Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Φιλαρέτου 88 & Ελ.Βενιζέλου Καλλιθέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα διομήδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

emporos

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
1. Πραξιτέλους 139 Ειναι όπως τα λέτε. Και εγω Στελλα έσπρωξα από τη δεύτερη φορά, όντως    ξεπέτα. Τη επόμενη φορα πήρα Χριστίνα από Βουλγαρία, milf μέτρια με τα ρουχα, χάλι γδυμένη (ορατά τα ράματα του σιλικονάτου βύζου και τρομερή χαλάρωση στη κοιλιά.
2.Καραίσκου μια φορά που πήγα την πάτησα και δεν έφαγα μπριζόλα,ούτε καν φραπέ,αλλά έγω έκανα την μαλακία,είχε 4-5 κορασίδες για όλα τα γούστα. Εγώ έκανα μόνο μασάζ με μία ελληνίδα ονόματι Λίζα 65 γιουρια.

loukaniko

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2009
Like
64
Πόντοι
1
1. Πραξιτέλους 139 Ειναι όπως τα λέτε. Και εγω Στελλα έσπρωξα από τη δεύτερη φορά, όντως     ξεπέτα. Τη επόμενη φορα πήρα Χριστίνα από Βουλγαρία, milf μέτρια με τα ρουχα, χάλι γδυμένη (ορατά τα ράματα του σιλικονάτου βύζου και τρομερή χαλάρωση στη κοιλιά.
2.Καραίσκου μια φορά που πήγα την πάτησα και δεν έφαγα μπριζόλα,ούτε καν φραπέ,αλλά έγω έκανα την μαλακία,είχε 4-5 κορασίδες για όλα τα γούστα. Εγώ έκανα μόνο μασάζ με μία ελληνίδα ονόματι Λίζα 65 γιουρια.
στην καραισκου σου ειπαν οτι ειναι με ραντεβου και καλα?

ΑΡΑΓΚΟΝ1971

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Like
68
Πόντοι
0
καλησπερα  αδερφια στην καραισκου πας χωρις ραντεβου κανεις μασαζ αν θελεις πηδας και φειγεις με 85 ευρω βεβαια αλλα τι να κανεις που ολα τα υπολοιπα στον πειραια ειναι γαματα τουλαχιστον εκει βλεπεις και κατι.αυτη στην εισοδο εκανε μασαζ παλια θησεως 79 στον α'οροφο αλλα τωρα που την ρωτησα εκανε την δυσκολη βεβαια οφειλω να ομολογησω οτι ειναι παχιομουνα.προχτες που πηγα πηρα ειρηνη 22 απο βουλγαρια αλλα με καλα ελληνικα και ειχε και μια μαιρη αδυνατουλα ελληνιδα,αλλα γιατι τα γραφουμε εδω αφου εχει ποστ της καραισκου :think: :think: :think:ΑΥΤΑ.

loukaniko

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2009
Like
64
Πόντοι
1
καλησπερα  αδερφια στην καραισκου πας χωρις ραντεβου κανεις μασαζ αν θελεις πηδας και φειγεις με 85 ευρω βεβαια αλλα τι να κανεις που ολα τα υπολοιπα στον πειραια ειναι γαματα τουλαχιστον εκει βλεπεις και κατι.αυτη στην εισοδο εκανε μασαζ παλια θησεως 79 στον α'οροφο αλλα τωρα που την ρωτησα εκανε την δυσκολη βεβαια οφειλω να ομολογησω οτι ειναι παχιομουνα.προχτες που πηγα πηρα ειρηνη 22 απο βουλγαρια αλλα με καλα ελληνικα και ειχε και μια μαιρη αδυνατουλα ελληνιδα,αλλα γιατι τα γραφουμε εδω αφου εχει ποστ της καραισκου :think: :think: :think:ΑΥΤΑ.
να σαι καλα ευχαριστω για την ενημερωση

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Ρε παληκάρια με έχετε μπερδέψει.. :think: :think: Για το ίδρυμα της Φιλαρέτου είναι το thread ή τα ιδρύματα του Πειραιά;

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε παληκάρια με έχετε μπερδέψει.. :think: :think: Για το ίδρυμα της Φιλαρέτου είναι το thread ή τα ιδρύματα του Πειραιά;

Για το ίδρυμα της Φιλαρέτου.

Έχεις πάει πρόσφατα να δεις τι παίζει;

Είχα πάει 2 φορές, χτύπησα κουδούνι κάτω και δεν άνοιξαν. Τηλεφώνησα και μου είπαν να κλείσω ραντεβού.  :jerking:

Λειτουργεί ακόμα το μπουρδέλο αυτό;

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
H αλήθεια είναι πως αγνοούσα την ύπαρξη του εν λόγω ιδρύματος. Τελικά με αυτό το σάιτ πλουτίζουμε τις γνώσεις μας -σκέτο πανεπιστήμιο είναι. Επί της ουσίας, από τις κριτικές των συναδέλφων, δεν φαίνεται να είναι κάτι ιδιαίτερο. Επομένως, λίγα πράγματα έχασα λόγω της άγνοιάς μου (ίσως και να κέρδισα κιόλας -άσκοπες καταθέσεις με πενιχρή "αποζημίωση").

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Για το ίδρυμα της Φιλαρέτου.

Έχεις πάει πρόσφατα να δεις τι παίζει;

Είχα πάει 2 φορές, χτύπησα κουδούνι κάτω και δεν άνοιξαν. Τηλεφώνησα και μου είπαν να κλείσω ραντεβού.  :jerking:

Λειτουργεί ακόμα το μπουρδέλο αυτό;
Από το Δεκέμβριο έχω να πατήσω εκεί. Πήγα κι εγώ μια φορά όταν είδα την αγγελία σε εφημερίδα, χτύπησα κουδούνι αλλά ούτε και σε μένα άνοιξαν. Και κατέληξα στης Τζόντη το μαγαζί που είναι μερικά μέτρα παρακάτω

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
στην ανοδο της θησεως 'η στη καθοδο;;

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Το 88 είναι στην κάθοδο της Θησέως. Απέναντι από την εκκλησία του Αγ. Νικολάου.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εμένα μου είχαν ανοίξει πρό τριμήνου που είχα πάει περίπου,αλλά έφυγα ξενερωμένος από τα τεμάχια...ξενέρα...ξενέρα...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
αυτο εκλεισε νομιζω;;ποτε δε μου ανοιξαν....

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
αυτο εκλεισε νομιζω;;ποτε δε μου ανοιξαν....

αντε ρε που εχει κλεισει με τετοια θεομουνα....απλά δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τόσο κόσμο.Όπως η ελλάδα δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τούτο το χρέος που εφεσώθη :lheel:

ballader

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom