Νέα

FETISH/BDSM κοριτσια ΑΚΡΟΠΟΛΗ

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
AKROPOLI

AKROPOLI

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
6
Εχετε καποια που μπορει να παιξει την αθωα κορασιδα την οποια θα διαφθειρω ως αλλος Ντε Σαντ;

- Μικρη και αθωα Ιουστινη, τωρα που εμεινες ορφανη απο γονεις, εγω ο θειος σου θα γινω ο κηδεμονας σου. Εγω θα σε φροντιζω και σε εμενα θα υπακους. Θα με υπηρετεις σαν σκλαβα!
- Μαλιστα θειε!
- Ελα εδω, σκυψε και γλειψε μου την κωλοτρυπιδα!
- Μα τι ειναι αυτα που λες θειε;
- Ειπα σκυψε και γλειφε!
- (Κλαιγοντας) Μα τι προστυχιες ειναι αυτες; Εγω ειμαι μια αθωα παρθενα που δεν την εχει αγγιξει αντρας...
- Και τωρα θα υπηρετησεις την καθε βρωμια και ανωμαλια που μπορει να βαλει το μυαλο μου! Εισαι ενα ασπρο κρινο που θα κυλιστει στο βουρκο! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Η Ιουστινη ξεσπαει σε λυγμους καθως ο ανωμαλος Δουκας σπρωχνει το αγγελικο προσωπακι της στην καυτη του κωλοτρυπα. "Σπατουλαριζε" την προσταζη αυστηρα. Η αθωα γλωσσιτσα της Ιουστινης μπαινοβγαινει δουλικα στον πρωκτικο δακτυλιο του Δουκα καθως τα δακρυα της, δακρυα που θα ζηλευαν οι Αγγελοι να πλυνουν το προσωπο τους, κυλανε στα κωλομερια του.

-Ετσι, εργατικα, με ρυθμο..... Μεχρι να μουδιασει η γλωσσα σου δουλα!
- μπουχου χου (κλαμματα)
να παραδεχτούμε ότι είσαι θεός  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: αλά δεν έχουμε  :hi:

del_piero

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
401
Πόντοι
21
οι κοπέλες πλένουν τα πόδια τους ή μυρίζουν καμαμπέρ?

OP
OP
AKROPOLI

AKROPOLI

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
6
Δηλαδή οι σκάβες δεν είναι κορίτσια?  :idiot:
ναι ειναι κοριτσια. ρώτησα και μου είπανε τα κοριτσια ότι τους αρεσι πιο πολύ να γαμάνε κολαρακια και σφαλιάρες πιο πολύ.η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ τους καυλωνη πιο πολύ  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: 

junglejim4322

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
16
καλή επιτυχία στο νέο τόλμημα , αλλά η ιστορία έχει δείξει πως δεν μπορούν να συνυπάρξουν στο ίδιο διαμέρισμα μαστιγώματα και μασαζοτριψίματα, φετιχιστές με μιλφάκηδες. Οι fan του μαζώχ θέλουν τον δικό τους χώρο για να αισθάνονται άνετα.

OP
OP
AKROPOLI

AKROPOLI

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
6
καλή επιτυχία στο νέο τόλμημα , αλλά η ιστορία έχει δείξει πως δεν μπορούν να συνυπάρξουν στο ίδιο διαμέρισμα μαστιγώματα και μασαζοτριψίματα, φετιχιστές με μιλφάκηδες. Οι fan του μαζώχ θέλουν τον δικό τους χώρο για να αισθάνονται άνετα.
:hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom