BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
α δε ξερω τι μπορει να γινει καταλαααααααααθος ειμαι κ ξανθια κανω κ βλακειες
α δε ξερω τι μπορει να γινει καταλαααααααααθος ειμαι κ ξανθια κανω κ βλακειες
όλες σας είσαστε καυλιάρες κορίτσια, αλλά όταν φοράτε καλσόν γίνεστε περισσότερο.
ιποκλινομαι μεγα μιστι και σκιστι ΄δεν χορτενο'!!!!!Λοιπόν μικρές κυρίες μου και αναφέρομαι μόνο σε εσάς και όχι στα αγόρια ( τους μικρούς κυρίους δηλαδή ) διότι σαν στρέητ που είναι όλα τα αγόρια εδώ μέσα δεν πρόκειται κανείς να φοράει καλσόν ή ζαρτιέρες αν προτιμάτε.
Ειμαι 33 χρονών και έχω ζήσει πολλές εμπειρίες πάνω στο σεξουαλικό. Ίσως πολλοί/ πολλές να το γελάσατε αυτό το θέμα αλλά άχ και να ξέρατε κυρίες μου πως όλοι οι άντρες '' αρσενικοί και μή '' εκστασιάζονται χαζεύοντας τα ποδαράκια σας όταν φοράτε καλσόν με γόβες ή μπότες. Απο σήμερα λοιπόν ( είμαι σίγουρος οτι θα το κάνετε γιατί εκτός απο έξυπνες και καυλιάρες, είσαστε και πονηρές κι ας το παίζετε παρθένες ), ξεκινήστε να παρατηρείτε τα βλέματα των φίλων σας όταν φοράτε καλσόν και θα ανακαλύψετε οτι όλα τα αγόρια στρέφουν την προσοχή τους πάνω στο καλσόν.
Μετά απο αυτή σας την ανακάλυψη σίγουρα έχουμε να συζητήσουμε πολλά μεταξύ μας. Φετιχιστής.
ενταξει Bite δεν ειπαμε να τα φορας οταν πας στο περιπτερο! Αλλα κανε και κατι για να ανεβαζεις την λιμπιντο του εραστη σου... με ενα ζευγαρι ζαρτιερες εκλεβε τα μυστικα του Υπουργειου Εσωτερικων της Αγγλιας η Κριστιν Κιλερ απο τον Πορφιουμο...κοιτα κομη δε ξερω.. εγω παντως το καλοκαιρι μες τη ζεστη που δε την αντεχει ο οργανισμος μου
αν γινοταν να μη φοραω κ τπτ θα ημουν πολυ ευτυχισμενη χαχαχαχα
οχι να φοραω κ καλσον!
Αυτό το σκεπτικό κόμητα μου θυμίζει κάτι από την ιστορία της Ο.