα...Ηταν το τέλειο τελείωμα το οποίο μου βγήκε 250 γιουρια(80*80*80*10) όπου 10 είναι η αξία του μιλφέιγ.
Το μεσημέρι εκείνο ολοκληρώθηκε με ενα cum in wall στο wc πολυετούς ξενοδοχείου
Το πώς έφτασα εκει και με ποια ημουν και καυλωσα μη με ρωτάτε.....