gabadoo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Κοτζάμ υπουργάρα μοστράρουνε τα λαοτζίκια ρε.
Αργεί να την πάθεις τη ζημιά??
ειναι και Φειδιππιδης στην τρεχαλα
Κοτζάμ υπουργάρα μοστράρουνε τα λαοτζίκια ρε.
Αργεί να την πάθεις τη ζημιά??
Ναι, αλλά αν η υπουργάρα δει την ελληνική γραφή του Τέρρυ, δε θέλω να σκέφτομαι τί θα συμβεί.
Ρε μαλέα γιατί δε συμπονάς τον τέρη?Ναι, αλλά αν η υπουργάρα δει την ελληνική γραφή του Τέρρυ, δε θέλω να σκέφτομαι τί θα συμβεί.
ειναι και Φειδιππιδης στην τρεχαλα
Είχατε δεν είχατε, αναρχοφασιστοπάρτι το κάνατε το θρεντ του έρμου... άει στα διάλα νυχτιάτικα.
Υ.Γ. Το μπούστη το λαγό....
Εγώ είμαι δηλωμένος φαν του τέρη.
εσυ εισαι και του λαγου
ΥΓ
το μπουστη το λαγο....
χαχαχαχαχαχαχ
Υ.Γ. Το μπούστη το λαγό....
ΥΓ
το μπουστη το λαγο....
Βρε δε γαμιέστε σπουργιτοφονιάδες??
Κάθε μέρα βλέπω τέτοιους.ειμαστε ο εκτελεστικος βραχιονας του κινηματος ρε μαλεα
ΥΓ
μηπως πηρε το ματι σου καναν φτιακα με ενα τζοκευ αναμεσα στα αυτια,μια αδεια
κυνηγιου στην κωλοτσεπη και ενα πρησμενο αρχιδι κατα τα μερη σου????
αααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Κάθε μέρα βλέπω τέτοιους.
Φιλοχουντικα εμβατήρια σε Σχολή Ευελπίδωνwww.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=425576&cid=4]http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=425576&cid=4[/url]
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΟΙ ΦΑΡΑΝΤΑΤΟΙ, ΓΕΝΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
ΤΟ 1982, Ο ΕΥΕΛΠΙΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΦΡΟΝΗΜΑΤΩΝ» ΛΕΓΟΤΑΝ ΠΑΠΑΙΟΡΔΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ!!!
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΗΔΗΞΕ ΤΗΝ ΜΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΣΟΒΙΕΤ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ, ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ… ΤΟΝ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ «ΚΑΤΩ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ»… ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ… ΟΥΤΕ «ΕΞΟΧΙΚΕΣ» ΠΗΓΑΔΕΣ, ΟΥΤΕ «ΕΞΩΧΙΚΑ» ΣΦΑΓΕΙΑ, ΟΥΤΕ… ΒΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΝΙΓΟΥΝΕ.....
Εαν βάλουν τον Φαραντατο τον νεωτερο να βγει στην αναφορά και να τραγουδήσει το "Avanti popolo bandiera rossa", θα πρεπει να υποστει διωξη για τις πολιτικες του αποψεις;
πουθενα.....οποιος θελει στην μπανιερα του μπορει να τραγουδαει οτι θελει....απο ρουβα μεχρι παπαλαμπραινα....αλλα στην σχολη που παιρνει μαλιστα και μισθο ως μαθητης και αυριο θα βγει το κοπροσκυλακι να παιρνει επισης παχυλο μισθο απο τον φορολογουμενο ελληνα πολιτη για να υπηρετει και καλα την πατριδα(αναθεμα και αν θα πολεμησει ποτες και αν θα μπαρουτοκαπνιστει,πιθανως χαρτογιακας θα γινει σε κανα γραφειο) οφειλει να τηρει τον ορκο που εδωσε τουλαχιστον.....Ντάξει ρε μόρτες τι εξάπτεσθε? Να ευφρανθούν ήθελαν τα παιδιά και έκαναν μια ωδή, τραγούδησαν άσμα της εθνοσωτηρίου επαναστάσεως Τραγούδι, χαρά και ευτυχία που είναι το κακό δηλαδής
θα ειναι παρων και ο στυλιανος μαζι με τον βεντουζα τυπεΣτην τελετή αποφοίτησης μύστη
θα ειναι παρων και ο στυλιανος μαζι με τον βεντουζα τυπε
θα ειναι παρων και ο στυλιανος μαζι με τον βεντουζα τυπε