Νέα

Φιλοχουντικα εμβατήρια σε Σχολή Ευελπίδων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα petroskonstantinou17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 797
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Το επιχείρημα μου -παρατήρηση καλύτερα- είναι ότι από τη μία μιλάς για νομιμότητα (δείγμα σοβαρού, σύγχρονου κόμματος) και από την άλλη φαίνεσαι έτοιμος να την καταπατήσεις για να μην πάει ο Τσίπρας από το 5 στο 8 τοις εκατό (δείγμα χουντικής νοοτροπίας).

δηλαδη προτεινεις να κανουμε εκλογες, εσυ ο δημοκρατης (απο ανtιθεση σε εμας τους "χουνταιους"), για να ερθουν καποιοι στα πραγματα που δεν ειναι δημοκρατες? AYto στεκει σε λογικη επεξεργασια? εκτος εσυ και εισαι ενα ατομο που προσδιοριζεσαι σαν αριστερος.... εγω παντως δεν θα θυσιασω μια δημοκρατια δυτικου τυπου (οποτε για να την επικαλουμai δεν ειμαι "χουντικος") για να εχουμε στο μελλον κουβα

Επισκέπτης
Τέρη, αν έχεις κι άλλα ονόματα μουνοπανάδων ρίχ'τα να φτιάχνονται οι φάκελοι σιγά σιγά..
Η δε πλακα ειναι οτι στο indymedia ακομη ΔΕΝ εχουν αναρτηθει τα ονοματα τους,και ο τερακος τους δινει στεγνα οπου σταθει και οπου βρεθει.
Σωστα,ξεχασα οτι εισαι ντιπ για ντιπ.

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Η δε πλακα ειναι οτι στο indymedia ακομη ΔΕΝ εχουν αναρτηθει τα ονοματα τους,και ο τερακος τους δινει στεγνα οπου σταθει και οπου βρεθει.Σωστα,ξεχασα οτι εισαι ντιπ για ντιπ.

τα ονοματα εχουν βγει στο zougla.gr...τοσο μαλάκας εισαι που δεν ειδες την 1η σελιδα του ποστ.... :2funny:  :headbang:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Η δε πλακα ειναι οτι στο indymedia ακομη ΔΕΝ εχουν αναρτηθει τα ονοματα τους,και ο τερακος τους δινει στεγνα οπου σταθει και οπου βρεθει.
Τα ονοματα τα εχουν ηδη πει τα μεσα.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Ααααααααααααα, ωραία, ανοίξαμε το θεματάκι βλέπω. Καλώς, για να ρίξω και τα σχετικά μπινελίκια για τη γαμωφάρα των Φαραντάτων. Πέτρο, εσύ από που τους ξέρεις και λες ότι ειναι μια χαρά και μέσα στους αγώνες πάντα? Γιατί εγώ μπορώ να σου πω μερικά παραπάνω περί του πατρός...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

ξέρεις υπάρχουν και μερικοί που αυτό που κάνουν δεν το κάνουν με κουκούλα και αναλαμβ΄νουν τις ευθύνες των πράξεων τους...

Επισκέπτης
τα ονοματα εχουν βγει στο zougla.gr...τοσο μαλάκας εισαι που δεν ειδες την 1η σελιδα του ποστ.... :2funny:  :headbang:
Το ζητημα ειναι γιατι ΕΣΥ διαδιδεις οτι λεει ο ζουγκλας.
Τα ονοματα τα εχουν ηδη πει τα μεσα.
Προσωπικα ημουν στο παρα πεντε να αρχισω τα τηλεφωνηματα,ας ειναι καλα ο τερακος γιατι δεν ανοιγω τον ζουγκλα.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
ξέρεις υπάρχουν και μερικοί που αυτό που κάνουν δεν το κάνουν με κουκούλα και αναλαμβ΄νουν τις ευθύνες των πράξεων τους...

Και μετά λένε ότι ήταν μια αθώα πλάκα μεταξύ συμφοιτητών, εεεε?

Ελληναράδες...

Ψόφο στα μουνόπανα

Επισκέπτης
Ααααααααααααα, ωραία, ανοίξαμε το θεματάκι βλέπω. Καλώς, για να ρίξω και τα σχετικά μπινελίκια για τη γαμωφάρα των Φαραντάτων. Πέτρο, εσύ από που τους ξέρεις και λες ότι ειναι μια χαρά και μέσα στους αγώνες πάντα? Γιατί εγώ μπορώ να σου πω μερικά παραπάνω περί του πατρός...
Για λεγε,για λεγε...και το σκεφτηκα:"για κατσε να λογκαρει ο σκασκοπουστας που ειναι και απο κει χαμου,μπορει να ξερει κατιτις παραπανω".

Επισκέπτης
Μεγαλυτερη κουκουλα απο τη στολη δεν υπαρχει:"δεν φταιω ο ερμος,πηρα διαταγες"κι ετσι.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Για λεγε,για λεγε...και το σκεφτηκα:"για κατσε να λογκαρει ο σκασκοπουστας που ειναι και απο κει χαμου,μπορει να ξερει κατιτις παραπανω".

"Κι ο Φαραντάτος, μου λέει μείνε
μα εγώ του λέω καραβάνι πως δεν είμαι
πως άλλο Ζύγι, δεν προλαβαίνω
και σε υψώματα ξανά δεν ανεβαίνω
Τέρμα η calsberg, τέρμα η ΚΕΟ
τέρμα τα σταγιερ τα τζιπάκια και τα ΡΕΟ
δεν ξαναπίνω χυμό Λανίτης
γιατί τον Αύγουστο θα είμαι πια πολίτης"

για σκέψου...  ;)

OP
OP
petroskonstantinou17
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Το ζητημα ειναι γιατι ΕΣΥ διαδιδεις οτι λεει ο ζουγκλας.Προσωπικα ημουν στο παρα πεντε να αρχισω τα τηλεφωνηματα,ας ειναι καλα ο τερακος γιατι δεν ανοιγω τον ζουγκλα.

κανεις λαθος....το ζουγκλα δεν χρειαζεται διαδοση και εγω σχολιασα το συμβαν και οχι τι λεει ο μακης στο αρθρο του ζουγκλα....

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Μημπως τα υπαρχοντα κομματα που συντηρουν τον παλαιοκομματισμο στην Πατριδα μας, φοβουνται στις εκλογες που θα γινουν σε καποια φαση στο μελλον, τα δυο καινουργια κομματα των αποστρατων στρατιωτικων, που τα γκαλοπ εδειξαν οτι συγκεντρωνουν 1,5-2% στις προτιμησεις του κοσμου!!!...Δεν υπαρχει αλλη εξηγηση...πριν μερικες ημερες αλλαξαν ολες τις κεφαλες των Ε.Δ....τωρα αποδιδουν διαφορα, σε ενα παιδι 22 χρονων(με αριστη μορφωση-παιδεια και αρτια στρατιωτικα προσοντα,που μιλησε σε τελικη αναλυση, για κατι.... που οταν εγινε, αυτο το παιδι ηταν αγεννητο)....και αποριας αξιον για ποιο λογο???...Τελικα ολα τα κομματα..μα ολα τα κομματα...ΔΕΝ ανησυχουν για εξεγερση και χουντικες συμπεριφορες στρατιωτικων!!!!...Ανησυχουν για την εισοδο των δυο αυτων καινουργιων κομματων στην Πολιτικη σκηνη!!Γιατι αν επαληθευτουν τα γκαλοπ στις εκλογες...ακομα και το 2% εχει την σημασια του..ποιοι θα το χασουν!!!...Μην εισαστε χαζοι και κοιτατε την επιφανεια....αλλα να βλεπετε, σε καθε θεμα την ουσια του!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom