Νέα

Φέρτε πίσω τον monimo sex!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
βρε παιδιά φέρτε πίσω τον monimo γιατί ο dark θα γίνει γαύρος και τότε καήκαμε....................8.000.000 post θα γράψει για τον θρήνο........monimo ζούμε αγκαλιά με τον dark να σε δούμε........free to the slavessss.........
ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ......ΚΟΥΦΑΛΕΣΣΣΣΣ............. :2funny:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
παρτε θεση!!!τον θελουμε πισω :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
:knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

JOHNNYDMAX

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
26
Πόντοι
16
Εμένα πάντως αν και δεν είμαι ....οπαδός των ΟΠΑΔΙΚΩΝ, μου είχε αφήσει καλή εντύπωση ο monimo....
Αν όντως μπαναρίστηκε θα ήθελα να μάθω το λόγο !
Mods περιμένουμε απάντηση!
Αν δεν υπέπεσε σε σοβαρό foul, τον θέλω πίσω.

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
ακομα και οι mods τον θελουν πισω ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ !!!
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Ποιος  :tickedoff: τον μπαναρε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??????????  :knuppel:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Για να τελειώνει κάπου εδώ το θέμα επειδή έχει αρχίσει και καταντάει κουραστικό, έψαξα στο site και o monimo έχει μπαναριστεί από τον περασμένο Νοέμβριο! Ο λόγος που έγεινε αυτό είναι ότι παρέβηκε τους κανόνες του site σχετικά με προσωπικές ύβρεις σε άλλα μέλη τα οποία αποκλείστηκαν και αυτά και κάποια άλλα που δεν είναι της ώρας.....................Από ότι είδα πρέπει να διέγραψε και τον λογαριασμό του.............τώρα αν μπαίνει σαν επισκέπτης και χαίρεται να γράφουν 100 ποστ για αυτόν χωρίς να μιλάει...........no comments.

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ποιος ρε,μην σας κάνω το site,μπουρδέλο; :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
:knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:
:blowup: :blowup: :blowup: :blowup: :blowup:
:hammer: :hammer: :hammer: :hammer: :hammer:
:uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Δεν έχει σημασία το ποιος (αν τον έκανα εγώ θα το έλεγα χωρίς κόλλημα) αλλά το τι έγεινε εκείνο το βράδυ. Πιστεύω ότι πήρατε την απάντηση που ψάχνατε.
Φιλικά, sony.............

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ντροπή του ρε όποιος τον διέγραψε,.ΑΡΧΙΖΩ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ.
Mods απορώ πως κοιμάστε τα βράδυα.
Θέλω να ξαναδώ το avatar με το λούτσο να ξεσκίζει την κωλοτρυπίδα.

[move]ΕΛΑ & ΘΑ ΓΙΝΩ Κ ΠΑΝΑΘΑΣ[/move]

ereunitikos

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Έλεος ας κάνει άλλο nick αφού πρώτα σβήσει όλα τα temporary internet files- cookies κτλ.Αν έχει dynamic ip-adsl ας κάνει ένα restart τον router, αν έχει static-ip καιρός να αρχίσει να χρησιμποποιεί proxy.Και τσούπ ανανεώθηκε το παλικάρι.Από κει και πέρα αν τελικά εξαφανίστηκε από μόνος του αυτό είναι δικό του θέμα.
Εγώ είμαι ενάντια στα ban γιατί το θεωρώ κοροϊδία και είναι άνεφ λόγου υπάρξεως.Από την άλλη γνωρίζω την ανάγκη των moderators να προβαίνουν σε τέτοιες κινήσεις προκειμένου να διατηρήσουν κάποια όρια.Τελικά το ban είναι για τα μάτια του κόσμου και για να αποφύγουν ευτράπελα που ίσως γίνουν λόγος να κλείσει το site και κάποιοι να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη.Γι'αυτό σβήνουν και posts.

OP
OP
D

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Κάπου εκεί στην Λαυρίου θα ήσουν σίγουρα.Κρίμα που δεν είσαι πια εδώ μέσα.Η γνώμη σου κ οι αφηγήσεις σου αυτές τις μέρες,θα είχαν εξέχουσα σημασία.Ελπίζω μόνο να μην έπαθες κάτι.

Επισκέπτης
Έλεος ας κάνει άλλο nick αφού πρώτα σβήσει όλα τα temporary internet files- cookies κτλ.Αν έχει dynamic ip-adsl ας κάνει ένα restart τον router, αν έχει static-ip καιρός να αρχίσει να χρησιμποποιεί proxy.Και τσούπ ανανεώθηκε το παλικάρι.Από κει και πέρα αν τελικά εξαφανίστηκε από μόνος του αυτό είναι δικό του θέμα.
Εγώ είμαι ενάντια στα ban γιατί το θεωρώ κοροϊδία και είναι άνεφ λόγου υπάρξεως.Από την άλλη γνωρίζω την ανάγκη των moderators να προβαίνουν σε τέτοιες κινήσεις προκειμένου να διατηρήσουν κάποια όρια.Τελικά το ban είναι για τα μάτια του κόσμου και για να αποφύγουν ευτράπελα που ίσως γίνουν λόγος να κλείσει το site και κάποιοι να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη.Γι'αυτό σβήνουν και posts.

Ετσι ακριβως ειναι.Το μονο κακο ειναι οτι αθελα τους το θεμα με τα city tours ειναι πολυδημοφιλες στην αστυνομια και αποια ερχετε στην ελλαδα την πιανουν αμεσως.Νομιζω οτι πρεπει οι κυριοι mods πρεπει να banaρουνε τα θεματα που εχουν σχεσει με τα city toyrs

geopon

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
2.007
ζητω το μονημο γαμηση

Stories