Νέα

Φιλιππινέζες κάνουν πιάτσα στο δημόσιο κήπο της Πάφου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stevegr(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Τα 10€ ξεχαστε τα, δεν παιζουν με την καμια

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16

τι εννοεις????????? δεν σου καθονται με 10 ευρω? αναλογα και τις υπηρεσιες που θελεις..........ενταξει εαν δεν ειναι 10 θα ειναι 20................τσιμπουκι και γαμισι........(φανταζομαι με καποτα)

mr24

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
0
Βασικά όπως έχω ακούσει στην Λευκωσία οι τιμές αρχίζουν από 10 ευρώ για γεροντάκια, τα οποία και τους είναι αρκετό απλά να αγγίξουν ή να χαϊδέψουν απλά τα κορίτσια.

Αυτό φαντάζομαι ίσως να ισχύει και στην Πάφο...

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Βασικά όπως έχω ακούσει στην Λευκωσία οι τιμές αρχίζουν από 10 ευρώ για γεροντάκια, τα οποία και τους είναι αρκετό απλά να αγγίξουν ή να χαϊδέψουν απλά τα κορίτσια.

Αυτό φαντάζομαι ίσως να ισχύει και στην Πάφο...

αυτό ακούγεται πιο νορμάλ... γιατί 10 ευρώ και να σου κάθεται κιόλας ακουγόταν λίγο περίεργα

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
αυτό ακούγεται πιο νορμάλ... γιατί 10 ευρώ και να σου κάθεται κιόλας ακουγόταν λίγο περίεργα

ενταξει ρε παιδια κανενα 20αρικο ή 30αρικο θα ειναι.....................ας παει επιτελους καποιος να μας πει????? :argue:
δεν εχει κανεναν κυπριο το site??????? :hammer:

facesitting19831

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2011
Like
2
Πόντοι
1
Ελα ρε κουμπαρε ειμαι που ΚΥΠΡΟ - ΛΕΜΕΣΟ τζε καθε φτομαδα τζιαμε στον κηπο εν της πουτανας!!!!!!!!!

χα χα . . . (αν κ ειμαι αθηνα για σπουδες, μπορω να σας πω οτι καθε Κυριακη στον γνωστο ΜΟΛΟ της λεμεσου
κατεβαινουν ολες οι φιλιπινεζες "οικιακες βοηθοι" (ειναι το ρεπο τους) & γαμιουντε ασυστολα! απο 20 ευρω
τις περνεις για καμια ωρα αν εχεις χωρο αλιως ενα τσιμπουκακι εντος αμαξιου (ισως κ με 10 ευρω)
δν εχω προσωπικη εμπειρια σε αυτο αλλα απο οσα εχω ακουσει ειναι τις καραπουτανας.....

προτεινω εφημεριδα παρασκευης "ΧΡΥΣΕΣ ΕΥΚΕΡΙΕΣ" στις ΡΟΖ αγγελιες εχει πολυ καλες επιλογες

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96

ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ: πας 10 ευρω στοίχημα οτι μπορω να αγγίξω το στήθος σου με τη σκέψη μου χωρίς να το ακουμπίσω με το χέρι μου;
ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ: ΟΚ
ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ: . . .
ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ: Το ακούμπισες!!!
ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ: Πάρε 10 ευρώ

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
για φιλιπινεζες πολλά ειναι....
είναι η ποιο ασχημες γυναικες σκετες μαιμουδες αδυνατες και χωρις στηθος...
ελάχιστες εξαιρεσεις

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
εδω οι Αθηναιες φιλιππινεζες δεν εχουν αναγκη πληρωνει καλα η Εκαλη!

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Ελα ρε κουμπαρε ειμαι που ΚΥΠΡΟ - ΛΕΜΕΣΟ τζε καθε φτομαδα τζιαμε στον κηπο εν της πουτανας!!!!!!!!!

χα χα . . . (αν κ ειμαι αθηνα για σπουδες, μπορω να σας πω οτι καθε Κυριακη στον γνωστο ΜΟΛΟ της λεμεσου
κατεβαινουν ολες οι φιλιπινεζες "οικιακες βοηθοι" (ειναι το ρεπο τους) & γαμιουντε ασυστολα! απο 20 ευρω
τις περνεις για καμια ωρα αν εχεις χωρο αλιως ενα τσιμπουκακι εντος αμαξιου (ισως κ με 10 ευρω)
δν εχω προσωπικη εμπειρια σε αυτο αλλα απο οσα εχω ακουσει ειναι τις καραπουτανας.....

προτεινω εφημεριδα παρασκευης "ΧΡΥΣΕΣ ΕΥΚΕΡΙΕΣ" στις ΡΟΖ αγγελιες εχει πολυ καλες επιλογες

:rockon:

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
για φιλιπινεζες πολλά ειναι....
είναι η ποιο ασχημες γυναικες σκετες μαιμουδες αδυνατες και χωρις στηθος...
ελάχιστες εξαιρεσεις

κανεις λαθος φυλε μου.............υπαρχουν και φυλιππινεζες που ειναι μουνια!!!! γιατι τοσοι ελληνες πηγενουν φυλιππινες για διακοπες? επειδη εχει μουνια σε καλη τιμη................

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
εδω οι Αθηναιες φιλιππινεζες δεν εχουν αναγκη πληρωνει καλα η Εκαλη!

τι λες ρε πηδιουνται και στην ελλαδα!!!!
εκαλη και πειραια!
πιο πολλοι πηγενουν με δικους τους φυλιππινεζους ναυτικους αλλα εαν σκασεις κανενα 50αρικο σου καθεται ολη την νυχτα......

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
τι λες ρε πηδιουνται και στην ελλαδα!!!!
εκαλη και πειραια!
πιο πολλοι πηγενουν με δικους τους φυλιππινεζους ναυτικους αλλα εαν σκασεις κανενα 50αρικο σου καθεται ολη την νυχτα......

Αδερφε δωσε info στον λαο.

kostascy

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
re pedia mpori kapios na m dosi odigies ... den xanapira poutana, kai endiaferome na paro stin papho

gia ton kypo me tis filipinezes tin kiriaki kati akousa alla den gnorizo parapano pragmata !!! mpori kapios na voi8isi ??

an oxi eki kapou allou !!!

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
re pedia mpori kapios na m dosi odigies ... den xanapira poutana, kai endiaferome na paro stin papho

gia ton kypo me tis filipinezes tin kiriaki kati akousa alla den gnorizo parapano pragmata !!! mpori kapios na voi8isi ??

an oxi eki kapou allou !!!
γραφε ελληνικα φυλε !!! πηγενε στο κηπο και παρε! και μετα κανε μας ενα review ! δεν εχω παει ποτε κυπρο δεν γνωριζω να σου πω πληροφοριες ! πηγενε και πες μας !  :rolleyes:

Επισκέπτης
Κυκλοφορωντας για λιγο στην Παφο δεν πηρε το ματι μου κατι υποπτο. Ειδα μερικες πινεζες ;) αλλα κουβαλουσαν ψωνια για τα σπιτια που εργαζονται, κλασσικο καπελακι, οχι κατι ιδιαιτερο εμφανησιακα.
Πρωην συνφοιτητης απο το Παν/μιο που βρεθηκαμε χθες, μου ειπε οτι στις παλαιοτερες εποχες κυκλοφορουσε πολυ ρωσσικο πραμα σε μπαρ & τα συναφη.
Πλεον γινεται στα μουλωχτα η δουλεια γιατι εριξε σκουπα η Αστυνομια. Συγκριτικα με το Ελλαδισταν ειναι περισσοτερο εμφανης η παρουσια της Αστυνομιας.

bogard777

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2008
Like
26
Πόντοι
0
Λοιπον θα λαβετε μια αναλυση περι τι συμβαινει στην κυπρο σχετικα με την πορνεια υπευθηνα και χωρις μαλακιες και αερολογιες γιατι βαρεθηκα να ακουω τις βλακιες σας.

1) Με 10 ευρω δεν γαμιεσε ουτε στα σουβλακια (πιτογυρο-σουβλακι 5 ευρω)
2)στην παφο δεν εχει πουτανες ουτε για πλακα. ουτε καν Μασαζ μπορεις να βρεις.ουτε να στον πεξουν. Ενα κολομπαρο και μετα ΑΝ γουσταρουν τα κοριτσια με κανα 150 ευρω ισως γαμησεις.
3) ολοι οι Ασιατες ινδοι/φιλιππινεζοι κτλπ καθε κυριακη μαζευονται στα παρκα της πολης και κανουν παζαρι/πικνικ/νυφοπαζαρο/κτλπ. ειναι πιθανο να πεζει και καμια βιζιτα αλλα σιγουρα δεν ειναι 10 ευρω. Απο 40 και πανω.Για την παφο ομως το κοβω χλομο. Στην Λευκωσια στην λυδρας και στα γυρω στενα εχει βιζιτες.(επισης στα ξυλαδικα εχει 2 μπουρδελα) απο 30-40 και πανω συν το ξενοδοχειο. το οτι ειναι πουτανες δεν σημαινει οτι ειναι και χαζες. Αυτες ειναι οι τιμες. Οι κυπρεες ειναι πανω απο 150 ευρω βιζιτα γιατι εχουν τον κυκλο τους και λειτουργουν ετσι.
4)Λαρνακα και Λεμμεσο  εχει πολλες Ρωσιδες,Τραβελια,Ρουμανες κτλπ. Οι Τιμες απο 150 ευρω και πανω στα καλα Κομματια (Λεμμεσο δεν εχω παει καθολου παραθετω μονο οτι εχω ακουσει απο εμπιστες πηγες.)
5)Στην Λευκωσια τωρα εχει πουτανες σε διαμερισματα,σε βιζιτες , σε ξενοδοχεια. Τα πολυ καλα κομματια Ειναι ακριβα. Πολυ ακριβα.
6)Η κυπρος δεν εχει καμια μα καμια σχεση με την Ελλαδα στο θεμα Αγοραιος ερωτας. Για αυτο αν πας στα χωρια και ιδιαιτερα στην Επαρχια Παφου θα βρεις πολλους 50-60ρηδες να εχουν ενα εξωγαμο με ρωσιδα,ρουμανα,βουλγαρα. Τους πιασαν κοροιδα με την μια,αφου δεν υπηρχε ακρη για αγοραιο το διναν στις αλλες που ειχαν υπουλο. Λογω μεγαλου πληθους αστικων δικων ,η διατροφη εχει ορισθει σαν ταραφι 100 ευρω το μηνα

wildfig

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Στην Πάφο οι ασιάτισσες έχουν εξαφανιστεί από τα πάρκα. Μάλλον κλείνουν ραντεβού μέσω τηλεφώνου.

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
544
Πόντοι
36
ενταξει ρε παιδια κανενα 20αρικο ή 30αρικο θα ειναι.....................ας παει επιτελους καποιος να μας πει????? :argue:
δεν εχει κανεναν κυπριο το site??????? :hammer:
για πειτε βρε παιδια, να μαθουμε κι εμεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom